תהיות

מצד אחד את צודקת,

מצד שני מתקיים דווקא המצב ההפוך. מי שעם ניק בדוי חוששת שיזהו אותה, ולכן נמנעת מלחשוף פרטים. מי שממילא חושפת את שמה המלא (כמוך וכמוני) מראש פחות "פאראנואידית" ויותר פתוחה לחשוף. אני יודעת שלפחות כאשר אני משתמשת בניק בדוי בסיטואציות מסויימות ממש נדמה לי כאילו כל פרט שאני חושפת חושף אותי.

גילור

New member
לא מדוייק...אני למשל קוראת נלהבת

של הפורום אבל לעיתים נמנעת מלכתוב את אשר באמת על ליבי כי יש אנשים שמכירים אותי כאן ממקומות אחרים, ושלצערי חלקם ישמחו על כל "מידע רכילותי עסיסי" שיגיע לידיהם לגבי כדי להעבירו הלאה בשמחה ולכן לא מתאים לי שידעו עלי מידע כזה או אחר, למרות שלפעמים מתה לשתף.

זה מאוד פשוט

מבין כל פורומי ה"נשים" שנתקלתי בהם בתפוז, זה הפורום היחיד שנותן לגיטימציה ללהיות אישה כפי שבא לך. רק כאשר זה המצב, אפשר לדבר על צמיחה אישית.

ועוד משהו מס' 2 :)

(יש לי הצתה של פלורסנט, כן אני יודעת חחחח) כאשר העלתי כאן את הכאבים האישיים שלי בנוגע לבתי ולהתמודדות שלי עם הבעיתיות שהורשתי לה עזרתן לי עד מאוד. גם אם לא כתבתי במפורש איפה איך ולמה הייתן בשבילי, חיבקתן, תמכתן ואף נתתן עצות טובות מפז, שאכן עזרו ותרמו לי באופן אישי ולצמיחה האישית שלי, קרי להתמודדות האישית שלי. וכשאני ממשיכה לחשוב על כך אני מגלה כי למעשה כמה וכמה בנות כאן, העלו שאלות, תהיות, מחשבות, בעיות וגם אם לא נקבו בשם מפורשות וגם אם לא המשיכו את התהליך אני מרגישה, שהן קיבלו ולו חצי חוט ובכך דיינו. מאיה יקרה, חווית מעגלי נשים ואת יודעת שלא כולן תמיד משתפות/משתתפות בכלל ועל אחת כמה וכמה שמדובר במשהו שהוא בראשיתי. אשמח לקרוא את תהיותייך בענין לאחר התגובות כאן.

אני הגעתי להחלטה

שאני אשתף אותכם בצמיחה שלי. הניק שלי אכן בדוי ואין לי בעייה ואני מאוד אשמח לשתף אותכן ולהעלות כאן מחשבות,תהיות וכמובן לפרוק מליבי. מקווה שהפורום יהיה יותר פעיל בזכות השינוי הזה. מאיה,תודה שהעלת את הנושא.

הייתי בעבר בפורומי נשים אחרים

ורק פה הרגשתי בבית, מספיק כדי לשתף, מספיק כדי לייעץ ולספר משהו שאפילו החברות והחבר לא יודעים וזה על ההרגשה שלי שמעולם לא הייתי נאהבת, על כך שתמיד הרגשתי דחויה ע"י המשפחה שלי- וזה אומר דרשני. אני חושבת שיש לנו פה מעגל מקסים שכולל שיתוף ותמיכה, שלא תמיד מוצאת במשפחה ואצל החברות או החבר (למרות שזה נדיר עם החבר, כי הוא תומך בי במיליון אחוז
).

המונשרי

New member
נגענו בעבר

בנק' חשובות בחיינו דוגמת: האמהות , הפחד בחיינו , מוסד החברה הטובה, הנשיות,אחראית מול קורבן,יחסי אם ובת. לדעתי היו אלה תכנים משמעותיים להבנה ולצמיחה אישית. [אין איזו תוכנית מובנית עפי' שלבים - אלא יותר בשיטת סיעור מוחין- כל אחת מעלה נושא שמעניין אותה לגעת בו ולפתוח אותו כאן].

למעלה