תהייה...

תהייה...

מה לדעתכם יקרה אחרי הספר השביעי עם כל הפאנפיקים? אנשים יכתבו עוד? מה שמפחיד אותי זה לא סוף הסדרה, אלא כל הפאנפיקשן...
אני מקווה שאנשים לא יחליטו ש'נגמר עידן הארי פוטר' וישכחו מהכל. מה איתכן?

your avi

New member
יש גם זכרים בפורום הזה.

אני ממש לא חושבת שזה יעלם. אני אופתע אם אנשים ישכחו מהארי פוטר. אני בטוחה שבעוד שישים שנה הנכדים שלנו יצטרכו ללמוד את זה בבית הספר (וכמובן יתלוננו ולא יבינו למה כל כך אהבנו את זה). הפיקים ישארו לעוד כמה שנים, ואז יעלמו...

למה?

יש גם זכרים וגם נקבות... אז אני כותב מידי פעם בזכר ומידי פעם בנקבה... מה יש פה לתקן?

your avi

New member
אומנם, שוויון זה מעולה, אבל-

אבל לפי הדקדוק- אם אתה פונה אל קהל מסויים שיש בו גברים- כותבים "מה איתכם?", לא "מה איתכן?". לכן תיקנתי, זה הכל. אבל מאוד נחמד שאתה ככה, זה מרענן...

סתם שאלה...

איך את כותבת בשעה כזו? מה את לא אמורה לישון? סליחה על החדירה לפרטיות, פשוט זה קצת מסקרן אותי לדעת. איך את כותבת בשעה כזו בזמן שאני בחלום השמיני?

ToryMaster

New member
היא גרה בארה"ב

להבא ובהמשך - הודעות ושאלות כאלה בבקשה הפנו לשרשור החברתי או למסרים

your avi

New member
../images/Emo13.gif

קליפורניה. צריך לעשות אייקון |לחברתי.|

לפי דעתי,

אם השפה שוביניסטית או גזענים, אז אני אשנה כמה שאני יכול. הדקדוק כרגע שובניסטי, ככל שיותר א\נשים יתחילו להשתמש בשניהם או פשוט בלשון נקבה זה יעזור.

טעות.

האקדמיה טוענת שברגע שקהל הבנות גדול יותר, ניתן להשתמש בלשון נקבה. ובהחלט שוויון

keroit

New member
אני יודעת איך ../images/Emo6.gif

קודם נמצא מישהו משועמם ביותר. אחר כך נציע לו להיכנס לשרשור התפקדות שבטאגליינס ולספור כמה בנים יש וכמה בנות. לא?
(זה בהחלט נשמע מעשי
) זה מנוסח בלשון זכר, אבל מיועד לשני המינים

your avi

New member
אם

אם היית בא לכן לפני חמישה חודשים- היה די ברור שיש פה רוב מוחלט של בנות. אבל מכיוון שהזמנים השתנו והספר השישי יצא, וחדשים הגיעו, הבעיה קצת יותר קשה. אני עדיין מהמרת על כך שיש יותר בנות. |לחברתי.|

לדעתי...

קודם כל התהייה הזאת קוראת עם כל סדרה שהיא.. כמו למשל אני שואל את עצמי מה יהיה עם פורום מכושפות אחרי העונה השמינית והאחרונה.. אבל עד שהיא תגיע וארץ ותסתיים עוד יש זמן.. עכשיו בקשר להארי פוטר.. כמו שכתוב על הכריכה האחורית של הספר [לפחות בגרסה העברית], זהו ספר שיקראו אותו עוד הרבה שנים.. ולא סתם תופעה חולפת.. אני מאמין שעוד ידברו עליו הרבה.. ואני מניח, ודי מקווה, שג'יי קיי תוציא עוד ספרים שקשורים בנושא, לפני מותה.. ככה שלפחות הדור שלנו יזכה לעוד כמה שנים טובות של הארי פוטר.. חוץ מזה שיותר מדי לא תמיד טוב.. לכל דבר.. גם טוב.. יש סוף חח.. ככה שמתישהו זה כבר ימאס.. ודבר אחרון.. אני חושב שאחרי הספר האחרון לא יהיו לנו עוד הרבה שאלות לשאול.. כאילו עכשיו יש עוד הרבה דברים שאנחנו לא יודעים [למשל על קצה המזלג: האם סיריוס ודמבלדור באמת מתו? מיהו ר.א.ב? סנייפ אויב או חבר? דברים כאלה] אבל אחרי הספר האחרון הכל כבר יהיה ברור לנו והוא יגמר במעין סגירת מעגל [כמו בכל ספר טוב] ובסופו "והם חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה" רק בניסוח רולינגי חחח

למעלה