תהיות

הגעתי למסקנה שאם אדם יחשוב שחשוב לי שיאמין לי, הוא עלול לחשוד שאני משקר לו. צריך לנהוג כאילו אני מדבר כי אני יודע ולא כדי שיאמינו לי. אם ברור לשני הצדדים שחשוב לי שיאמינו לי, אפשר להגיד: "אם אתה רוצה, תאמין לי. אם לא, אני לא יכול להגיד יותר". דיבור כזה יכול ליצור יותר הבנה הדדית בין בני אדם. צריך להיות שמח על קשרים שיש לי, ואפשר גם לשמוח על קשרים שאני יכול ליצור. צריך לחייך ולא לאיים. אני מתלבט אם כדאי לדבר עם חברים בעיקר על תחביבים אישיים כדי להיות מעניין ומיוחד, או לעבור מדברים כלליים לאישיים כדי להיות הגיוני ונוח לאחרים. בכל מקרה, חשוב ליצור אמנות בדרך מעניינת ומיוחדת, גם אם לא כולם אוהבים אותה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הגעתי למסקנה שאם אדם יחשוב שחשוב לי שיאמין לי, הוא עלול לחשוד שאני משקר לו.
אשריך שהגעת למסקנה הזאת, לאחר שהדבר נאמר לך לפחות 8000 פעמים על-ידי מגיבים לשרשורים בהם טענת שאם אתה אומר שאתה לא משקר צריך להאמין לך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הגעתי למסקנה שאם אדם יחשוב שחשוב לי שיאמין לי, הוא עלול לחשוד שאני משקר לו. צריך לנהוג כאילו אני מדבר כי אני יודע ולא כדי שיאמינו לי. אם ברור לשני הצדדים שחשוב לי שיאמינו לי, אפשר להגיד: "אם אתה רוצה, תאמין לי. אם לא, אני לא יכול להגיד יותר". דיבור כזה יכול ליצור יותר הבנה הדדית בין בני אדם. צריך להיות שמח על קשרים שיש לי, ואפשר גם לשמוח על קשרים שאני יכול ליצור. צריך לחייך ולא לאיים. אני מתלבט אם כדאי לדבר עם חברים בעיקר על תחביבים אישיים כדי להיות מעניין ומיוחד, או לעבור מדברים כלליים לאישיים כדי להיות הגיוני ונוח לאחרים. בכל מקרה, חשוב ליצור אמנות בדרך מעניינת ומיוחדת, גם אם לא כולם אוהבים אותה.
לפעמים, אבל רק לפעמים, חשוב מאד לחשוב שלא חשוב מה שאנשים חושבים.
אתה לא חייב כל הזמן לדאוג ולחשוב.
מותר לך לפעמים לשים ז*ן על מה שאנשים חושבים.
אם זה קשה לך אז תאמץ יום בחודש או בשנה, שבו תחליט שביום הזה אתה לא מודאג ממה שאנשים חושבים.
בכל אופן ממני יש לך את הברכה, עלה והצלח. |4U|

אם זה קשה לך אז תאמץ יום בחודש או בשנה, שבו תחליט שביום הזה אתה לא מודאג ממה שאנשים חושבים.
בכל אופן ממני יש לך את הברכה, עלה

בכל אופן ממני יש לך את הברכה, עלה והצלח. |4U|
אני שמח שיש לי חיים טובים ואני לא צריך אף טיפש שיפריע לי. יש לי מספיק חברים שחושבים עליי דברים טובים מאוד.

זה לא מה שטענתי, פשוט רציתי להבין אם אפשר לדבר על מה שהאחר יכול להאמין או לא להאמין במקום לשקר. אם מישהו בוחר שלא להאמין לי, אני לא חייב לענות לו. אם יודעים שחשוב לי שיאמין לי, ברור שיחקרו יותר ואז אפשר להגיד שיחליטו במה להאמין במקום לשקר. אפשר להגיד "אם אתה רוצה, תאמין לי. אם לא, אני לא יכול להגיד יותר".

נערך לאחרונה ב:
כמה כללים:

להתעניין בתחביבים של חברים.
לדבר מאוד ברור ולעניין.
לשתוק במקום לשקר בחקירה.
לפתור מריבות בעזרת הסברים ואיום בתלונה.
לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים.
להיות שמח, אמתי ועדין.

למעלה