תהיות,

Springy

New member
מעניין נורא כמה אנשים יגיעו להופעה

אם היא אכן תתקיים... אני בכלל בעד שהיא תופיע באיזה פאב אינטימי, שנוכל לשבת בניחותא עם מרגריטות במקום להידחס בפארק הירקון... לא ככה?

פלוטו24

New member
זה רעיון מעולה!!! תחשב על האקוסטיקה

המדהימה שתהיה בפאב שקט ומקסים. ואילו עוצמות יהיו שם למזויקה ולקול של טורי. אני מתרגש רק מהמחשבה...

Springy

New member
בדיוק על זה חשבתי ../images/Emo13.gif

אפשר להכניס למכתב סעיף לוקיישנים מומלצים

"טורי איימוס בזאפה" ../images/Emo6.gif

חחחחח ממש הצחקתי ת'צמי עכשיו. מעניין מה אביב גפן יגיד על זה

behappy

New member
אבל מה שיקרה אז

יהיה כמו שקרה בהופעה של אופת'. מלא קומבינטורים, ובקושי נשארו כרטיסים! המצב בארץ הוא כזה שעדיף שהיא תופיע בבלומפילד, אם אתם רוצים לראות אותה וזה לא יעלה לכם מליונים..

behappy

New member
אם אני לא טועה-

גם לסטינג בכבודו ובעצמו יש דיסק ג'אזי ביותר. אבל אני לא מבינה הרבה בסטינג:| (אהבתי פעם נורא את דזרט רוז שלו)

behappy

New member
הו, התכניות של הערב נפלאות!../images/Emo9.gif

אני ממש גדלה עליהן, כבר שנים=] זו תחנה נפלאה. שלא יעזו לחשוב שוב על לסגור אותה.

polgara7

New member
כן, הרדיו שלי מכוון באופן קבוע

על 88 fm מה שמזכיר לי עוד משהוא מדהים.... בלילה שבין ימי ראשון לשני בין 24:00 ל 01:00 יש תוכנית שבה הקריין משמיע חומרים שמאזינים מוסיקאים שולחים אליו, והוא השמיע בשבוע שעבר זמר מ ד ה י ם, עידו רצון, שבשירה שלו ממש הזכיר לי את טורי. מה שמגניב זה שבסוף הקריין סיפר קצת על הזמר הנפלא הזה ואמר שהוא מושפע מזמרות כמו טורי אמוס, ביורק ואלאניס מוריסט. הוא שר שני שירים באנגלית, אחד מהם מריונט פשוט ממש הזכיר לי את האלבום f.t.c.g.h והקול שלו כל כך ריגש אותי.......... וואו.... זהו.......

פלוטו24

New member
אני מודה שטורי השפיעה עליי מאד

בכתיבת השירים (למגרה, למגרה...). ואני בטוח שהיא מהווה השראה ספרותית ומוזיקלית לאינספור אנשים. אני ממש סקרן לשמוע את השירים של עידו רצון. אולי יום אחד נשמע עליו...

חשבתי בעיקרון על

לדבר על איך טורי השפיעה על יצירה של המאזינים שלה. משהו בסגנון אם הם התחילו לכתוב/לצייר וכו' בגללה, מה היא שינתה ביצירה שלהם, איזה השראה היא מעניקה להם וכל מיני כאלה. לדבר קצת עליה בקטע ביוגרפי וגם בקטע של היצירה שלה ומה כ"כ מיוחד בה וכל מיני כאלה. עוד לא ממש גיבשתי את זה.

למעלה