תהייה...

WoLfN

New member
תהייה...

נכון בפרק שאוקווה פתח את השער לעולם הדיגיטלי [לייק]? אז חשבתי על זה, והבנתי שהוא בכלל לא פתח שער לעולם הדיגיטלי, אלא לעולם אחר. אתם זוכרים שבעונה הראשונה הילדים היו צריכים לפתוח שער לעולם האמיתי? אז כשטאי היה צריך לשים הקלף האחרון, זה היה או גוממון, או אגומון. הוא בחר בקלף של גוממון, והם חזרו לעולם האמיתי. עכשיו, כשאוקווה ניסה לפתוח שער לעולם הדיגיטלי, הוא שם את הקלף של אגומון, ולא של גוממון, שהיה מוביל אותו, כנראה לעולם הדיגיטלי. עכשיו השאלה שלי היא- למה? הרי הוא שם את זה בכזה בטחון, אז הוא אמור לדעת שזה לא הקלף הנכון. זה לא הגיוני. תעזרו לי.

Serf SaN

New member
דווקא אני זוכר ש...

הוא כן שם את הקלף של אגומון, כי הוא ידע שאגומון זה החבר הכי טוב שלו והוא בוטח בו או משהו.. אבל אני ממש לא בטוח..לא ראיתי את העונה הראשונה מפרק 14 עד הסוף ממזמן (יש לי דיוידי מקורי של הסאגה הראשונה של העונה הראשונה..13 פרקים עד חיסול דוימון..)

Snake Bandage

New member
מיוטיסמון גרם לו לעשות את זה.

הוא כנראה הבין שגריימון מלחמתי שחור חסם את השער באודייבה, אז הוא היה צריך למצוא דרך חלופית.

WoLfN

New member
אני גם חשבתי ככה...

אבל הוא לא היה אמור לדעת את זה כבר? כאילו, עם כל המחקרים האלה על העולם הדיגיטלי שהוא עשה? חשווווווווווווווד מאד. [גשש בלש סטייל
]

Serf SaN

New member
בדקתי..ומצאתי

בדקתי באיזה אתר איטלקי אחד שעשה סיכום של הפרק (פרק 28) ובעזרת הבבילון תירגמתי..והיה רשום שבסוף הוא בחר באגומון..אז סתם התבלבלת...

Wolf GiRL™

New member
הקלף של אגומון הוא המזוייף!

לא של גוממון, אקווה/מיוטיסמון טעה למרות שהוא כבר פתח את השער בפעם אחת, וזה מוזר כי מיוטיסמון היה אמור לדעת מי מהקלפים מזוייף.

Serf SaN

New member
?..כנראה את סתם מתבלבלת...

לא יכול להיות שטואי יעשו טעות כזאת גדולה..וחוץ מזה, אמרתי, קראתי תקציר של הפרק! שמה רשום במה טאי בחר!

Wolf GiRL™

New member
לטאי בחר בקלף של גוממון!!!

קורמון אפילו שאל אותו איך הוא ידע שהקלף שלו (אגומון) מזוייף. טואי לא עשו טעות, זה בכוונה כדי שהם יגיעו לעולם החלומות בשביל העלילה.

Serf SaN

New member
בעעעעעעע

טוב עכשיו זה באמת מבלבל אבל הם לא עשו את זה כדי שככה הם יכנסו לעולם המוזר! אחרת היו מסבירים את זה! ומה שהם הסבירו זה שכשגמ"ש סגר את השער אז מה שאוקווה עשה היה חייב לפתוח פתח כלשהו, אז הוא פתח עולם מוזר...! יש לי את אפילו מוקלט אם את רוצה!

Wolf GiRL™

New member
אתה לא קולט!

טואי החליטו שזאת תהיה העלילה ומכיוון שהם החליטו שמיוטיסמון יהיה בתוך אקווה ההגיון אומר שצריך להשתמש בקלפים שכדי לעבור בשער כי ככה מיוטיסמון הגיע לעולם האמתי בפעם הראשונה פלוס לאקווה/מיוטיסמון אין דיג'יכלי אז הוא חייב לפתוח את השער בעזרת הקלפים, תפעיל קצת את השכל שלך!!! יש המון שערים שמפוזרים ברחבי העולם וביפן אקווה היה צריך לבחור אחד אחר כי גריימון מלחמתי שחור סגר את השער בהיידן וויו, אבל זה לא משנה כי הצירוף הנכון של הקלפים הוא זה שפותח את השער לעולם הדיגיטלי(מה שאומר שאפשר לפתוח שער בכל מקום בעזרת הקלפים) צירוף לא נכון יוביל לעולם לא נכון ג'נאי אומר את זה בעונה הראשונה שהוא מזהיר את הילדים לגבי צירוף הקלפים הנכון ולי יש את זה מוקלט!!!. והגירסא שאנחנו רואים היא תרגום של הגירסא האמריקאית והם שינו כל כך הרבה דברים, אז אם לא ראית את הגירסא היפנית אתה לא יכול להגיד מה הם באמת הסבירו שם ומה לא, כי יש סיכוי שטואי הסבירו את זה והאמריקאים החליטו להוריד.

Serf SaN

New member
יו.......................~________~

אלף כל, אני יודע שאמריקאים מרובעים וכל שאר השטויות, אבל הם לא מטומטמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא קולטת שדברים שמסבירים, דברים נורא חשובים לא חותכים?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! הסברים ותאוריות לא חותכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו תבדקי בסרטים!!!!!! דברים חשובים לא חותכים!!!!!!!!!! ומה קשה להבין, יש לי הוכחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לזה שהוא לא בכוונה טעה בקלפים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוכחות!!!!!!!!!!!! מבינה מה זה ה----------ו----------כ-----------ח-----------ו------------ת?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תפעילי קצת את השכל שלך!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייששששששש לייייייייי ההההההווכככככככחחחחחחחחחחווווווווותתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל מתועד ומצולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את זה הבנת?!?!?!?!?!?!?!?!

