תהיות של ט´ באב...

מסקנות

1. כל הצרות הגדולות מתחילות שקיימת אשה ברקע. 2. תושבי יהודה לא ממש ידעו איך לאכול את השמשון הזה שגרם להם בעיות מול הפלישתים שלא אלימים. שעלתה האופציה להסגירו, הם אכן עשו כן. 3. שמשון לא היה מייצג תקופתי-תרבותי של תושבי יהודה וכך גם לא התאבדותו 4. הבחור היה מגלומן רודף שמאלות ומחרחר ריב ולא ממש גיבור. סביר להניח שהיום היה מאובחן כסכיזופרן עם נטיה להרס עצמי (עד לקטרזיס- ההתאבדות רבת ההוד) 5. הפלישתים יוצאים בסדר מכל הסיפור הזה. אם הוא הרג פה 1000 ושם 3000 ושרף כמה דונמים נכבדים אז סביר להניח שנהרגו איזה 2-3 חפים מפשע. 6. לא ראיתי שום אידיאולוגיה מאחורי המעשים, מה שקיים, לכאורה, במעשי השהידים.

האמת היא...

שאחרי מסקנה מספר אחת (הנכונה כל כך) המסקנות האחרות כבר לא כל כך חשובות...

ואני רק רוצה להזכיר לך את...

הפתגם הידוע: "מאחורי כל גבר מצליח מסתתרת אישה"...! אז איך ערפאת שהוא הומו במסווה של "סוהא" החיה בפאריז... בכל זאת מצליח, להוציא לנו את האויר מהגלגלים?

תיקון טעות חשוב !!!

עומדת !!! ולא מסתתרת... יחי ההבדל הקטן !!! אני באופן אישי לא יכול בלעדיכן.... (גם אם אומר אחרת)

נשית~37

New member
אהההה יופי!!!!

(נראה לי שגם אתה רוצה לטבוע בבריכה של הקטנים)

קסומה

New member
איך אתן יכולות לעבור

על סדר היום עם הערה שכזאת?
ואני פעם שמעתי שאם......נשים היו מנהלות את העולם, העולם היה נראה אחרת.

יאללה !!! כולן על אופטימום !!!

שזה בעצם חלום חייו... חחחחחחחחחחחחחחחחחח... kissMe - you know i love you

giulietta

New member
מרתק סער

(וגם המסקנות שלך אופטימום) ותודה שהחזרת את השירשור למסלול של דיון ענייני.

sahr12

New member
כשקראתי את שמשון.......

דווקא עלתה בי תמונתם של חיילי המילואים הי"ד שבוצע בהם הלינץ ברמאאלה...שכשנעקרו עיניהם....ונחתכו איברים חיים מגופם וכל ההמון שמח ומוחא כף....אני בטוח שהם ביקשו מאלוהים....תן לנו תכח להרוס בניין זה....ולסיים את הסבל....אך האלוהים אז....(ברק) לא נענה לתחינתם.. זה מצמרר אותי......

סו

New member
סער....

ברגע אחד כל חומות השיכחה שלי נופלות כשקראתי את המצמרר אותך

קסומה

New member
סער......

תגיד, יש לך קלדנית צמודה? כי אם לא, אני מתנדבת.....חחחח

sahr12

New member
תסלחו לי שתיכן.......

רק רציתי לעבור לשם>>>>>>>>>>>>> תודה!......חחחחחחחחחח מהרהר...(יאאוראדי איזה שחורות.....)

למעלה