תהייה...

Serf SaN

New member
אמאל'ה אני כל כך מפחד

ניובי חצוף אחד! XD אתה חצוף חצוף! XD תעמוד בפינה! XDD אוו שם נורמלי! Wolfn XD שמה זה בדיוק הפירוש של קובץ האותיות האלה??

WoLfN

New member
למה אתה יותר מתוחכם...?

ואל תתחיל לרדת לי על הניק. לא כדאי לך.

אוי, הלוואי ויכולתי לחסום אותך כרגע

אני מציע לך ללכת ולא לחזור. אני, בכל-אופן, הולך להתעלם מההודעות שלך. מבחינתי אתה לא חבר בפורום, עד שליסטה תחזור ותעיף אותך. ובקשה לכולם-תעשו ככה גם כן. פשוט נתעלם וזהו. הוא יכול מקסימום לקלל את האוויר.

Digi Lista

New member
עד עכשיו שתקתי אבל זה מספיק!

לא היה לי הרבה זמן לצערי להיות השבוע במחשב(ואני חשבתי שבית לבד יאפשר לי להינות בעיקר,טעיתי מסתבר) וכול פעם נכנסתי לכמה דקות לראות שהכול בסדר,קראתי את ההודעות שלך 'סרף' וממש לא אהבתי את הסגנון,מלבד זה שאתה טועה בדברים שאתה אומר צורת הביטוי שלך כלפי לורי מרתיח. יכולת להגיד את אותם הדברים בשפה נורמלית,ככה אולי היה אפשר להקשיב לך בסבלנות ולא להתחמם,לא בטוח שהיו מסכימים עם מה שאתה אומר(לדעתי אתה טועה במה שאתה כותב וסך הכול אתה מתווכח לחינם על עובדות)אבל היה אפשר לפתח דיון(תרבותי) ואחרי הכול לזה בעצם נועד הפורום. אני עוד מתלבטת אם למחוק את ההודעות בשרשור הזה(או את השרשור כולו) או להשאיר אותו ולתת לו לדעוך למטה,דבר אחד ברור-אף אחד ואני מתכוונת לזה לא יגרום לחברי הפורום להעלב ולא יקלל אותם! אתה חדש כאן יחסית אבל שלא תטעה-אומנם הסגנון שלי לא תומך בחסימת משתמשים אבל כשחברי הפורום נפגעים אני שוקלת את זה,הפורום הזה נבנה ושורד בזכות הקשר החברי בין האנשים בו ובזכות זה שהחברים בפורום מדהימים אחד אחד ולכן אם פוגעים במישהו מהחברים בפורום אני נוטה לקחת את זה אישית כאילו פגעו ישירות בי,תשים לב.

קורורו

New member
תפסיקו לריב!!!!

נו זה כבר פוגע בפורום... זאת אומרת... באווירה של הפורום!

טיקיי

New member
אתה זה שהתחיל...

בלהגיד לה שיש לה שכל קטן... וזה מה שעצבן את האחרים... אם לא היית מעליב אותה, אף אחד לא היה מעליב אותך... זה בסדר להסביר לה שהיא טועה, אבל אם היא לא מבינה, זו לא סיבה להעליב אותה ולהתחיל לריב בגלל קלף... הסיבה היחידה שמאשימים אותך, היא שאתה מעליב ומתעצבן... והיא לא העליבה, עד שהעלבת אותה והיא ניסתה להגן על עצמה... אין בפורום הזה שום בעיה עם אנשים חדשים, הבעיות באות כשמתחילים להעליב ולפגוע ולהתעצבן, במקום להסביר כמו שצריך... אין פה בעיות נפשיות לאף אחד... אני לא מבין מה אתם רבים בגלל איזה קלף, זה לא כזה חשוב, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וזהו... אל תשנאו אחד את השניה בגלל זה... זה לא שווה את זה...

star_female

New member
XDDD "תבדקי בסרטים"

אתה ראית את הסרטים עם תרגום שאתה אומר את זה? את הסרט השלישי? לדעתך חצי מהעלילה זה דבר לא חשוב?...

star_female

New member
וטאי ענה שהוא רצה שאגומון ישאר אצלו

או משהו כזה, ובגלל זה הוא בחר את הקלף של גוממון. אפילו אני זוכרת את זה. (למען האמת, בפעם הראשונה שראיתי את הפרק שהם מגיעים לעולם החלומות ישר קלטתי שזה היה הקלף הלא נכון... וגם קלטתי שזה מיוטיסמון כששמעו אותו בפעם הראשונה).

למעלה