ביצת דרקון קטנה
New member
תהיה קלה
איך הייתם מרגישים אם כל חברי הילדות שלכם היו מאיימים לנטוש אתכם אם לא תוותרו על חפץ שמאוד חשוב ואפילו הכרחי להמשך קיומכם כפי שאתם מכירים אותו? ואיך הייתם מגיבים כאשר באמצע מרדף (ז"א, באמצע שאתם בורחים ממספר לא-קטן של אנשים זועמים שרודפים אחריכם) הייתם מגלים את אותם חברי-ילדות כביכול, בעודם רצים יחד עם הקהל הזועם? דמיינו לעצמכם את זה. אני נורא רצינית, זה באמת קרה!!! איך הייתם מרגישים? מה הייתם חושבים???
טוב, אז אולי הדמות שלי, הקוסמת בדרגה 1 קירסטן (wizard, ומי שרוצה אשף - שיקפוץ לי. היא קוסמת), נוטה לעשות קצת שטויות. דרגורן, השה"מ החביב (לפחות בינתיים) שלנו, נתן לקירסטן אפשרות להטיל קסמים מחוץ ל"מכסה היומית" שלה, פשוט לצורך ניסויים ולימודים. אז היא באמת מנסה שלא לעשות צרות, ממש מנסה. הבעיה שזה לא מצליח. אז הפעם היא הרימה פונדק באמצעות צמחי אורז אימתניים. אבל זה באמת לא היה בכוונה!!! אז זה העונש שמגיע לה, תגידו לי? (מה שכתבתי בראש ההודעה) זה מגיע לה?????????? ביצה אומללה, לא שלדון ואולי גם לא צ'אב-צ'אב...
איך הייתם מרגישים אם כל חברי הילדות שלכם היו מאיימים לנטוש אתכם אם לא תוותרו על חפץ שמאוד חשוב ואפילו הכרחי להמשך קיומכם כפי שאתם מכירים אותו? ואיך הייתם מגיבים כאשר באמצע מרדף (ז"א, באמצע שאתם בורחים ממספר לא-קטן של אנשים זועמים שרודפים אחריכם) הייתם מגלים את אותם חברי-ילדות כביכול, בעודם רצים יחד עם הקהל הזועם? דמיינו לעצמכם את זה. אני נורא רצינית, זה באמת קרה!!! איך הייתם מרגישים? מה הייתם חושבים???