WoLfN

New member
על מה אתה פאקינג מדבר?!?!

ועל תהפוך לטרול, כי הדעה שלנו עליך היא במילא כבר לא משהו. ומה אתה אומר, בעצם? מה ה"הוכחות" הדגולות שלך? תראה אותן, או לפחות תגיד לנו מה הן.

Serf SaN

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אלף כל, דברי בשם עצמך, אם השכל הקטן שלך לא מבין!!! והוכחות???? הקלטתי את הפרק!!! זה מה שאני כבר שעתיים אומר לך אבל כנראה, שאת לא מבינה!!!

Wolf GiRL™

New member
אתה פשוט מ-ט-ו-מ-ט-ם!!!!

האמריקאים עשו מה שהם רוצים לדיג'ימון!!! לא איכפת להם עד כמה דברים חשובים ולא איכפת להם כמה צולעות התיאוריות שלהם (ושלך דרך אגב). אתה לא מבחין בין מה שטואי עשו לבין מה שקורה בסדרה, טואי הם אלה שגרמו לאקווה לטעות בקלפים, הם ציירו אותו ככה וזה חלק מן העלילה של הסדרה ואתה פשוט לא מסוגל לקלוט את זה במוח הקטן והעלוב שלך. אקווה לא אמיתי והגיע הזמן שתתפוס את העובדה הקטנה הזאת, בסדרה אקווה לא טעה בכוונה אבל מי שגרם לו לטעות היו טואי כי ככה הם בנו את העלילה שלהם!!! ובתור אחת שראתה את הסרטים עם תרגום ואת הסרט האמריקאי אני יכולה להגיד לך שכל התאוריה המפגרת שלך שהאמריקאים לא חותכים דברים חשובים ולא משנים דברים חשובים היא פשוט תאוריה מפגרת ולא נכונה!!! האמריקאים הורידו הרבה דברים חושבים ויש כל כך הרבה דברים בעלילה של הסרט שלהם שהם לא הגיונים ורואים שחתכו אותם, והמון דברים שהם שינו. ולא לדבר על ההומור הדפוק שלהם והזזת הסצנות המזעזעת. מסקנה:ה-ה-ו-כ-ח-ו-ת שלך לא שוות כלום!!! עוד משהו:תלמד לשרשר!!!!

star_female

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגבי כל מה שהסברת

ממש הוצאת לי את המילים מהפה. ^^;

Serf SaN

New member
ד-י-ס-ל-ק-ט-י-ת!!!!!!!!!!!!!!!

את יודעת מה, אני אהיה ההגיוני כאן (טוב, מה לעשות, כשילדים עם שכל קטן שלא קיבלו חמצן למוח כשנולדו חושבים שהם יודעים לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), אף אחד לא צודק!!!!!!!!!! גם לא ההוכחות מחשבות המטומטמות והמפגרות שלך וגם הקלטת שלי שבה מוסבר הכל (שלא יוצרה ע"י פאןבוי דביל)!!!!!!!!! סבבההההה?!?!?!?! אין לך שום הוכחה של'תיאורה' הזאת שלך על זה שהם עשו בכוונה שהוא יטעה בקלפים, היא נכונה!!!!! וחוץ מזה, בקשר למה שאמרתי למעלה, בקשר לדיסלקטיות שלך, אני אסביר לך עוד פעם, כדי שתביני יותר טוב, כי היום הראשון בבית הספר היה קצת קשה בשבילך, נכון? אני רשמתי, חלקים חשובים בתגובה הקודמת, וגם הסברתי מה הם חלקים חשובים, אז למה את לא מצליחה להבין את זה?!@?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!1?!?!?!?!?!?1?!?!??!!?!??! אמרתי שאני יודע שחתכו מלא קטעים בסרטים, אבל את החלקים החשובים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להסביר לך שוב מה זה חלקים חשובים? חלקים חשובים זה חלקים בהם הדמויות מסבירות את המצב שלהן בסצינה, ובלעדיהן, לא יבינו את כל הפואנטה, אז איך יכולים לחתוך את זה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אפילו כרטיס אוטיסטית לא הייתי נותן לך, הייתי שולח אותך ישר לגאה!!!!!!!!!!!!!!!!! כי לשם, משתייכים רק אנשים אם בעיות שכליות, עם השכל העלוב והפצפון שלהם, שאפילו את השם שלהם לא יכולים לאיית!!!!!!! את יודע, שכשאמרו לי שיש פה אנשים נחמדים, באמת האמנתי שכן, עכשיו אני רואה, שרק ילדים שעוזרים בדיונים, ישר באים אליהם הילדים המתוסכלים שיש להם בעיות בבית הספר, ומוציאים את הכעס שלהם, על חדשים, קודם מתחילים עם מטומטם, אחר כך עם מפגר,ואחר כך עוד גוררים את זה לריב עצום ומאשימים אותם. הוו פיגרס שיהיו פה ילדים עם בעיות נפשיות!

WoLfN

New member
תירגע, ומיד.

אתה לא תקלל את לורי, אתה מבין?! ניובי חצוף אחד! פתחת פה על לורי פתחת פה על כל הפורום, אז עכשיו אתה מוזמן לעוף, אם יש כאן ילדים ש"לא יודעים לאיית את השם שלהם". לפחות לנו יש שם נורמלי.

למעלה