אתה, כרגיל, מעוות את דבריי
כי הרי אמרתי במשפט פשוט וקצר ביותר, בויריאציות שונות, מה עמדותי כלפי קיצונים פאנטים. אם לא הבנת זאת עדיין, כנראה שיש בך משהו לקוי - או שאתה סתם נהנה להציק לאנשים, מה שמראה, כמו שחשדתי מראש, על ילדותיות. בכל פעם שאני כותב משהו, אתה מפרש את זה בצורה הפוכה לגמרי, מסיבות ששמורות איתך. ההשוואה שלך של אידיאולוגיה של הימין למשהו ברברי ופרימיטיבי אמורה לקומם כל אדם שתומך בדמוקרטיה. ברור לי שאתה לא אדם כזה. אתה מכריז שאתה נאור, שאתה מתנגד לפאשיזם שלטענתך קיים פה בארץ בצורה מאוד רחבה. אבל למעשה אתה מקלל ומכליל כל אדם שאינו מסכים איתך. ברור לי שלאנשים כמוך אין מה לנסות אפילו לשכנע אותם שהם טועים - הם בטוחים שהם צודקים, כי הם חושבים שהם מעל למישהו. אתה, גם בדבריך וגם בכינוייך, רואה את עצמך עליון על כמות נכבדת של העם. רואה בכל מי שלא מסכים איתך כתת אדם, כברברי, כפאשיסט וכו'. אני מצטער להיות הראשון שאומר לך (ואולי לא?), אבל אתה זה שמתנהג כמו הפאשיסטים והפאנטים שאתה כ"כ שונא. אני כבר הבהרתי את יחסי לקיצונים כמוך וכמו יגאל עמיר וכמו חברי כהנא, במשפטים רבים, ובמשפט אחד פשוט: "כמו יגאל עמיר, שמקומם בכלא ללא אזרחות ישראלית". אולם ראיית העולם השחורה לבנה שלך התעלמה מזה והמשיכה לשייך כל מי שימני לאותה קבוצה של פאנאטים וכל מי ששמאלני לקבוצה נאורה, ואיכשהו עליונה (גם אם לא אמרת את זה, היחס שלך ונוסח ההודעות שלך הבהירו זאת בבירור). ואם ההודעה הזאת לא מספיק מסבירה לך את עמדתי בנושא, כנראה שבאמת דבר לא יעזור לך.