חמותי
חמותי מכורה לקניות, יש לה מינוס ענק בבנק וכל פעם שיש לה קצת כסף היא הולכת ומבזבזת אותו על דברים שאף אחד לא צריך.
בעלי לא באמת צריך את החולצות אבל אין לה על מה לבזבז אז היא קנתה לו את החולצות המיותרות האלה.
כן היא נכנסת לחדר שינה שלנו. היא נכנסה גם לחדר שלנו באמצע סקס למרות שבעלי אמר לה לצאת היא נכנסה שמה אוכל על השולחן ויצאה.
חמותי מוסיפה מידי פעם פסל חדש לחדר משנה את הדברים במדפים, מחליפה לנו מצעים (WTF' כבר שלוש שנים שאני לא מצליחה להתרגל לרעיון הזה שהיא מחילפה לנו מצעים)
מפתח? לא נראה לי שמפתח יעזור יש אותו מפתח לכל החדרים
התירוץ של בעלי- מאמי תהיה סבלנית נשארו עוד חודשייםם.... אמממ לא נראה לי!!!! אני בטוחה שכשנעבור לגור יחד היא גם תחטט לנו בחיים, אבל אז תהיה לה בעיה גדולה כי אם אני אראה אותה רק נכנסת לחדר שינה שלנו חבל לה על הזמן.
איך אני יכולה להגיד לאישה מבוגרת כזה דבר?
הייתי חברה שלו כמעט 3 שנים, היא לא רגילה שאני אומרת כאלה דברים ואני פשוט לא מסוגלת לבוא ולהגיד לה אל תקני יותר.
אמרתי עכשיו לבעלי שישים את כל מה שהיא קנתה בשקית ושלא ישתמש בזה. הוא אמר למה? אמרתי לו כי היא לא מכבדת אותך, ולמרות שאמרת לה לא לקנות היא בכל זאת קנתה, המילה שלך לא שווה כלום בעינייה, ולמרות שאמרת לה לא להחליף את הכרית היא בכל זאת קנתה ולמרות שאמרת לה שאתה לא אוכל בשר היא שמה לך בשר באוכל והשפילה אותך מול כל המשפחה כשגיליתי עצם של תרנגולת במרק.
בקיצור האישה הזאת עושה מה שבא לך ושמה פס על כולם כולל עליי.