תהיות...

jenniffer1992

New member
תהיות...

ממ הי..
למעשה זאת פעם ראשונה שיוצא לי לכתוב על זה בכלל...
כאילו... אף פעם לא הודתי בזה בפני אחרים.. אבל יש לי משיכה מינית כלפי זכרים, כאילו תמיד הגדרתי את עצמי כלסבית, ותמיד ידעתי שזה פשוט לא נכון...
כאילו אבל אני לא יודעת בכלל מזה אומר עלי, זה לא שאני מנסה להגדיר את עצמי, אבל אני כן מנסה להבין מזה אומר עלי...
כאילו אני נמשכת לנשים מבחינת המראה, ומבחינת האופי שלהן, ולגברים אני לא, וגם לא לזכרים, אבל.. יצא לי לא מעט לחשוב על סיטואציות מיניות שזה עם גבר...
למעשה יש מישהי, שהיא טראנסית, והיא לא אחרי התהליכים, היא רק התחילה אותן לא מזמן, וגם אני, אבל בלי קשר, כן רצו לי דברים בראש, וסיטואציות שוואלה אם זה היה לדמיין אותם עם גבר, זה היה מגעיל אותי, וזה די גורם לי לתהות בכלל לגבי זה...
ודי משאיר אותי מבולבלת כבר 5-6 שנים.. :/
ככה שיהיה נחמד אם יהיו לאנשים קצת 'תשובות' בשבילי.. תודה :)

danama kama

New member
אני אנסה

לענות לך בהתאם למה שעובר עליי,שהוא דומה אבל הפוך, אם זה בכלל אפשרי.
אני אומרת לעצמי שחשוב לי להשלים עם העובדה שלפעמים -אתה לא יודע מי אתה-.
מאוד קשה לגלות שכל מה שחשבת הוא טעות ועוד יותר מלחיץ להבין שאת לא מצליחה להרכיב זהות חדשה וכל מה שנותר לך זה להפליג על אוניית זכרונות עזובה, באוקיינוס שלא נמצא על המפה.
ואולי אני שם,צועקת ואף אחד לא מקשיב כי זה לא קיים כבר.
אני מבינה שאצטרך סבלנות עד שמספיק מידע ישטוף אותי לחוף מבטחים.
אולי..אולי הסוד הוא לא בתשובות אלא ביכולת לחיות בשלווה בלעדיהן.

Apikachu L

New member
לחפש תשובות יכול לתת שלווה לפעמים

זה לא אומר שנפסיק לחפש או לתהות (בדיוק אתמול שוב התלבטתי אם אני לא סטרייטית במקרה וסתם נדמה לי...ואז אחרי כמה שעות ממש התפתתי לנשק את הקוסמטיקאית שלי...
) - אבל להשתמש לזמן מה בהגדרה שמתאימה לנו יכול לאפשר לנו לדבר ולהגדיר את התשוקות שלנו. רק חשוב לא להתחייב יותר מידי למילה, ולהשתמש בה על עצמנו ולא להתאים את עצמנו אליה, כי כאשר כבר לא נתאים לה, נוכל להחליף אותה באחרת בקלות.

Apikachu L

New member
ברוכה הבאה לפורום |חיבוקים|

הרבה פעמים משיכה מינית/רומנטית לא בהכרח מוכתבת על ידי פיזיולוגיה אלא על ידי מגדר. ממה שאת מספרת, מה שיש לא/נשים בין הרגליים לא בהכרח משנה לך כמו המגדר שלהן. אני צודקת?

מה זה אומר עלייך? לא הרבה. שאת נמשכת לא/נשים כך וכך. אני מניחה שאת שואלת מבחינת ההזדהות שלך בנטיה מינית. זה משהו שאת צריכה לבחור איך להזדהות, כאשר יתאים לך, אם תרצי. יש די הרבה זהויות שאולי תמצאי שיתאימו לך, ואת תצטרכי לשאול את עצמך מה יתאים לך יותר.
אני מקשרת כאן 2 כלים של הפורום - מאמר בשם שאלות נפוצות, ומילון מונחים על זהויות, שאולי יוכלו לעזור לך, אבל בסופו של דבר, את זו שתחליטי.

jenniffer1992

New member
כן, את די צודקת

אני נמשכת לאנשים בלי קשר לאיבר מין שלהם, אבל אני נמשכת יותר לנקבות, כי הגוף שלהן מושך אולי, להבדיל גוף של זכר שזה לא מושך אותי בכלל, למעשה אין לי שום בעיה עם החלק של האיבר מין, אך עם הגוף כן, וגם בצורה רגשית, אני נמשכת לנשים, ולא לגברים, שוב גברים לא מושכים אותי, ככה שזה די מבלבל, כי זה לא שאני בי סקסואלית, כי אני לא נמשכת לגברים ונשים, ואני לא פאנסקסואלית, כי אני גם לא נמשכת לזכרים, רק לאיבר מין, ככה שלהבדיל מפאנסקסואלים אני כן נמשכת לאדם לפי המין שלו, ולפי המגדר שלו.

ככה שלמעשה, זה די מתעתע, ודי מבלבל.
כי אני יכולה להמשך גם לנקבות, וגם לנשים שהן עדיין בגוף זכר גם רגשית, וגם מינים, אבל לזכרים שהם גם גברים, וכך גם לגברים אני לא נמשכת בכלל למעשה, לא מינית ולא רגשית

jenniffer1992

New member
למעשה

די חשבתי על זה עכשיו, ואני פשוט נמשכת לנשים באופן כללי, גם אם הן נקבות, וגם אם הן בגוף זכרי, ככה שתכנית אני נמשכת לנשים בצורה רגשית בלבד, ויחד עם זה באה גם המשיכה המינית
אבל זה עדיין נישמע מוזר ומבלבל :S

למעלה