תהיות,

a9981

New member
המלצה - "קול "הקמפוס" (תחנת רדיו)

גיליתי במקרה לפני כחודש+ את "קול הקמפוס" (תחנת רדיו אשר משדרת בתדר 106fm), ומאז לא הפסקתי להקשיב לה. זנחתי את 88fm..אבל יש מקום לשניהם באוזניים שלי. תחנה נהדרת. ריבוי סגנונות, ושירים שלא שומעים בשום מקום אחר. גם אם במקרה הם ישמיעו להקה מוכרת, הם יבחרו את הקטע הכי לא מוכר שלהם. ממש אנטי-להיטים. האלטרנטיבה לאלטרנטיבה. (מתברר גם שהם משדרים כבר כמה שנים טובות).

פלוטו24

New member
מכיר גם מכיר! ../images/Emo13.gif זו תחנה מצוינת.

בבי"ס בו אני לומד משדרים תכניות בבוקר על התדר הזה.

../images/Emo45.gif היא מסוג הדברים

שאת רוצה לשמור לעצמך. זה מרגיש הרבה יותר. ואני אתן דוגמה שהיא אולי ממש ממש לא טובה, אבל יש בה רלוונטיות מסויימת: לפני כוכב נולד, אחד השירים הכי קסומים שהכרתי היה "קח אותי" של היהודים. הייתי ממש מתרגשת ממנו והוא היה נורא "שלי" באיזשהו אופן. אחרי כוכב נולד, והשטויות והסינגלים החדשים, כששרו את זה בכל חור וגלגלצ טחנו לו ת'צורה, כבר לא נהנתי לשמוע אותו, אפילו לא בהופעות. כבר לא הרגשתי אותו. וזה למרות הפרגון על ההצלחה הפתאומית בתקשורת שבאמת שמחתי כשקרה. אני מניחה שאותו דבר זה עם טורי, יהיה משהו נורא משמח ומחמם את הלב אם היא תהפוך להיות יותר מוכרת בארץ, אבל מצד שני, זה יכול להמעיט מערכה בשבילי. ובגלל שאני אאגואיסטית, הערך שלה בשבילי הרבה יותר חשוב

Bells For Her

New member
כנל" לגביי,

עם "מקיץ אל חלום" של גלי עטרי. כמה שאהבתי את השיר הזה, שמעתי אותו וכל פעם מחדש התחלתי לדמוע לי בשקט. וזה איבד את כל האפקט ברגע שנינט שרה את זה בכוכב נולד הזה. בלעכס.

פלוטו24

New member
ואני תמיד חשבתי שרק אני הרגשתי

ככה עם השיר הזה! איזה יופי שאני לא לבד. אין על גלי עטרי כזמרת ואין עליה כמבצעת את השיר הזה. לדעתי נינט פגמה בביצוע. ובכלל, לפני שהוא נהיה נחלת הכלל, היה בו ייחוד. עכשיו זה באמת איבד את האפקט. למרות שכל פעם שאני שומע את גלי מבצעת אותו, עוברת בי צמרמורת.

תומקלה

New member
אנחנו צריכים

להתארגן להגשת תביעות ייצוגיות נגד כוכב נולד על שגזלו לנו את טוהר שירינו האהובים.

behappy

New member
הא. איזה מזל

שבכוכב נולד לעולם לא יעשו קאבר לטורי. :) (טפו טפו! יש עוד איזה סשן כוכבים נולדים שהתחיל עכשיו, שלא יהיו הפתעות מזעזעות)

forgiven dreams

New member
נכון לחלוטין שבחלוטין,

אבל לא התכוונתי לפופולאריות ופלייליסטים [איכס!] התכוונתי להערכת קונצנזוס שפובליצסיטי מוזיקה מאזכרים\משווים וכו'. אני קוראת המון ביקורות מוזיקה וכו' ולפעמים אני פשוט לא מבינה איך ייתכן שכותבים משהו על איזו מוזיקאית חדשה ולא נותנים רפרנסים לטורי על ימין ועל שמאל, בעוד שלקייט בוש או אלאניס כן יתנו.

forgiven dreams

New member
תיקון-

התכוונתי להערכת קונצנזוס שכזאת מהסוג שפובליצסיטי מוזיקה מאזכרים\משווים.

Springy

New member
תגידו, יכול להיות שיש לנו שרשורפלצת

?!
אני חושבת שזה השרשור הארוך ביותר בתולדות הפורום... ממש גללתי למעלה את העמוד כדי להיות בטוחה שאני בפורום הנכון

פלוטו24

New member
אני חייב להודות שזה עושה אותי מאד

מאושר. כי היו תקופות שהרגשתי שאני כותב כאן לעצמי. כן ירבו שרשורים כאלו! וכן ירבו ביקורי חברי הפורום בבית החם של אוהבי טורי!

תומקלה

New member
בדיוק גם אני נכנסתי

וחשבתי לעצמי - "פאק, הייתכן שעיני הוזות" אכן מהמם ומרגש.

באחת מהודעות העבר....

העלו הכותבים כי טורי נמצאת שנויה במחלוקת בקרב המיינסטרים והפרינג'(שוליםם). יש כאלו שמתמוסיים ממנה(כמונו
)ויש כאלו שחושבים שהיא מעצבנת(מי הם?!). כך גם לגבי ההשמעות שלה בקרב רבים:צריך אליה הרבה סבלנות,כמו שאר אמנים מורכבים שמשתמשים במורכבות הזו. לרוב,באמצעים פופולריים(כגון רדיו למשל)ממעיטים להשמיע אותה אם כי אני מוכרחה להודות שאת השיר "קורנפלייק גירל" יצא לי לשמוע ברדיו מס' פעמים יותר משירים אחרים שלה. כך או כך,לגבי פירסום ומה מתפרסם ולמי מגיע השבחים בביקורות של העיתונות.... נראה לי שזה לא ישביע את רצוננו האישי. רק בריאות! חן

forgiven dreams

New member
אני חושבת

שהיא בקו התפר בין המיינסטרים והפרינג' נכון לשנות ה-90, מתי שקורנפלייק גירל וקרוספיי הצליחו מאוד בתחנות הרדיו בארה"ב וקצת בארץ, אבל עכשיו כבר לא כל כך. עכשיו זה יותר בכיוון של יש המון שלא מכירים אותה, אבל בשביל אלה שכן שמעו עליה, זה ברור מאליו שהם מכירים אותה, כי הרי היא הייתה בגלגלץ פעם. לשם הדגמה, בתיכון הקודם שלי למשל היו המון אנשים של "טורי מה?" ומצד שני קצת מאוד אנשים של "בטח ששמעתי עליה, טורי איימוס.." - זה בקרב בני ה-17\18 אבל משהו אומר לי שבקרב היודניקים למשל, זה היה יוצא 80% שלא מכירים אותה, כי הם לא היו שם בשנות ה-90 [לא שאני יותר מידי *הייתי שם* בשנות ה-90 {נולדתי ב-87}, אבל מספיק בשביל זכרונות עמומים מהרדיו במכונית].

למעלה