The Heretic
New member
תהייה
לא יודעת עד כמה תוכלו לענות על זה באובייקטיביות.
כשהייתי חולה נראיתי מאד טוב (לטעמי) חיצונית, אבל נפשית רעועה...
והיום- נפשית אני במצב יותר טוב, אבל פיזית- אני נראית זוועה.
מה עדיף לדעתכן?
פירוט:
אין לי היום ה"א בצורה פעילה ואני גם ממש חסינה כבר לטריגרים, טפו טפו? אבל ההבראה הזאת עלתה לי בעלייה במשקל מעל היעד שלי, אני גם הרבה יותר מבוגרת, ובאיזשהו מקום בזבזתי על זה את הנעורים שלי. אני בת 19 ונראית בת 27...(ובנות, לא להתחיל לפחד עכשיו שזה יקרה לכן...אני תמיד נראיתי יותר גדולה מהגיל שלי), אבל נפשית אני במקום אחר לגמרי- נהייתי בן אדם יותר מחושל...אני חושבת. אני תוהה מה עדיף, אפילו בתיאוריה הקיצונית-
בחורה או אפילו אישה, שנראית ממש טוב,"מושלמת" חיצונית אבל נפשית- משעממת, ריקה, בלי ביטחון עצמי,
או אישה שנראית כמו הצרות אבל אישיות מנצחת...
עוד כמה שאלות-
למה אנשים לא נמשכים/אוהבים אנשים חלשים?
מתי, למה ואם בכלל הבחירה שלנו בין שני הקריטריונים משתנה?
מתי בן אדם מתמודד עם הפחדים שלו? כשאין ברירה?
שבוע טוב לכולם...
לא יודעת עד כמה תוכלו לענות על זה באובייקטיביות.
כשהייתי חולה נראיתי מאד טוב (לטעמי) חיצונית, אבל נפשית רעועה...
והיום- נפשית אני במצב יותר טוב, אבל פיזית- אני נראית זוועה.
מה עדיף לדעתכן?
פירוט:
אין לי היום ה"א בצורה פעילה ואני גם ממש חסינה כבר לטריגרים, טפו טפו? אבל ההבראה הזאת עלתה לי בעלייה במשקל מעל היעד שלי, אני גם הרבה יותר מבוגרת, ובאיזשהו מקום בזבזתי על זה את הנעורים שלי. אני בת 19 ונראית בת 27...(ובנות, לא להתחיל לפחד עכשיו שזה יקרה לכן...אני תמיד נראיתי יותר גדולה מהגיל שלי), אבל נפשית אני במקום אחר לגמרי- נהייתי בן אדם יותר מחושל...אני חושבת. אני תוהה מה עדיף, אפילו בתיאוריה הקיצונית-
בחורה או אפילו אישה, שנראית ממש טוב,"מושלמת" חיצונית אבל נפשית- משעממת, ריקה, בלי ביטחון עצמי,
או אישה שנראית כמו הצרות אבל אישיות מנצחת...
עוד כמה שאלות-
למה אנשים לא נמשכים/אוהבים אנשים חלשים?
מתי, למה ואם בכלל הבחירה שלנו בין שני הקריטריונים משתנה?
מתי בן אדם מתמודד עם הפחדים שלו? כשאין ברירה?
שבוע טוב לכולם...