תהיות,

forgiven dreams

New member
תהיות,

אתמול בלילה אני וחברה שלי דיברנו [בנרגנות] על איך ש-Green Day נהפכו להיות כל כך פופולריים אחרי ש-American Idiot יצא ב-2004, איך הם קיבלו כל כך הרבה שבחים על כך שהם כתבו "אופרת רוק" על מה שקורה לאמריקה, על בוש, על תרבות הפופ וכו', איך שכולם היו המומים ממש מהחשיבה היצירתית והאינטלגנטית שהביאה לכתיבה ועל האומץ לכתוב "אופרת רוק" [במילים אחרות אלבום שהוא סיפור]. וזה פשוט had me thinking שטורי כתבה את Scarlet's Walk ב-2003, בפורמט של "רומן סוני" עם דמות שנשזרת לאורך השירים, עסקה באותם נושאים [המלחמה בעירק, פרשת הדרכים עליה עומדת אמריקה, אמריקה הפופוליסטית] רק בעומק הרבה יותר אמנותי וסגנוני. זה מרגיז, כי פשוט טורי עשתה את זה קודם, יותר טוב [שלא לומר עם יותר משלושה אקורדים בכל שיר, אבל ניחא] וגרין דיי עדיין ממשיכים לקצור ביקורות על ההעזה והחדשנות. Tori was there first! אה, וגם איך שפתאום אחרי American Idiot, זה נהיה הכי פאנק-רוק בעולם והכי טרנדי להיות נגד בוש ולרדת עליו. ועכשיו כולם עושים את זה- טורי עשתה את זה 3 שנים שנים לפני ב-Strange Little Girls. היא החלוצה האמיתית.

פלוטו24

New member
מילים כדורבנות ../images/Emo45.gif

הבאת לי ממש הארה. כי יצא לי לחשוב על זה לא מזמן ( על כך שסקרלט לא זכה להערכה הראויה, לפחות עד כמה שאני יודע) ובאמת טורי יצרה אלבום כל כך מיוחד, זורם ועשיר במחאה, סיפוריות ודמיון. זו יצירת מופת ללא שום ספק. אולי הוא לא התפרסם כמו האלבום של גרין דיי, כי גרין די היא להקה יותר מיינסטרימית ורוקיסטית, מה שמאד פופולרי בקרב הקהל. ואולי זה בגלל שחוץ ממספר מועט של סינגלים שיצאו מהאלבום הזה (וחבל שלא יותר) היחצ"נות שנעשתה לו הייתה לוקה בחסר. אבל זו רק השערה.

forgiven dreams

New member
כן,

גם לי זה בא בתור הארה, כי היה לנו סשן התעצבנות על גרין דיי, ופתאום הייתי כזה.."רק רגע...!" אבל בלי קשר, זה לא רק סקרלט, זה בכלל העובדה שטורי לא מוערכת מספיק. מוערכת לא רק מהבחינה של מכירות ופרסום, פשוט הכרה בכישרון האדיר שלה. למשל אני זוכרת שכשאבריל רק הגיעה כולם התרשמו ו-"וואו! היא גם שרה, גם מנגנת בגיטרה וגם כותבת את המילים שלה!" ורציתי לחבוט בעצמי עם מטאטא או משהו כי [טוב, כן, לא חסרים אנשים להשוות אותם לאבריל כדי להוכיח נקודות מסוימות, אבל עסקינן בטורי-] אלוהים! טורי איימוס יכולה להיות על במה, לנגן ביד אחת על פסנתר של 2 מטר, ביד השנייה על צ'מבלו, להגיע לטונים מדהימים ותוך כדי כל זה לתקשר עם הקהל כמו שרק היא יכולה. טוב אני אלך לחפש מטאטא. *אנחת יאוש*

noosh

New member
אני חושבת שזה בעיקר בארץ

וחוסר ההשמעה שלה ברדיו. נראה לי שבמקומות אחרים בעולם, בעיקר ארה"ב, היא הרבה יותר מפורסמת. לא יודעת, לא מעיק עליי שהיא לא מפורסמת בארץ, להפך. המחשבה שהיא תהפוך לאיזה להיט טחון בגלגל"צ די מזעזעת אותי. אינ לא רוצה אפילו לחשוב על שיר שלה שימאס עליי כי שומעים אותו יותר מדי. חוצמזה, יש משהו נחמד להקשיב למוזיקה שהיא לא נחלת הכלל ולא מושמעת בכל דוכן רחוב או חנות דיסקים. כי אז זה כמו סוד כזה, זה הרבה יותר אינטימי. וכשמוצאים אנשים שאוהבים אותה גם זה הופך להיות הרבה יותר מיוחד. והרבה פחות בנאלי.

polgara7

New member
טוב, יש טעם בדברייך

הנטייה המזעזעת של גלגל"צ לרצוח שירים בהשמעת יתר ממש מפחידה לפעמים, וטוב שיש משהו שהוא שמור ולא נגוע. מאידך, לא היתי מתנגדת מדי פעם לאיזו הפתעה בסגנון happy phantom ברדיו.

