תהיה...תהיתי לעצמי....

s h e e p i t

New member
חחח...

זה לא נתון לבחירה

kedeman

New member
גם אני קיבלתי!!!!

יהההההה ואני חושב שהצלחתי להבין בשביל מה הפרסום היקר! "בטיול יצולם סרט דוקומנטרי" (או משהו בסגנון) התאוריה שלי: במסגרת נסיונות להפיק סרט תדמית על התנועה מצלמים ורוצים להציג מפעל גדול ופורה ולכן מפרסמים אותו כך!!!

ולגילי.

אבל אני מחכה בסבלנות אם קיבלתי פלאייר גדול ויפה לטיול חנוכה- אולי יהיה לי גם של פסח

מכתב ארוך שעונה על הכל.

שלום, אני בועז לדרר, אני גרעינר ברגעים אלו ממש(אני מקליד שורות אלו באדיבותו של מר דרור סיון, הי"בניק המזמר מגלבוע. אז ככה, לתנועה יש תקציב מעצם היותה תנועת נוער. הכסף שמשלמים החניכים לכל מפעל הולך להוצאות בשטח של אותם מפעלים. כלומר, נניח ולטיול פסח לא יצאו אפילו 2 מורעלים מלב שרון השנה (חס וחלילה טפו טפו טפו!!!!), זה לא אומר שאייל חפר יהיה רעב במשך החופשה כי זה היה הכסף שלו לסנדוויצ'ים. כלומר, ההשקעה שלקח השנה רכז המפעלים הארצי בפרסום כל טיול חוג.(כמו שחלקכם שמתם לב בחנוכה למשל.)היא מתוך תקציב שונה לגמרי וזה לא קשור. במילים אחרות - אתם לא משלמים ת'משכורת של הצמ"ר! העיצוב של הפלייר למשל, לא היה ע"י חברת עיצוב יקרה, אלא על ידי, לאחר שראיתי את הפלייר של חנוכה.(אני חושב שקצת הגזמת בתיאור שלו) מישהו מבאר טוביה כתב שהוא לא קיבל. זה בגלל שהפליירים נשלחו דרך רשימות של יוצאי הסמינרים של 2003. (מדמי"ם, משצ"ים, מדצ"ים וכו' וכו') דרור סיון, אשר יושב לידי, לדוגמא, לא קיבל פלייר למרות שיצא בזמנו לקורס מדצ"ים. כי השנה, 2003. לא היה במשצ"ים ואי לכך לא היה רשום. ודבר אחרון: הטיול השנה ממש מושקע, הסרט שמדברים עליו גם הוא מצולם ע"י גרעין עודד ומטרתו איננה "ליחצן" שום דבר. הסרט יהיה פרוייקט חינוכי לכל דבר שיוכל להיות כלי לשימוש בסמינרים בקיץ או בטיולים בהמשך.(הוא לא יוקרן בטיול עצמו כי הוא צריך לעבור עריכה ובימוי.)לסרט מטרות משלו והוא הזדמנות למי שיוצא לטיול להשתף בו. חוצמזה הטיול במסלול נפלא ובקבוצות מעורבות. בקיצור - חוויה חד פעמית להשנה (בניגוד לכל מיני פסטיבלים שיהיו גם בשבועות ובשנים הבאות...) אני מקווה שלא יצאתי פלצן מדי, אתם אחלה חבר'ה והבחירה שלכם. אחלה פורום דרך אגב, נתראה מתישהו... בעז.

יש לי מחשבות שניות...

(באנגלית זה נשמע יותר טוב) אולי ללכת לטיול...? למה מזה בומבמלה?! סתם היפים! (נו טוב... לא השגתי כרטיס ב 50)

Miss Understood

New member
חחח גם לי יש מחשבות שניות אבל להיפך

כי המון אנשים יוצאים דווקא לבומבמלה למרות שממש בא לי טיול...מה אני יעשה?!?!?!

kedeman

New member
אה זה לא הגרעינר הג'ינגי????

אהההה!!!! איזה כלי!!!! אהההההההההההה!!! בעז תעשה לי...... מה נשמע בעז? הייתי בקבוצה שלך במתעניינים... שלום אני שי ואני עייף!!

קשתונה

New member
בעז

אתה יודע אולי איפה המסלולים הולכים להיות?? כי נראה לי אני באה לבקר אבל אני רוצה לדעת איפה תהיו...

ההודעה השנייה שלי בפורום

המסלול נערך בעיקר בשביל ישראל, מתל חי ועד לחניון האלה. אבל אם את רוצה רק לבקר, תבואי לאחד ממקומות הלינה, ולא למסלול. (למה רק לבקר?) נ.ב אהלן שי, מה שלומך? (גם הוא ג'ינג'י אתם יודעים.)

למעלה