תהייה

Miss Lynn

New member
תודה רבה רבה ... אני באמת

מנסה מאוד להירגע ולקחת הכל איזי אני מאוד מתרגשת לקראת המעבר אני מאוד מנומסת ולכן כמו שאמרת אני לא אומרת כלום לאמא אלא רק לבעלי וגם שוקלת מה להגיד ומה לא,

בבית שלי אני לא אשתוק וכמובן ישר אעצור אותה .

אין לנו אפשרות כספית לעבור למלונית אבל לאחרונה אנחנו מבלים יותר אצל אמא שלי וזה מקל עליי...

תודה על התמיכה

נומלה

New member
מי זה "אנחנו"?

למה את צד בענין? היא רוצה לקנות שתקנה. הוא רוצה להשתמש? שישתמש. את הרי לא אמא שלו. למה יש בך תשוקה להלביש אותו? שהוא יעשה מה שהוא רוצה. מה הקשר שלך לענין בכלל?

Miss Lynn

New member
כפי שכבר כתבתי

זה לא רק הבגדים זה משהו קטן שמאחורי יש משהו גדול...פירטתי את זה בהודעות הקודמות שלי.

הוא אמר לה שהוא לא רוצה שתקנה לו והיא עדיין בוחרת לקנות היא שוברת את המילה שלו וזה מכעיס אותי ששום דבר שהוא אומר לה לא שווה כלום.

נומלה

New member
פעם אחת הוא יקח את החולצה

ויזרוק לפח, זה ישפיע כמו אלף מילים. הבעיה זה הוא והעובדה שאתם גרים אצלה.

הדסהש1

New member
כל זמן שאתם גרים אצלה תבליגי

בביתכם הפרטי אל תסכימי .תהיי יותר תקיפה אבל לא במילים קשות
תסבירי לה שזה מפריע לך.יהיו תקופות שתברכי על הקניות שלה.

Miss Lynn

New member

זה מה שכולם אומרים לי...

"סבלנות עוד קצת סבלנות..."

הבהרתי לבעלי שבבית שלי אני לא אהיה סבלנית.

אחרי קריאת השרשור

עזבי בגדים דלתא שמלתא, השאלה הנשאלת היא האם לחמתך יש סעיף נפשי? והתשובה היא כן. היא עוד לא קלטה שהילד שלה כבר לא מחובר בחבל הטבור וחבל. אבל, ויש פה big אבל, כל עוד את גרה אצלה תצטרכי לסבול בין אם בשקט ובין אם לא.

Good Luck

Miss Lynn

New member
לצערי

כבר מזמן אני הבחנתי שיש לה סעיף נפשי.

בנוסף כל הסובבים אותי תמיד מרגיעים אותי ואומרים לי שאני לא אכעס אליה כי היא חולת נפש ואסור להעלב על חולי נפש.

לרגע פחדתי להזדהות עם הכותרת

כי חמתי לעתיד עדיין קונה לזוגי בגדים ואני לא אוהבת אותם כי הם לא מחמיאים לו וגדולים...אבל מפה ולחפור שהיא קונה חולצות זולות ולא דלתא..אפשר לחשוב דלתא...לא יודעת איך הייתי מגיבה בסיטואציה כזאת (בגלל זה אנחנו כל אחד אצל ההורים עד המעבר לדירה במרץ) אבל הייתי רוצה לחשוב שהייתי בולעת את הגלולה המרה בשקט או עוזבת כי מלבד השכירות יש עוד הוצאות של מיסים, אוכל ועוד. לגבי גבולות לחמתך...תציבי אותם כל עוד אתם אצלה..שלרגע לא תחשוב שתתנהג ככה אצלכם או תתנחל השם ישמור..אני עם הוריי גיסי על יחסים באש מאוד קטנה, מנומסת ולקונית (ההיפך הגמור מחינוך שקיבלתי בבית וההתנהגות שלי עם הוריי) ולסיום..בהצלחה!

Miss Lynn

New member
לחפור?

לא כל האנשים דומים יש כאלה שאוהבים ללבוש בגדים מהשוק ויש כאלה שאוהבים ללבוש מותגים. איש איש באמונתו יחייה.

אל תשפטי אותי בגלל שאני לא כמוך.

כן, אני קונה לבעלי דלתא לא בגלל שיש לי מלא כסף לקנות אלא בגלל שיש לנו כרטיס הנחות לדלתא (אחרת בחיים לא הייתי קונה שם ) והבגדים שלהם איכותיים, בעלי עובד הרבה וקשה ומגיע לו בגדים טובים.