Bells For Her

New member
הפתעות כאלו הן אכן חביבות ../images/Emo45.gif

לפני יומיים הייתה לי אחת כזו, עם crucify, בגלגלצ. הייתם מאמינים? זה היה כל כך כיף

behappy

New member
כן, הם שמים אותו לפעמים

וגם את קורנפלייק גירל. וטוב שזהו, ויתר השירים שמורים למי שיתעניין בה באמת.

noosh

New member
נסי את 88FM ../images/Emo13.gif

כי בדיוק לפני כמה שבועות שמת את זה והיה Happy Phantom
סתם, האמת שהם לא משמיעים אותה הרבה, את פיונה אפל יותר (או לפחות השמיעו, כשיצא האלבום החדש שלה), אבל שם יש יותר סיכוי לתפוס אותה.

פלוטו24

New member
בכלל זו תחנה מעולה! אני ממליץ בחום

על תכניות הבוקר, כמו זו של רוני ורטהיימר, יש שם מוזיקה פשוט תענוג לאוזניים.

noosh

New member
לא לא לא!

קמים בבוקר עם רוני ידידיה, ואז יש מוזיקה מוזרה למדי. ואז יש רוני ורטהיימר, בתנאי שבחוליה לא שמים לב שהעברתי ל-88. ב-14:00 גם נחמד (פעם הייתי ביום חופש, וקמתי ב-14:00 אחרי שנ"צ, והיה גשם ומרק חם ובידק היה איזה שיר ממש יפה...) ובערב, מ-19:00 עד 21:00 יש ג'אז (שבע שמיניות ויהלומים לנצח), ואז יש בלוז (הו, זה ממש מומלץ), ב-22:00 עד 1:00 זה לא ממש ברור, ואז מתחיל לילה של אלבומים, שזו פשוט גאונות. אחחח.. אני כה אוהבת את התחנה הזאת.

פלוטו24

New member
לי יוצא להקשיב בדרך כלל ברכב בדרך

ללימודים לתכנית של וורטהיימר ולחזור בערב הבייתה עם ג'אז. (עונג צרוף!!!)

noosh

New member
כן, הג'אז נפלא ../images/Emo99.gif

היום בדרך מהרכבת למרכז קניות היה ג'אז כה יפה ואז בדרך חזרה הביתה היה בלוז
בבוקר בדרך לבסיס, אם אני נוסעת באוטו אנחנו מקשיבות לתכנית הבוקר של טל ברמן ואביעד קיסוס, וזה בהחלט משעשע
ל-88 בד"כ מקשיבה בערב כשאני חוזרת הביתה, או בחוליה, אם אינ עושה לילה ואין אף אחד שז מפריע לו. הלוואי והייתי יכולה להקשיב גם במהלך היום, אבל זה רק אם אף אחד לא שם לב שהעברתי, לרוב אנחנו על גלגל"צ :/ ופעם הייתה שעה של יהלומים לנצח שהוקדשה לקאברים של סטינג בסגנון ג'אזי. זה היה מדהים. והיו עוד כמה תכניות כאלה, כמו שירים של דיסני בביצוע ג'אזי, וכאלה דברים. ובפסח, באחד מהחגים, היה מרתון שבע שמיניות... ובדיוק עשיתי לילה בחוליה באותו יום, שעות של ג'אז וג'אז וג'אז.... באמת שאני לא צריכה יותר מזה בחיים (שיהיה כבר אוגוסט!!)

noosh

New member
בוא תעשה לילות ../images/Emo6.gif

יש המון זמן לשמוע מוזיקה. (אין לי באמת זמן להקשיב למוזיקה ולהתעמק ולהחשף לדברים חדשים... לפני הצבא הייתי מכירה כ,כ רבה דבים חדשים כל הזמן, עכשיו אין לי כסף לקנות ואין לי זמן ללמוד, ואני ממש תקועה במקום. אני מקווה שכשאני אשתחרר אני אוכל לחזור להכיר דברים חדשים שוב)

פלוטו24

New member
אני מבטיח לך שעולם חדש יתגלה בפנייך

ברגע שתשתחררי.
ולמרות הכל, גם לא אין שפע זמן להכיר מוזיקה חדשה. (מה גם שאני די שמרן בבחירת האמנים שאני אוהב).

פלוטו24

New member
קאברים של סטינג בסגנון ג'אז?!!

oh my god!!! איך פספסתי את זה?
אגב, מי מתכנן ללכת להופעה שלו? אני עוד חוכך בדעתי. (יש בי תקווה שטורי תחליט להפתיע אותנו בכל זאת בחודשים הקרובים ואז עדיף לי לשמור את הכסף לכרטיס להופעה שלה).

noosh

New member
אני ממש, ממש רוצה

ואפילו שמעתי מחברים שלי שהם קנו כרטיסים ב-190 ש"ח.. אז אולי אני אפילו ארשה לעצמי. צריך למהר, לפני שיאזלו כרטיסים. עכשיו רק צריך למצוא עם מי ללכת

פלוטו24

New member
../images/Emo6.gif טוב, אבל אם טורי תגיע להופעה

בארץ (בע"ה, טפו טפו טפו, חמסה חמסה, בלי עין הרע) אתם מחויבים ללכת איתי! כי אף אחד לא יבוא איתי חוץ מעצמי.

למעלה