תהיות.

תהיות.

אני מרגישה שפעם הייתי רוחנית יותר, יכלתי להסתכל על העולם בדרך אחרת. נעים מאוד לכם אנשים מדהימים, שמי סיון, חיילת בת 19. אני באמת מרגישה שאבדה הדרך שבה צעדתי והובלתי אחרים. להסתכל על סימנים קטנים, לבהות בשמיים להנות מהחיים. לעומת היום, שבו נאי רודפת יום אחרי יום, גוררת ימים, עייפות וחוסר חשק בעיקר. תהיתי, אם אני כזו איבדתי את דרכי רק בגיל 19, מה יקרה עוד כמה שנים? הרי הרוחניות היא חלק מעולמנו! מה עושים? לאן ממשיכים? והאם להתחיל הכל מהתחלה?

עליות וירידות..... ../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

זה חלק בלתי נפרד מרוחניות. מכירה את זה טוב.... אני מגיעה להבנות. לרמות גבוהות. אני מאושרת ומלמדת אחרים, ואז.... טרח. הכל מתפרק. הכל לא נראה.... ושוב מתחילה מחדש. למדתי בקבלה שלפני שצדיק עולה מדרגה הוא נופל..... שבע ייפול צדיק ויקום.....

../images/Emo52.gif... מה זו רוחניות?

ואיך בדיוק היא הולכת לאיבוד?

אוי. שאלה קשה......../images/Emo4.gif

מה זו רוחניות????? כולנו רוחניים. התכוונתי אולי ללימוד, לחיים של הדגש רוחני. קשה לי להגדיר... בכל מקרה. הולכים בכיוון מסויים ומרגישים שזהו. זאת הדרך הנכונה. ואז קורה משהו והכל משתנה... מתהפך. ומחפשים דרך אחרת. לי זה קרה בכל אופן כמה פעמים.

../images/Emo4.gifאני כל כך מזדהה איתכן ../images/Emo190.gif

( הניק לא קשור לפסטיבל שנטיפי .. :) ) הי אני אושרת נעים מאוד בת 31 מאז ומעולם הובלתי אנשים נתתי הייתי והיה לי הכי קל בעולם לאחר לימוד ואיך לעשות זאת ... לרוחניות עזרתי נהנתי מכול רגע היום זה נעלם מתחילת חודש זה אני לומדת היום אסטרולוגיה סינית כבר שנתים בהתחלה למדתי 4 פילרס שזה 4 עמודות שבניות מתאריך לידה ושעה וזה מרתק חבל ע להזמן היום אני לומדת אי'ציג זה תורה סינית בפני עצמה וזה מושך אותי ולמדתי הילינג ואני מאסטר בריקי ושתיתי את הכול בלי סוכר ... אבל הכל פה מילים יפות בתכלס בפועל אין כוחות נאמר לי שאני מחליפה מדריך אבל בעצם זה לא כזה מפריע לי אני כן הולכת ללימודים אבל אחר כך כזה עובר בשקט קשה לי להגדיר בכול מקרה שיהיה לכן בהצלחה בהמשך חשבו חיובי למרות הכל

היי שנטיפי

את מכירה את הספרים של ג'ק קורנפילד? דרך הלב ואחרי האקסטזה? אני מאוד מעריכה אותו. הוא אומר שכל אחד בעצם הולך בדרך משלו. וצריך להקשיב ללב ולמצא אותה. כשהולכים בעיניים עצומות אחרי משהו או מישהו זה לא ממש זה. לכל אחד מיועדת דרך משלו. אני יודעת שכל כך רציתי כבר למצא ודי. אבל זה לא ככה. כנראה שניסוי ותעיה זאת הדרך שלי.

במילים אחרות צופית חמודה

כל אחד והיעוד שלו לאחר שאתה מגלה מה היעוד שלך בחיים לך בשביל המתאים לך ועל תנסה ללכת בשבילים כדי לבדוק מה אולי משהו אחר מתאים כי ... סיבות תמיד יהיו אבל אתה הוא זה שתמיד מקשיב

העכביש2

New member
יש לי סיפור בשבילך סיון ../images/Emo13.gif

כמו שכבר כתבתי בעמוד זה -- בשנה האחרונה שלי בצבא עברתי שינויי רוחני. התחלתי להסתכל על העולם בצורה שונה. ככל שהזמן עבר לו זה רק התעמק והתעצם אצלי בלב, במחשבה... בעזרת שיחות משפחתיות, קריאת ספרים ועבודה עצמית הרגשתי שאני בכיוון הנכון...רואה דברים בצורה "מוארת" יותר...שונה מאיך שראיתי דברים... כך קרה שנתיים. הרגשתי שהייתי בכיוון. אבל אז קרה דבר, והגיעו חודשים ממש לא טובים מבחינה אישית...הדרדרתי מהבחינה הזאת...איבדתי שמחת חיים...איבדתי את העבודה העצמית שכ"כ התגאתי בה...ושנתנה לי כח... והיום..אחרי המשבר הגדול...אני מרגיש את הניצנים...הם חוזרים אליי...לאט אבל בטוח... אני יודע מי אני...אני יודע מה יש בפנים... גם אם יש תקופות קשות, גם עליהם אפשר להסתכל בדרך מיוחדת...שונה...כאל לימוד... אני בטוח בדבר אחד:אם כל ה"דבר הזה" (רוחניות) היה בתוכך וקצת נעלם זוהי אשליה. הוא עדיין שם...את רק צריכה למצוא אותו מחדש... בחיים לא הכל טוב...יש גם רגעים קשים....אבל יש גם ימים טובים ששווים הכל...

Rinor

New member
סיוון יקירתי

אל דאגה. כפי שציינו פה כבר ואמרו נכון, עליות וירידות הן חלק מהחיים. הרוחניות לא נעלמת, היא תמיד איתך, השקפת העולם שלך לא השתנתה, פשוט ישנם דברים נוספים כיום שמעסיקים אותך וזה בסדר אם לא רק רוחניות במוחך. כיום את חיילת, יש לך דאגות אחרות על הראש, את בוגרת יותר וחושבת כבר יותר קדימה...הרוחניות חלק מחייך והשקפת עולמך, הרי כל מה שתעשי יהיה חלק ממך וממה שאת מאמינה בו, אז אל דאגה...זרמי...מי כמוני מכיר אותך יקירה... רק זכרי, לכל דבר, יש לך את היקום, אותך ואותי.

למעלה