לאחרונה בעלי נמצא יותר אצלי , וזה פשוט נפלא אף אחד לא נכנס לחדר ומציק , אף אחד לא מכריח אותנו לאכול (פעם אחרונה לא רציתי לאכול את המרק שלה והיא לא דיברה איתי יום אחרי) , אפשר לצאת מבלי שאף אחד יעשה לנו פרצופים...

בקיצור נראה לי אני הולכת לאכול הרבה חרא מהחמה שלי בחיים האלה.

לא שפטתי כי אמרתי שאני לא יודעת

איך אני הייתי מתנהגת בסיטואציה...וניחא..לטעמי דלתא זה פיג'מות של דיסני ותו לא.. ( אצלי היא חושבת שהמשביר זה מותג) אני כן יכולה להזדהות איתך בקטע של הבישולים שלהם ועוד..וגם לי יש הרגשה שאני יאכל הרבה קש ממנה. ואני חוזרת אני לא גרה איתם, .אבל כמו שרבים אמרו לך..זה תלוי בבעלך, דרך אגב..אני בטוחה שברגע שתגורו לבד..זה יהיה אחרת..עם המון עבודה שלך על בעלך פשוט כל עוד אתם אצלה זה קשה

fwooper

New member
אני מבינה אותך

זה באמת נשמע מאוד מרגיז והיא נשמעת בן אדם חטטן וחולה שליטה שלא יודע לתת מרחב ולשחרר את הילד שלה.
אין לי כ"כ מה להגיד לך חוץ מאשר חיבוק וירטואלי

ולומר שבעיניי את לא נשמעת קטנונית והתגובות פה בפורום מדהימות אותי כל פעם מחדש על חוסר הסובלנות שלהם והתוקפנות שלהם.
אני, שיש לי בעיות עם חמותי מהיום שהכרתי אותה מעולם לא חשבתי לשתף פה רק בגלל שאני יודעת שלא משנה מה אני אכתוב התגובות לא יהיו אוהדות ורק יכניסו אותי ליותר עצבים, אז אני מוותרת.

ולעידוד- זה רק עוד חודשיים וחצי!!! תעשי טבלת יאוש ותבליגי ותדעי שעוד רגע אתם ברשות עצמכם עם מפתחות לכל חדר בבית ולבית עצמו.
הדברים כן יראו שונה כי גם לבעלך מפריעה ההתנהגות של אמא שלו אבל בגלל שאתם תקועים איתה באותו בית אין הרבה (לכאורה, מבחינתו) מה לעשות אבל אני בטוחה שבבית החדש אתם תדעו יפה מאוד איך להציב גבולות.
מה שבטוח באמצע סקס היא כבר לא תיכנס יותר!!

חבל שהתגובה שלך כ"כ כוללנית

כן. יש פה מגיבים שלא יחבקו אותך ויטפחו על ראשך בכל מה שתכתבי. מצד שני יש פה מגיבים מצדדים שונים, והרב המוחלט של התגובות אוהדות מאוד *כשצריך להיות אוהד*.
גם היא קיבלה המון תגובות אוהדות מול תגובה אחת פחות.
את מגיבה בו בפורום אבל למעשה משכנעת נשים להפסיק לכתוב. חבל ולא מקובל.

fwooper

New member
מאיפה השתמע בהודעה שלי שאני משכנעת

להפסיק לכתוב?
*לי* מרגיש לא נוח ומתאים לכתוב כאן כי אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שרוב (ולא אחת כמו שאת אומרת) התגובות יהיו לא אוהדות ותוקפניות הרבה פעמים אפילו בלי יחס למה שנאמר כי בעיני כמה נשים כאן כמעט כל דבר מתפרש כקטנוני וילדותי ושאף אחד לא חייב לאף אחד כלום וכו'.
לי לא מתאים, מה שניסיתי לעשות זה לנחם את אותה בחורה על תגובות לא נעימות שהיא קיבלה על מצב ש*בעיני* לא קטנוני.

תסכימי איתי

שאם מישהו מספר לך שמעשה מסויים יעשה לך לא טוב,את תשתדלי לא להיתנסות בעצמך כמה לא טוב זה יכל להיות?
חבל לי לקרוא את מה שאת כותבת. וכן, מטבע הדברים בפורום פתוח לא כולם יהיו נחמדים.מצד שני יהיו רבים שכן. צריך להיות מספיק נבון כדי לקחת את הדברים הטובים ולהתעלם מהשליליים.
אני חושבת שיש יתרון שלא כולם מסכימים כל הזמן. את יכולה לקרוא מגוון של דעות ולהתיחס לאלו שמתאימות *לך*

fwooper

New member
זו לא הייתה כוונתי במילים שכתבתי.

