תהייה...

זה מה שאני מתכוון...

נדע הכל, אז אולי אנשים לא יטרחו לכתוב פאנפיקים, רק AU, אני אוהב AU, אבל לא כולם ככה...

א. מה זה AU ?

ו.. ב. אחרי שירגעו קצת הרוחות סביב הארי פוטר אני מכון להתערב איתך שכבר תמצא משהו אחר במקום. זה אולי קצת קשה לחשוב על זה עכשיו אבל בעוד שנתיים מעכשיו כבר תיהיה תקוע באיזו תופעה אחרת.. ומדי פעם אולי תיזכר בהארי פוטר.. אבל כבר לא כמו עכשיו.

אני מוכן* [לא מכון חח]

כנראה שבגלל שאין פה אפשרות עריכה אני צריך להתחיל ולקרוא את ההודעות לפני שאני שולח אותם.

Alternative Universe

למשל אם אני כותב עכשיו משהו שאמור להיות השנה השישית או מתחת... תקופה שכבר יש עליה ספר, בקיצור. משהו שלא מתאים לcannon.

יענו סיפורים שכאילו לא נכתבו בספרים

שאתה ממציא.. אם זה ככה.. אז זה נחמד+ אבל אני ממש מת על זה \=

הכי טוב...

שבמקום פיקים, למי שיש כשרון ספרותי שיכתוב ספרי המשך להארי פוטר, אמנם זה לא יגיע לקרסוליים של רולינג אבל לפחות שיהיה עיסוק(וכל זה במקרה שהיא לא תכתוב המשך)

חס וחלילה

אסור בתכלית האיסור לשכוח מהסדרה הזו וגם מהפורום. אני מאוד מקווה שהפורום ישאר כמה שנים לאחר הספר השביעי. עצה קטנה: לדעתי, צריך להעביר את הסדרה לדורות הבאים אחרנו, כדי שחס וחלילה היא לא תשכח! חברה! אל תשכחו, מדובר כאן בסדרה שלא הייתה ולא תיהיה כמותה בעולם(מביחנת רמת פילוסופיה).

אהמ..

לא הגזמתי. אולי בנוסח התגובה. אבל זה מבטא את הרגשות האמיתיים שאי אפשר להתחמק מהם!

נכון.. זה באמת ספר גאוני..

אבל להגיד "מדובר כאן בסדרה שלא הייתה ולא תיהיה כמותה בעולם(מביחנת רמת פילוסופיה)" זה כבר הגזמה.. קחי לדוגמה את התנ"ך.. זה כבר ספר שאין מי שישתווה אליו!!!

סליחה על התיקון: אני בן!

ואני לא משווה וגם לא ישווה את זה לתנ"ך. התכוונתי, להשוות את זה לשאר הספרות, בין ילדים ובין מבוגרים.

ToryMaster

New member
אני מתקשה לראות את זה

מיליון שנה אחרי ששרה"ט וספרי נרניהי צאו - עוד יש עליהם פנפיקים, למה שעל הארי פוטר לא יהיו?

לוטה בערפל

אבל תחשוב שניה אחת על האינטרסים שלה..... היא מרוויחה לא רע ובכל זאת "העיניים לא שבעות"... לדעתי היא תעשה אבל לא עכשו בעוד כמה שנים מה? היא צריכה קצת לנוח מכל הטררראם הזה... וגם היא לא בילתה הרבה עם בני משפחתה בעקבות כל הסיבובים בכל העולם..... היא תעשה אבל בעוד כמה שנים.

PaDF00t

New member
../images/Emo118.gif:-S

נראה לך שזה ייגמר?? אז הם יתעלמו מהעובדה שהארי בעצם מת בסוף הסיפור ויגידו שהפיק "לא קאנוני" וברור שקומונות כמו "מאותגר קיומית" או לחלופין "קומונת סגידה לוולדשמורט ולאוכלי המוות" לא יסגרו - מי מעז לוותר על דמות כמו סיריוס??

mjlk

New member
לא קאנוני הכוונה סותר את העלילה

+
שמישהו כותב פיק על השנה השישית ודמבלדור לא מת, אז זה נקרא פיק לא קאנוני .

למעלה