תהנו......למי שלא מכיר

g d r

New member
+44 זה בכלל לא פרויקט צדדי שלו..

זאת להקה שהוא ומארק (הבסיסט מבלינק) הקימו אחרי ההתפרקות של בלינק.

Morbid Angel

New member
(מניח שרצית להגיב אליי)

אני יודע. ב"פרויקטי צד" התכוונתי להקות שהוא חבר בהן שהן לא בלינק (ההרכב שאיתו הוא הכי מזוהה).

Morbid Angel

New member
תתעלם מההערה בסוגריים.

משום מה התגובה שלך קפצה לי לשורה אחרת. כנראה זאת השעה...

megahertz

New member
כנראה השעה..או הסמים..

megahertz

New member
אני מסכים איתך בשני דברים:

1. גם אני לא תופס מבונהם 2. זכותו של כל אחד לאהוב את מי שבא לו
את דעתי על טראוויס אתם יודעים, אני יודע את דעתכם, ובזה כנראה יגמר הסיפור (לא שזה רע שיש שתי דעות). אם כבר מתופף שגורם למקצב מעפן להשמע מעולה - אני מעדיף את צ'אד סמית'.

dudester

New member
מי אתה אוהב חוץ מצ'אד סמית?

עכשיו זה מעניין סתם כי אתה לא אוהב לא את טראויס ולא את בונהם

megahertz

New member
אני נשמך בעיקר לטכניקה, אבל לכזאת שמיושמת

(לדעתי) בצורה לא מוגזמת ובעיקר, שנשמעת טוב. פורטנוי, וואקל, בובי ג'ארזומבק, תומאס לאנג, דניס צ'יימברס וכאלה. תאמין לי, הלוואי והיה לי סגנון קבוע שאני אוהב, אבל הכל משתנה לי כל הזמן.

drums123

New member
הוא מנגן כמו בהמה.

פיל? יש לו דינמיקה של ילד בן שלוש! הוא נראה כאילו הוא מתופף מתוך עצבים...כעס. מי מכה עם שני המקלות על קראש בעצבים ככה? לדעתי גועל נפש. יש לו טיים סבבה, אבל להשוות אותו לג'ון בונהם? הוא פשוט מתופף ברוטאלי, וזה לא מתאים למוסיקה שאיתה הוא מנגן (לדעתי)

dudester

New member
זה שני מקלות על קראשים שונים.

דינמיקה של ילד בן שלוש? גבר, אני מציע שתוכל לנגן כמו טראוויס תדבר ככה. זה פשוט שואו. זה הכל.

Morbid Angel

New member
דינמיקה של ילד בן 3?

לא, לא נראה לי. ומי השווה אותו לבונהם? תקרא את ההודעה שלי שוב.

luzian2

New member
טראוויס בארקר ענק - תתאפסו על עצמכם ילדים

אני עם גל במאה אחוז. הבן אדם מתופף מ ד ה י ם. הוא יושב מדהים על התופים, כל רבע הוא רבע, כל וואן הוא וואן. אין אפס. תחזרו לרמיקס של סולג'ה בוי, המקצב השבור הזה, עם הטמטמים? אין דברים כאלה. זה לא מה הוא מנגן, זה איך. זה כמה שהדברים יושבים ושהבייס דראם האחרון של הגרוב הזה (שבא על הששרית השניה של ה4) פשוט יושב בצורה מדהימה. לא מבין מטרה ולא מבין צחוקים. הבנאדם גדל בדראם ליין באוניברסיטה בקליפורניה, יש לו פיל, סאונד, ישיבה, ורזומה: http://wc06.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&searchlink=TRAVIS|BARKER&sql=11:gcfpxqyjld0e~T4 אחד ממתופפי ההפקות הטובים היום.

drums123

New member
אני לא מכיר לעומק את התופף הזה והסגנונות שהוא

מנגן מחליאים אותי אבל זה בכלל לא העניין. הסרטון הזה מציג תיפוף לא ברמה בינלאומית ולא משנה מאיזו זווית מסתכלים.. ואני אתן לך דוגמא...תשווה את הנגינה שלך (ראיתי אותך אמנם רק פעם אחת אבל והספיק לי...אתה סוס על) ותגיד לי איך אתה יכול להגיד על מתופף שמתופף בכזו צורה מתופף מדהים.

luzian2

New member
קודם כל תודה, ואחרי זה:

ישיבה, סאונד, כל רבע יושב ב-ו-ל בטיים. אין אפס. אחי - זו רמה בינלאומית. בחייאט, חפש וידאו של טראויס מקליט לאווריל, תראה אותו מקשיב לשיר פעם ראשונה ברגע שהוא מגיע לאולפן ונכנס ומושיב את ה-כ-ל בטייק אחד. וכן - ככה בדיוק הוא היה צריך לנגן את השיר הזה, להרביץ לתופים הכי חזק שיש. יש לו סאונד של כושי שמן, כל הזמן. אני לא מאמין שהדעות חלוקות פה על זה. הבנאדם אדיר. וזה לא ענין של סגנון, הוא עושה הכל. ה-כ-ל. סשניסט אמיתי. כל הכבוד.

loltok

New member
מישהו אמר בונהם?

בזמנו הוא היה אחד התותחים, וגם היום פשוט מה שהוא עושה כבר לא "מיוחד" כי כולם העתיקו ממנו.

luzian2

New member
הסאונד שלו מיוחד מאוד

גם היום, אין מתופפים כאלה פשוט. ענק

BlacK LiOr

New member
שיצא לי לשמוע

כמה שירים של בלינק התרשמתי מהבחור בצורה מטורפת-סאונד מעולה ובכלל תפקידים מעולים אבל שראיתי את הסרטון המדובר הזדעזעתי,הזכיר לי את הילדים הקטנים שרואים סט בפעם הראשונה ומנגנים עם כל הכוח,עשה לי כאב ראש.

Zilberdrum

New member
אבל זה גם לא הופך אותו אוטומטית ל"לא טוב"

וגם לזה יש אלף דוגמאות (סטינג, דה פוליס, פול סיימון, דה ביטלס... לא חסר)

למעלה