תהייה

The Heretic

New member
עונה

קודם כל לא אמרתי מה עדיף להיפך- פתחתי לדיון.
וגם לא שאלתי מה עדיף להיות שמנה או רזה- אלא להיות חולה (ולהראות טוב כביכול) או להיות בריאה (לאו דווקא שמנה) ולהרגיש טוב נפשית, בלי קיצוניות.
אני מניחה שמבחינך זה או רזה או שמנה אבל זה לא בדיוק ככה. וחוץ מזה- (בקשר לעבודה, אני מסכימה שבחורה שנראית נורמלי עדיפה על אישה שמנה/חולה(!))
בקשר לגברים שמעדיפים כוסית על- שיהיה להן בכיף אבל יותר מסקס הבחורות האלה לא שוות כלום (בהללה כמון).
אני לא מיתממת- הלוואי והיה אפשר להיות גם רזה, כוסית, יפה ולהרגיש מהממת וגם להיות אחלה אישיות ו"בן-אדם" אבל זה דיי בלתי אפשרי (שוב- הכללה).

KAS3

New member
מה זה ״יותר מסקס הבחורות האלה לא שוות כלום?״

מה הדיבור השוביניסטי המזלזל הזה?
ובטח שאפשר להיות רזה ולהרגיש מהממת ולהיות אחלה אישיות, למה החלטת שזה בלתי אפשרי?

קולדון

New member
(ט)"..אין כאן אף אחת שאומרת לעצמה

שהכל בולשיט, היא הייתה מוכרת הכל כדי להיות רזה לתמיד? ..."

כן- אמרתי את זה בדיוק, ממש בדיוק- כשהייתי עמוק באנורקסיה.
הכל בולשיט, כולם רוצים להיות רזים, יש כאלו עם פחות כוח רצון או סדר עדיפויות לקוי.... ומי שרוצה להיות רזה צריך לשים את הרצון הזה לפני הכל.

וככה הייתי, והייתי רזה בטירוף, והגשמתי את הרצון הזה.

ועכשיו אני יכולה להגיד לך.. מה המחיר של זה היה ומה בדיוק מכרתי-
לישון כל היום, או סתם לבהות בקיר...
לא להתעניין בשום דבר, כי אין שום אנרגיות לזה
להכנס ללחץ וחרדות כי לא אכלתי כבר כמה ימים, ולהרגיש נורא, להתחיל לפחד שאני לא אהיה מסוגלת יותר לאכול.. ללכת לקנות לאכול משהו ולדחוף אותו מהר מהר כדי לא להתמודד עם הקושי והכאוס שמגיע עם האכילה. לסיים לאכול ולהכנס ללחץ בכל זאת- ש"שיט, אני מרגישה קצת יותר טוב, אולי עכשיו אני אחזור לאכול ולא אהיה רזה כמו שאני, ודברים יצאו מהשליטה" ושוב חוזר חלילה.
להכנס לדיכאון, להתרחק מאנשים, להיות צל מהלך של מה שהייתי אמורה פעם להיות. להכיר יותר ויותר אנשים שכבר לא מכירים את מי שהייתי מקודם, וגורמים לי להרגיש שאין, לא יצא ממני כלום, אני מסכנה, חלשה, חולה, מוזרה....

אחרי כמה זמן, המחיר של זה עולה ועולה ועולה, ונהיה כבד מידי.
זו האמת... שלי בכל מקרה.

KAS3

New member
לא ראיתי שסימנת ט׳ , סליחה

דעתי...

למרות שעכשיו אני עושה את הכככל כלי להיות רזה, בתוך תוכי אני יודעת שהכל שקר!
אני יודעת שגם אם אהיה "הכי רזה" זה לא מה שיעזור לי להרגיש יותר טוב עם עצמי. בדיוק ההפך!
ההפרעה היא רק כיסוי לדברים אחרים שעברתי ושמציקים לי...

The Heretic

New member
יותר טוב

"כיסוי לדברים אחרים" משמע כן לנסות שיהיה לך יותר טוב- לא להתמודד.

KAS3

New member
זה ברור שעדיף להיות בריאה

אבל זה לא אומר שצריך להזניח את המראה החיצוני

simplistic

New member
ועוד תהייה (אם כבר יש דיון על זה)

לאו דווקא בקטע של משקל, אבל כן בהקשר של מראה חיצוני והזנחתו - האם (לדעתכן), סירוב להראות "הכי טוב" שאתן יכולות, בחירה במידות גדולות יותר מהמידות שלכן באופן קבוע, לא ללבוש שמלה וכיוצא בזה - זה חלק מהפרעה?
זה משהו שמטריד אותי כרגע. אני יודעת שאני לא מממשת את הפוטנציאל שלי מבחינת מראה (קיבלתי על זה הערות מבחוץ - למה את לא מתלבשת יותר יפה, למה את לא עושה מאמץ). יש לי ממש רתיעה מללכת לקנות לעצמי בגדים - או ללבוש בגדים מסוימים.

גם לי יש

וזה לגמרי חלק מההפרעה שלי, אבל בגלל הסיבות לזה: אני מאוד לא יפה בעיניי - אין באמת טעם, ובגדים רחבים, לא נשיים או ילדותיים עוזרים לי לסמן אותי כיצור לא מיני.
(סליחה על הניסוח המזעזע, אני לא חכמה כרגע)

ברווווור

אצלי זה לגמרי חלק מההפרעה.
פשוט כי אני לא יכולה לסבול את ההרגשה של בגדים צמודים על הגוף.

The Heretic

New member
לדעתי כן...

וזה בערך המצב שלי עכשיו. אפילו שאני מרגישה טוב יחסית כי המצב-רוח תלוי בעוד גורמים חוץ ממראה- כנראה עדיין הנושא הזה לא פתור לגמרי.

חלק מההפרעה

אני גם לא סובלת לקנות בגדים!
יש לי רק 2 חולצות, אבל אני לא מסוגלת ללכת לקנות בגדים. אני נראית שמנה או רזה או שתיהם בהכל!!
ואני לא סובלת את המראה שלי! הכל מכוער עלי גם ככה! אז למה לקנות בגדים אם זה בכ"ז לא נראה יפה?
יש לי אחיות תאומות בנות 12. שאני חייבת בגדים אני לוקחת מהם. העיקר לא לקנות!!!

למעלה