תהיה מ"חדר הסודות".

בבא1

New member
קודם כל

זה סקיב|סגדש| ולא סקוויב|סגדש| וסקיב זה בעצם הפוך מבוצדם (בערך..) זה מישהו שהוריו קוסמים אבל הוא נולד ללא כוחות קסם

limilu

New member
הייתה הצפה בשירותים

היא ראתה את הבסיליסק דרך המים.

Saint Jane

New member
מקפיצה

DarkMagic17

New member
הא? מאיפה לכל הרוחות זה צץ../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

הבסיליסק מאבן את כולם, לא רק כאלה שמכילים דם מעורבב
הסיבה היחידה שהוא איבן רק בוצדמים או אנשים חצויי-דם, זה כי טום רידל שחרר את הבסיליסק רק על האנשים האלה, או ציווה עליה לאבן רק את האנשים האלה
ואם אתה הולך להמשיך לדבוק בתיאוריה שאין לי מושג מאיפה היא באה שבסיליסק מאבן רק אנשים עם דם מסוים, לפחות תביא ציטוט מהספרים

Obi Dan Kenobi

New member
ציטוט מהספר..

1) "היא שילחה את הנחש של סלית'רין נגד ארבעת הבדוצמים, והחתולה של הסקיב". אם כך, התקיפה של גברת נוריס הייתה מתוכננת מראש. 2) "לא סיפרתי לך", אמר רידל בשקט, "שכבר לא מעניין אותי להרוג בוצדמים? זה כמה חודשים שהמטרה החדשה שלי היא להרוג - אותך."

ToryMaster

New member
נמ

אתה בעצם מאשרר את הטענה שלה שבסיליסקים הורגים כל מי שמסתכל להם בעיניים, אבל רידל שלח אותו רק עם חצויי דם, ילידי מוגלגים וקוסמים.

Obi Dan Kenobi

New member
וזה מוביל לתיאוריה שלי.. [2]

שאם הוא שילח את הבסיליסק בגברת נוריס, זה אומר משהו אודות סוג הדם שלה, לא?

ToryMaster

New member
לדעתי לא

זה רק אומר שהנודניקית הזאת הסתובבה איפה שלא כדאי.

omerzinho

New member
בסיליסק בום!

ממממ הבסיליסק הורג את כל מי שמסתכל לו בעיניים ולא רק חצויי דם וסקיבים וגבר נוריס הסתכלה לו בעיניים דרך המים ברצפה אז היא אובנה מה רע בזה? גם טהור דם יאובן מבסיליסק.

Obi Dan Kenobi

New member
אבל לפי מה שהובן..

הבסיליסק נשלח אל גברת נוריס, מכיוון שהיא חיית מחמד של סקיב - קוסם לא טהור דם.

המ.

לא קראתי את שאר התגובות (מצטערת, אני כמעט נרדמת על המקלדת
) אז מצטערת אם אני חוזרת על הדברים של מישהו: אולי בסרט אמרו שהבסיליסק מאבן רק קוסמים שהם לא טהורי דם, אבל בספר אמרו שהוא תוקף כאלה. וכבר הסבירו שם שהוא תקף את גברת נוריס בגלל שהיא החתולה של פילץ' וזה, ואולי גם נחשים מפחדים מחתולים...?

Obi Dan Kenobi

New member
אוקיי, אני אסביר.

בתיאוריה שלי, לא התבססתי על מה שאמרו בסרט - התבססתי על מה שהראו. ברגע שהראו את גברת נוריס מאובנת, חשבתי לעצמי - למה איבנו אותה? היא הרי חתולה, והבסיליסק מאבן\תוקף את הקורבנות שלו לפי סוג הדם. אז יכול להיות שלגברת נוריס יש דם חצוי, כמו של קוסם או מכשפה?

אולי

עוד לא נגמרה הסדרה, אף פעם אין לדעת
. וחשבתי עכשיו על משהו... יכול להיות שהמבט של הבסיליסק הורג (וכבר שכחנו שזאת בעצם המטרה שלו) רק קוסמים ומכשפות? אולי מוגלגים לא רואים אותו או לא יכולים להיפגע כי זה מבט מלא בקסם? ואולי זה כך גם על סקיבים? כי אז, אולי עם גברת נוריס היה לו יותר קל מאשר עם פילץ', או שפשוט היא מעצבנת אותו מכמה סיבות: 1. היא חתולה 2. היא החתולה של סקיב, שמבייש את עולם הקוסמים 3. היא מעצבנת ונדחפת, ומסוגלת לספר לפילץ' ככל הנראה מה קורה, ולכן היא מפריעה לו. ד"א, חתימה מגניבה

למעלה