תהיה

soul on fire

New member
תהיה

יש בי שמרגישים חלק מהקהילה, שאיכפת להם מה קורה בה והכל, ויש כאלה שממש לא.
למה זה לדעתכם?
מה גורם לכך שיהיה איכפת לאנשים ביסקסואלים מהקהילה?

justmeandu4ever

New member
זה מאוד תלוי באדם..

אני חושבת שזה אישי..מה שגרם לי להרגיש חלק מהקהילה זה הבית הפתוח..וגם העובדדה שכמעט כל החברים שלי מהקהילה ושבהתחלה הגדרתי את עצמי בתור לסבית..

LudaGirl

New member
אני אישית לא מרגישה חלק מהקהילה

אולי אני לא מוצאת שייכות לשם,כי אני לא מכירה אף אחד לשם. ומעבר לזה, אני לא כל כך מגדירה את עצמי והשייכות שלי על פי הנטייה המינית שלי.

SSAAMMEEYY

New member
בתור ביסקסואלים

אנחנו יכולים להרגיש שייכות גם לכוון של הסטרייטים וגם לכוון של הקהילה אבל לא תמיד הם מכירים בנו כמו שאנחנו רוצים שיכירו בנו. חלק גדול מהקהילה מגדיר אותנו כ``מוכחשים`` וזה אחד הדברים שגורם לנו להתרחק מהקהילה ומהגדרות... חלקנו מעדיפים גם שלא להגדיר את עצמם וזאת הסיבה שהם גם לא ממש מתעניינים במה שקורה בקהילה. מעבר לזה חלק מאיתנו לא מתחבר ל``זהות הגאה`` שנפוצה בין אנשי הקהילה. יש עוד סיבות כמו ביסקסואלים שחיים אורח חיים סטרייטי והם גם בארון, מה שמקשה עליהם להיות בקשר תמידי עם הקהילה בזמן שהם צריכים להסתיר את הכל מהמשפחה והחברים.

Blackice

New member
אני יודע..

אחת הסיבות, לדעתי, שאני התחלתי להיות כזה מעורב בקהילה זה בגלל הסטראוטיפים על ביסקסואלים משני צידי המתרס..

uvita

New member
שונאת סטריאוטיפים!

ובמיוחד עכשיו שמה ש"תפוז" העלו לשער זו ההתלבטות של הבחור לגביי "ליהנות משני העולמות". מצד אחד אני שמחה שזה מופיע כדי להעלות את הפורום למפה וגם כי זה דיון שדי חוזר על עצמו ויש הרבה שמרגישים ככה, אבל מצד שני זה מחזק את הסטריאוטיפ (בקרב הלא ביסקסואלים) שביסקסואל לא יכול להיות נאמן....

למעלה