תהיתי..

keiko

New member
תהיתי..

האם יש פה אנשים שעובדים בעבודה קבועה? עם שעות ארוכות? לא מלצרות וכאלה דברים

innocence

New member
למה מלצרות לא נחשבת..?

ואם אפשר לשאול מאיפה התהיה? אני עובדת בחנות, בין 7 ל8 שעות ביום במקרה הרגיל (לפעמים קצת יותר או קצת פחות..).

keiko

New member
לא יודעת

מלצרות נשמעת לי כמו משהוא שקל יותר לבקש בו לצאת לכנס מאשר במפעל או במשרד

innocence

New member
ימי חופש הם ימי חופש,

ואפשר לנצל אותם לפי בקשה שלך והצורך של העסק. דווקא בדברים כמו מלצרות לפעמים יותר קשה, כי נוטים לפטר על כל פיפס ואם לא בא להם לאשר לך את זה בגלל הצרכים שלהם, אתה יכול למצוא את עצמך בלי עבודה כי אין ממש זכויות מעוגנות למלצרים...

keiko

New member
אני מבינה

בכל זאת נראה מוזר שלאנשים שקורעים את התחת שלהם כל היום בעבודה יש עוד זמן וכוח להכין תחפושות וללכת למקומות

innocence

New member
זה דווקא נשמע מצחיק מה שאת אומרת XD

למה שיהיה להם פחות זמן וכוח להכין תחפושות מאשר לעסוק בכל תחביב אחר? האם כל מי שעובד בעבודה עם שעות ארוכות לא יוצא אף פעם? לא חוזר הביתה וגולש באינטרנט? לא רואה אנימה? לא יוצא לפאבים או מסיבות? כל אחד עושה לעצמו את סדרי העדיפויות של איך לסדר את החיים שלו, ומכיוון שרוב העולם עובד בעבודות עם שעות ארוכות, זה משעשע לחשוב שאף אחד מהם לא עושה שום דבר חוץ מלעבוד אף פעם ;)

juliChan

New member
אסביר לך משהו ...

אני עובד , "באלביט מערכות" תעשייה צבאית בעיקר עובד מישמרות לילה ומישמרות של 12 שעות מי שאוהב את התחום , תמיד יהיה לו זמן

CoralP

New member
רציני?!?! יוו

אפשר לשאול מה עשית בצבא? ואפשר לדבר איתך במסנג'ר על העבודה שלך כי נראה לי שזה קצת מסווג?

SunsRequiem

New member
10 שעות ביום

הרבה פעמים זה גולש ל11,12 ויש תקופות שגם 14. תוסיפי על זה 3-4 שעות נסיעה ביום. אבל כמו שאמרו, כשרוצים, מוצאים זמן. אז תופרים רק בסופי שבוע, אז מתחילים חודש וחצי לפני רוב האנשים, אז ישנים שעתיים פחות ביום. בסוף, אם רוצים, זה אפשרי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif מסכימה עם גאיה.

לכל אחד יש תחביבים... יש אנשים שהתחביב שלהם זה סתם לראות טלוויזיה או לשחק בפלייסטיישן. יש אנשים שתוככדי תופרים קוספליי..D:

CibiHeart92

New member
עבודה קבועה עם 7-8

שעות ביום, לרוב פשוט בקרים ם: אבל עשיתי קוספליי גם בצבא, כשחזרתי הביתה ב-18:00 או ב-21:00

rocket

New member
תנסי שלוש עבודות שונות עם שלוש בוסים שונים

ותחשבי כמה קשה זה לסדר יום חופש בסיטואציה הנ"ל. וד"א , מהמלצרות תמיד היה לי הכי קשה לקבל יום חופשי ...

למעלה