תהיה וולדמורט = היטלר

אה היה כבר שרשור כזה

אופס...

לא, לא היה שירשור כזה ../images/Emo13.gif

היו כמה
ואתה תמצא אותם בקלות אם תחפש "הינה התחת שלי צף מעל המים!!!". (או שלא, אבל זה יכול להיות משעשע)

אהמ, יש עוד הסבר בקשר להיטלר.

היטלר לא הרג יהודים רק בגלל שהוא רצה להכחיד אותם (למרות שזאת היתה אחת הסיבות) אלא גם כי באותה תקופה היהודים היו הכי מצליחים והרבה יותר עשירים מהנוצרים.

יש עוד נקודת דמיון../images/Emo129.gif

שחשבתי עליה כבר מהספר הראשון כשהאגריד אומר אין בו מספיק אנושיות כדי למות. גם לגבי היטלר לא ברורים לגמרי העובדות לגבי מותו, מעולם לא נמצאה גופה. סביר והגיוני שהוא כבר מת, והיו שמועות שהוא התאבד, אבל כמו וולדמורט הוא השחית את כל האנושיות שבו, והנה סופו דומה (באופן מפחיד ומעורר דמיון) גופה מעולם לא נמצאה...כמו שוולדמורט עצמו הסתובב זמן רב ללא גוף. כלומר הנושא הזה של מוות. כמו שדמבלדור אומר בספר החמישי יש דברים גרועים יותר ממוות.... אולי זה בא כדי להדגיש שהמוות של היטלר לא יפתור את בעיית הנאציזם כל עוד הרעיון קים, כמו שלוולדמורט היה קיום כלשהו במשך זמן רב, למרות שהיה נח לאנשים כמו פאדג' להאמין שהוא כבר מת, ולכן אין סיבה לדאגה. (ואכן גם לי מיד קפץ ההשוואה לאנשי ה-KKK ואוכלי המוות)

G e o r g i a

New member
half-bloods, pure-blood, mudblood..

כל אלה מתארים שפיטה של אנשים (אני לא מצליחה להסביר) לפי סוג הדם שלהם, בדיוק כמו תורת הגזע, כמו חוקי נירנברג. רולינג לא סתם עשתה את זה. זו עובדה.

אם מישו יתאבד בסוף ...

לדעתי זה יהיה הארי . בספר החמישי הבנו שכל עוד אחד מהם חי , אז השני לא יכול למות . ולדעתי בספר השביעי הארי פשוט יתאבד
כמה שזה מופרך אוליי זה נכון

למעלה