תהנו......למי שלא מכיר

luzian2

New member
הוא אדיר וגם..

נכון יש את הפיל שהוא עושה באמצע שהעלו גירסא של זה בסלואו מושן? אז עבדתי על זה מלא וזה פאקינג אדיר. תנו לי בראש

g d r

New member
על הפנים על הפנים

אבל עושה מהתופים כסף כמו מניאק... והמון.. לדעתי הוא אחד המתופפים העשירים בעולם..

megahertz

New member
זה שמשהו פופלארי לא הופך אותו לטוב.

ויש לי מיליון דוגמאות לתת לך על זה אם אתה ממש רוצה.

g d r

New member
בכל זאת אי אפשר לומר שהוא על הפנים...

גם אם הוא מתופף פאנק רוק, פופ והיפ הופ... זה לא אומר שהוא לא טוב!

megahertz

New member
אבל זה לא הופך אותו למתופף טוב (לדעתי לפחות)

אתה שם לב שהטיעון שלך הוא שוב שהוא מצליח..?

g d r

New member
לא אמרתי שזה בהכרח הופך אותו למתופף טוב

למרות שלדעתי למרות זה שיש לו כמה בעיות בנגינה הוא מתופף מיוחד.. הטיעון שלי זה ההצלחה שלו כי עם קבלות אי אפשר להתווכח... ואני לא מדבר על זה שהוא הצליח עם Blink 182 וקיבל מספיק חסויות בשביל לסדר לנינים שלו ת'חיים.. אני מדבר על זה שהוא מקליט אלבומים לאנשים.. שאנשים רוצים שהוא יקליט להם אלבומים.. דוגמת אבריל לאבין ובלאק אייד פיז.. למרות שזאת לא נגינה מסובכת יש בו משהו מיוחד לדעתי..

dudester

New member
לדעתי טראוויס מעולה

אלף כי החוקן של המדינה זה אחד האלבומים הטובים של הפאנק-רוק, ולטראוויס יש חלק בסיבה שהתחלתי לנגן בכלל. בית, יש לו סטייל ברמות מטורפות. גם ברמיקס של סולג'ה שהכרתי כבר, שהוא ממש לא על הפנים, זה פשוט שונה מהנוף הכושי (וסליחה על הגזענות משהו) של לקחת גרוב ולהכניס עליו פילים משוגעים בכל מיני טריפלטס וחלקי 32 במהירות מטורפת. יש לו אחלה סאונד, שואו, טכניקה - ולמי שהזכיר הפקות כמו בלק אייד פיז ואבריל - זה פשוט? זה לא מסובך? אז למה לא לוקחים סתם איזה נקניק ומשלמים לו סכומים פעוטים? כי הוא שפיץ, זו הסיבה. אפילו אם צריך לנגן משהו פשוט, הוא יעשה את זה טוב יותר. ולהוסיף על הבחור שלו הגבתי, הוא באמת מיוחד. יש לו ליקים שלא תמצא אצל מתופפים אחרים. פשוט סגנון מגניב. הרבה יותר מגניב מכל המתופפים הסופר טכניים (לא שחסר לו טכניקה) עם המשקלים הדפוקים, עם כל הכבוד.

g d r

New member
חחח חשבתי כבר כל הפורום ייצא עליי!

תכלס הוא שפיץ.. ולדעתי Take off your pants and jackets אלבום יותר טוב מ Enema of the state, ואני מסוגל לומר עליו שהוא מושלם פשוט.. ואגב גם לטראביס יש חלק לא קטן בסיבה שאני התחלתי לנגן.

Morbid Angel

New member
../images/Emo45.gif

מתופף מ ד ה י ם, אחת הסיבות שהתחלתי לנגן ואחד המתופפים שאני שואב מהם המון השראה גם היום. סימנו אותו מטרה מזמן וצוחקים עליו בכל אופציה אפשרית, אבל מבחינתי הוא באמת מאוד מוכשר ולא מעניין אותי העלהום המתבקש, כמו שמבחינתי ג'ון בונהם מנגן סבבה ולא יותר - תעשו עם זה מה שבא לכם. בחזרה לטראוויס - כל מכה שלו זו מכה, כל מצילה זו מצילה, לא מלטף ולא מתייפף. גרוב לפנים, יושב על הקצב כמו גדול, ומנגן מאוד נקי וטבעי. מבחינתי שילוב מנצח בין לעשות "מה שצריך" בשיר לבין גיוון ויצירה של דברים חדשים (בעיקר בפרויקטי צד שלו כמו +44). מתופף טוב יגרום גם למקצב 4 רבעים מעפן להשמע מיליון דולר, והוא מבחינתי הוכחה חיה לכל הסיפור הזה. יום קדוש, גל.

למעלה