שיתפתי מרחשי ליבי. לא יצאתי בהצהרות על למה לא כדאי לכתוב כאן. רשמתי למה אני לא עושה את זה.
וכן, לקבל מגוון של דעות זה נהדר רק תלוי איך הן נאמרות. יש כאן מספר נשים תוקפניות, ועל אף שהן אינן רבות (אולי על יד אחת) עדיין ****לי**** הן מוציאות את כל החשק.
הרבה פעמים כשמישהי פותחת שרשור יוצא שכל השרשור היא רק מתנצלת ומצטדקת ומנסה לשכנע למה הטענות שלה נכונות.
הדברים שלי נאמרו בהקשר שהיה לי לא נעים ומצער לראות כמה היא התגוננה וחטפה מהלומות על שהיא קטנונית ושאין שום בעיה עם חמותה והבעיה היא אצלה ואפילו לעגו לה בגלל שכאב לה שחולצות מפירמה מסוימת נזרקו. ("מה יש לך מדלתא..?") חוסר רגישות נוראית בעיני. אדם שנכנס לפה ומספר על כאב וקושי שיש לו מול החמות מצפה לתמיכה ולא למסע עוקצנות ולעג.
(בכלל מרגיש לי לפעמים שיש כאן כאלו שלא משנה מה יספרו להן התגובה תישאר אותו הדבר.)
אולי תגידי שזו אינה קבוצת תמיכה אך היא כן מצטיירת ככזו...
ושוב, אני לא אומרת לא לכתוב. אני אוהבת לקרוא פוסטים של אנשים אחרים ולהגיב כשאני מרגישה צורך. כאן הרגיש לי צורך מובהק לנחם קצת את פותחת השרשור על התגובות התוקפניות שהיא קיבלה.
לי לא יתאים לכתוב כאן אולי כי אני בן אדם רגיש....אולי כי יהיה לי קשה לשמוע תגובות לא רגישות ולא אמפתיות מאנשים זרים על נושאים שגם ככה כואבים לי מאוד. אדם שמספר קושי שלו הוא חשוף ופגיע באותו הזמן ולכן לא נכון בעיני לתקוף אותו וגם אם יש ביקורת יש דרך לומר את הדברים.
בכל מקרה ממש לא תכננתי לפתוח מה מפריע לי או לא בתוך הפורום- אבל שאלת ואני עונה.
מתנצלת אם הדברים שאני אומר יפגעו בך באיזשהי צורה, זה חלילה לא נאמר כביקורת עליך כי אין לך שליטה על נשים אחרות, אבל בכל מקרה אלו הן תחושותיי.

תגובה שכדאי שכולן תקראנה

לא שהיא מחדשת למישהי פה...

קחו בחשבון כשאתן כותבות תגובה אם באתן לזרוק הערה מהצד כמו מישהי חטטנית שנהנית לשמוע סיפורים אישיים של אחרות או שבאמת יש לכן הארה, ותשובה עם פתרון.

בהחלט יש לה שליטה

היא יכולה להחליט שתגובבות שאינן מלטפות,מחבקות ומצדיקות את הכותבת ימחקו לאלתר.

והמנהלת צריכה לחסום אותי למשל,כי אני ממש לא מתכוונת לשנות ממנהגי לומר את האמת כמו שהיא מצטיירת לי
למרות שיש כאן כאלו שדוגלות בדרך הצביעות המתחנפת והמלקקת

אויש.....אני מקווה שתחזרי לכתוב כאן ושלא תעלבי

ברור

שזו תגובה מיותרת. והערה הצינית בסוף לא רק שלא מוסיפה אלא ממש מורידה.

הפורום אמנם אינו דמוקרטיה אבל יש חופש דיבור לכל אחד שלא עובר על חוקיו ועל חוקי האתר. תגובות ציניות ולא מלטפות אינן עוברות על חוקי האתר.

יחד עם זאת, כמו שניסיתי להסביר אין ספור פעמים, יש הבדל מהותי בין תגובות אמת שאינן מתחנפות ומלקקות (ותסלחי לי אבל אני לא חושבת שהתגובות שלי ושל רב המגיבות המוחלט פה הן כאלו) ובין תגובות שנועדו לעשות דבר אחד בלבד וזה לעקוץ.
ואת מספיק אינטלגנטית כדי לדעת לעמוד על ההבדלים בין תגובה תורמת - גם אם היא לא נעימה - יש לך רבות כאלו.
לבין תגובה שאינה תורמת, לא נעימה, ונועדה סתם לעקוץ וגם בכאלו את לא חוסכת.

למעלה