אלוהים יודע.
הוא זה שארז את העטיפות או שלא.

בכל אופן,תמיד שמורה לך הזכות לוותר על הציפייה הדבילית של "אולי הפעם זה שלי" ולצאת אל מחוץ למעגל.שאחרים ימשיכו במשחק,שאחרים יחשבו שאוטוטו זה הם שזוכים בפיס.לחוכמה יש תוצאות,לאווילות אין שורשים.ואם אין לאווילות שורשים,איזה ערך יכול להיות למתנה זאת או אחרת שתיפול בידיה? לעיתים,גם מתנה יכולה להיות פרי דמיון.אולי לוותר על המתנה,זאת המתנה. אם אתה כבר יושב מסביב למעגל או בתוך מעגל,כדאי לך כבר להיות איזה חוני או איזשהו אינדיאני.להפתעתי גיליתי לא מזמן שיש אינדיאנים אפילו כאן בארץ והחלטתי לחקור יותר את שורשי הדבר. בתחילה אמרתי בליבי "לא,זה לא יכול להיות,זה סתם קוריוז"

אחר כך,כאשר ראיתי את האתר שלהם,הבנתי שזה אמיתי לחלוטין ולא חסר אינדיאנים.הדבר היחיד שקצת לי צרם לי עם כל האינדיאנים הללו שיושבים במעגל היה,שרובם ככולם היו בעלי מקצועות חופשיים או אנשי הייטק או מנהלי מחלקות בכירות בבנקים בעבר ואמרתי בליבי,"חבל חבל שאנשים פשוטים לא יכולים להיות אינדיאנים"..

בסופו של התהליך נזכרתי שאני חי בכלל במזרח התיכון וכאן מימלא כולם אינדיאנים צבועים ורעשנים שעוסקים כל הזמן במלחמות ועשיית חשבון ואחר כך נזכרתי בחוני,שהיה אולי האנדיאני האמיתי הראשון,עוד בטרם המושג עבר זילות והוא היה מחובר לטבע ברמות כאלו עמוקות,שיכול היה אפילו לעוג סביבו מעגל ולהוריד גשם או להוריד את קצב חילוף החומרים שלו במידה כזאת שיכל לישון 70 שנה. לכן כינויו האינדיאני של חוני היה "הדוב מוריד הגשם"(על כי הוריד את הגשם ויצר חורף והלך לישון

כל צאצאיו עברו מאוחר יותר,כנראה,לאיזור יבשת אמריקה והם באמת מוכרים כאינדיאנים תושבי אמריקה או אולי השבט היהודי שנעלם.(זה לא מה שחושבים,הם לא במזרח הרחוק,לא בסין

כל המתנות שאנו מקבלים היום מהאמריקאים זה רק בגלל ייסורי המצפון שלהם על רצח העם האינדיאני בארה"ב. אנחנו היהודים תמיד ידענו לפרוט על המצפון,זה שורש ההישרדות שלנו בכל מקום.ודע לך שלכל אדם יש מצפון,אם כי לא לכל אחד יש מצפן,זאת הסיבה שמרבית האנשים לא יודעים בכלל לאן הם הולכים ולמה.וכאן אנו חוזרים שוב לנושא השירשור שאומר "שאם אתה יודע לאן אתה הולך,אתה לא מתעסק בשטויות,אתה יודע מה יש לך בדרך לשם,אתה יודע מה אין לך ובזה מסתכם העניין.הגיע באמת הזמן שאנשים יבינו שלא כל אחד יכול להיות חוני וכאשר יש יום הולדת(לידה מחדש)של בן אדם אחד,לא כולם יקבלו מתנות.בקיצור,הגיע הזמן להתבגר,לשנס מתניים להיות קצת פחות עצלים ולדבר פחות שטויות,אתה הבנת את זה ברוך?