תהיה...תהיתי לעצמי....

kedeman

New member
לא

זה היה הופך אותה לפוליטית אבל מה כן ואיך מה שהוא אמר יוצא לא לא נכון הנוע"ל כן קשורים שם איכשהו למפלגת העבודה וחלק מהתקצוב שלנו מגיע גם מהנוע"ל ככה שבעקיפין אנחנו כן מקבלים מהעבודה אבל זה לא כסף שבמכוון מגיע אלינו

שקסי

New member
תנועת בני המושבים היא תנועה ששייכת

לשמאל! מה לעשות... מנפץ הרבה הרבה עקרונות וכל מיני דברים.. איך אני יודעת? מכייון שאני ישבתי עם רוני שורסברגר בחדרה ודיברתי על דילמות לאיזה ק' בסמינר תנועה... והיה כתוב משו כמו " בתור תנועה א-פוליטית..." רוני ישר אמרה " מה? מי אמר לכם את זה?? אנחנו משתייכים לשמאל חמודה!" ואז התחילה הרצאה על זה שבקיצור תנועת בני המושבים מאז ומעולם הייתה בשמאל אבל מתי שאייל חפר (כפרה אליו !!) נכנס לתנועה הוא הכניס חזק את ערך הפלורליזם שהפך את התנועה עצמא להיות יותר א- פוליטית מאשר שמאלנית... בגלל שבני המושבים מורכבים גם ממושבים דתיים- נגיד בבני שמעון, לכיש,מרום גליל ועוד בערך בכל מועצה יש ישוב אחד שהוא דתי... אי אפשר שלא יהיה בישובים האילו תנועת המושבים ולכן הוכנס ההטלת ספק והוכנסה הפלורליזם חזק ביותר! מי שלא הבין אני יסביר שוב מתי שיהיה לי זמן... להזכירכם- ב22-23 למרץ בשעה 20:00 בערב מתקיים האירוע של השנה!! הפקת הבגרות בתאטרון שלי!! תבואו! יהיה נפלא!! אני עמוסה כמו עגלה עם סוס בכל הסידורים, חזרות ועוד כל מיני... טוב שיהיה לכם יום נפלא!! אתם בהחלט מוזמנים בכל שעה של היום להיתקשר אליי... אני ישמח לאללה! ואם אני לא עונה אז תשאירו לי הודעה מגניבה ואני יחזור אליכם! אוהבת את כולכם המון!!

just stav

New member
הייתי בבראשית השנה...

נראה לי שאני מוותרת על בומבמלה ומקמבנת בין הטיול של התנועה לטיול של נחשון...
יום טוב כולם Love סתו

היום סונג'רנו לנושא...

פשוט לקחו את אותנו וכמה גאעינרים, והושיבו אותנו להכנסי את הפליירים למעטפות... נכון הם הפוכים?! אז זהו- שפחות ממה שאתם חושבים.... כי אפחד בתנועה לא הבין איך מקפלים אותם ככה שזה יהיה הגיוני... מה שכן- הבפנים כן הפוך.... לא משנה! אני שלחתי למש"צים של הגולן! אז הוספתי כל מיני הערות לא קשורות על המעטפות, שממש הצחיקו אותי... שלחתי לעצמי, שלחתי לאהוד (שהיה לידי...) והוספתי לו מכתב..., וגם לשי ודנה (גלבוע- היו איתי במש"צים) הוספתי מכתבים... היה לי מצחיק!

לא, כי אתה לא מופיע ברשימות...

מי שמקבל את הפליירים זה יוצאי קורסים- מד"צים, מד"מים ומש"צים.... אתה רקוב, ולא היית במש"צים!

../images/Emo7.gif

לא אשמתי! ואת יכול להוסיף אותי לרשימה! אני מרגיש כמו עיזה... (כיבש מתאים לך איזה מרעה? נאסוף אותך בשמונה...
)

בכיין!

אני רק עשיתי מה שביקשו ממני! חוצמזה, לא חשבתי עליך בכלל..............

סליחה, אבל אחרי שקראת לי מיזנטרופית

אני חושבת שמותר לי להעליב אותך חזרה....

למעלה