תהיתי לי ...

Artanis

New member
תהיתי לי ...

השמות שלנו הרי ניתנו לנו (או יותר נכון בחרנו אותם) והם אומרים משהו על עצמנו ועל התיקון שלנו. ועלתה לי שאלה מעניינת...מה אומרים אומרים על עצמנו הכינויים שבחרנו לנו בתפוז. גם זה חלק מאיתנו ואנרגיה שלנו. ומעניין אותי לשמוע את דעתכם.

דגנית

New member
שאלה טובה, בהרבה פורומים נתקלתי בשרשורים

של.. בואו ספרו איך בחרתם את הניק שלכם.. הרבה אנשים באמת בחורים בשמות שקרובים אליהם, בשמות של בעלי החיים שלהם, וגף במצבי רוח רגעיים
אני יכולה לספר, שכל הניקים שבחרתי.. נגעו איך שהוא בשם שלי, או בפירוש שלו.. עד ש.. החלטתי שאין טעם לכתוב בניק, ואפשר והגיע הזמן לכתוב בשם שלי. אז.. הניק שלי הוא בהחלט השם שלי
* אגב, יצא לי כמה פעמים לכתוב לגולשים, שכדאי להם לבחור ניק חיובי, ולא ניק שלילי, בדיוק כי אני חושבת שלשם שאנחנו בוחרים, לניק שלנו, יש משמעות אנרגטית עבורינו, וזה חזק בעיקר בפורומים קהילתיים בהם הגולשים הופכים לחברים ואז.. השם בו מכירים אותנו הוא הניק.. מה משמעות הניק שלך? אוהבת את החתימה שלך.

Artanis

New member
../images/Emo140.gif

הניק שלי נבחר בקפידה...עם הרבה משמעות מאחוריו. מאחר ואני מאוד מתחברת לעלפים...החלטתי לקחת את השם גלדריאל הלא היא גם Artanis.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifארטניס../images/Emo13.gifגם הניק שלי

הוא השם המלא שלי.רק שהו מחולק לשלוש הברות של משפטי מנטרת "הנחש הבולע את זנבו". כלומר, המילה יוצרת מעגל שלם כשההברה הראשונה והאחרונה זהות. ההשראה באה, כאשר מאד הקפדתי ששמי יבוטא במילאיל ולא במלרע. שמי, כפי שניתן לי בלידה, היה עם הכוונה של טל-יה(כלומר טל ה'-אבי היה חקלאי
) ואילו הגייה של שמי במילרע, כשהדגש הוא על ההברה האחרונה, מתקשר לשמה של נקבת הטלה. רבים הוגים את שמי עם הדגשה בסוף (כי זה נשמע להם 'עברית יותר יפה') ואני תמיד מתקנת אותם. מעבר לכך, לפני מספר שנים קראתי את ספרה של סולארה EL AN RA שלא התפרסם בעברית . (שהוא אחד מן הטרילוגיה של 11:11) השני הוא The Legend of Altazar והשלישי 11 : 11: Inside the Doorway מעבר לכך, משכה את תשומת ליבי הסופרת Aluna Joy שהוסיפה באותה תקופה לשמה את ההברה RE וכך נתקלתי מס' פעמים בשמות בעלי משקל של 3 (3 הוא גם הסיכום הנומרולוגי של שמי המלא
) וכך זה נותר. אני אוהבת זאת כך. L&L TALYA

Artanis

New member
מרתק בעיניי....../images/Emo24.gif

מעניין מה תאמר הסופרת הזו על שמי...ליאת. יש לי שם קצר...אמנם יש לי עוד שם ושם משפחה..אבל ליאת זה השם בשימוש.

nataly36

New member
הכינוי שלי הוא פשוט השם שלי , מסיבה טכנית

בכל אופן נדמה לי! כי נוצר מצב מביך בו ... הייתי שוכחת מה הכינוי שלי! וזה נראה קצת מתוסבך לא לזכור את השם שלך... אז פשוט אני משאירה את השם הפרטי שלי - כמו שהוא, כאשר הוספתי מספר כיוון שהשרת אמר לי "שהשם תפוס כבר..." , המספר הוא הגיל שלי (דאז.... ) . אבל בעצם נראה לי שעצם העובדה שאני לא רוצה את ה"מסכה" שבניק - יש בזה אמירה או משהו עמוק.

למעלה