בעיני, הבעיה הכי פחות חמורה היא רכישת הבגדים!
והבעיה החמורה באמת, היא הפלישה למרחב האישי שלכם.
ולכן, הייתי עוזבת בצד את נושא רכישת הבגדים ומתמקדת בבעיה הרבה יותר חמורה כרגע והיא שבעלך לא יודע להציב לאמא שלו גבולות. כתוצאה מהמצב שבו בעלך לא הציב ולא מציב לאמא שלו גבולות, אימו לא מכבדת לא את הפרטיות שלכם, לא את האינטימיות שלכם ולא את החפצים שלכם.
מפריע לך שאמא שלו קונה לו חולצות. בעיני, צריך להפריע לך יותר שאמא שלו זורקת לו חפצים, שאמא שלו נכנסת לכם לחדר בלי רשות ונוגעת בדברים והכי חמור - שאמא שלו נכנסת לכם לחדר באמצע סקס ולא יוצאת מיד ושבעלך לוקח את זה "בקלות" ומבקש ממך להבליג על הנושא הזה.
בעיני, את צריכה לקיים שיחה עם בעלך. הבעיה הבסיסית בעיני היא חוסר יכולת של בעלך להציב לאמא שלו גבולות. הבעיה הזו מתעצמת נוכח המצב הקיים של מגורים משותפים - אבל גם אחרי שתעזבו את הבית של חמותך היא עדין תהיה קיימת ועדין תפריע לך. בעיה כזו לא תיעלם.
לכן בעלך צריך להבין שאתם יחידה משפחתית חדשה ונפרדת ולהסביר לאמא שלו שמעכשיו - החדר שלכם מחוץ לתחום. לדעתי, שווה לעשות את ההשקעה, לקנות מנעול ולהתקין אותו.
ונקודה למחשבה. גם אני ובעלי ישנים אצל החמים כשאנחנו באים לבקר בסופ"ש, כי הם גרים רחוק.
בעלי עדין שומר בארון קצת בגדים שלו, כדי שיהיה לו כשאנחנו באים לבקר ואף אחד לא נוגע לו בדברים שלו. גם אני שומרת שם בגדים ואני תמיד מוצאת אותם בדיוק איך שהשארתי אותם.
יש לו שם עדין כמה קלסרים ישנים מתקופת הלימודים וכל מיני דברים בסגנון הזה, ואלו הדברים שלו ואף אחד לא יגע בהם או יזרוק אותם מבלי לבקש ממנו רשות. בזמן שאנחנו שם בסופ"ש, אף אחד לא יכנס לחדר בלי לדפוק בדלת. לפני שההורים שלו עברו דירה, הגענו כדי לעשות לו סדר בדברים ולזרוק מה שצריך. לפעמים, כשחמותי רוצה לפנק אותו, היא קונה לו בגדים ולנו זה לא מפריע. אם זה לא מוצא חן או שהמידה לא טובה או לא מתאים מסיבה אחרת - הוא תמיד יכול להחליף ואין עם זה בעיה. בגלל שזה ברמת המתנה מדי פעם ולא באופן קבוע, זה לא מפריע ואפילו נחמד שהיא חושבת עליו כשהיא רואה משהו יפה.