תהיה וולדמורט = היטלר

תהיה וולדמורט = היטלר

אני לא יודעת אם פתחו על זה כבר דיון אבל אני אפתח בכל זאת: תוך כדי עבודה לביה"ס (
) שמתי לב לזה שבעצם הדמות של וולדמורט כאילו מבוססת על הדמות של היטלר *הוא גזעני *הוא חושב שדם טהור זה הכי טוב ולכן רק לטהורי הדם מגיע לחיות \ היטלר חושב שיהודים זה דם מלוכלך ולכן לא מגיע להם לחיות אלא רק לגרמנים (ובעלי בריתם ) *הוא הורג את אלה שלא מגיע להם לחיות לפי דעתו כנ"ל היטלר *ויש להם בערך (לפי דעתי ) את אותם רעיונות \ השקפות \ מחשבות זהו בערך הם נראים לי ממש כמעט אותו דבר גם אתם שמתם לב לזה ?

mjlk

New member
כבר חשבתי על זה../images/Emo118.gif

ועוד משהו שהם דומים בו. להיטלר היה דם יהודי(סבתא או משהו כזה) ולוולדמורט יש דם מוגלגי (אבא שלו)

The guerrero

New member
דייי אני לא מאין זה מה שאניחשבתי

סדיוק המחשבה הזאת עלתה בראש שלי בבית ספר בשיעור מורשת....

sky44

New member
כן אבל אישית

וולדמורט יותר מזכיר לי את רולף. ואף אחד לא יודע מיזה רולף כמובן... זה העורב משאלתיאל קוואק שמשתלט על העולם ונותן כבוד רק לעורבים השחורים הטהורים עם המקור השחור, אבל אמא שלו הייתה קנרית אז הוא צובע את המקור בשחור. וולדמורט צבוע כזה. אבא שלו מוגל. והוא הסתיר את זה. בקשר למוצא הקצת יהודי של היטלר - אני לא מאמינה לזה עד שאני אראה אילן יוחסין. לא יודעת, זאת שמועה שבאה ואז מופרכת ואז שוב באה ושוב מופרכת.

the ror

New member
אם אני לא טועה קוראים לו דולף...

ואם תשים לב דולף מתואר בידיוק כמו היטלר ככה שבעצם אם וולדמורט מזכיר לך אותו אז אתה ממש לא רחוק מהרעיון ש וולדמוט=היטלר.

פיתרון!!!!!!!!!!!!!

אם וולדמורט הוא בעצם היטלר אז בסוף הסדרה בטח וולדמורט יתאבד!

ybenor

New member
רק שתדע שהדמות של רולף מבוססת

על היטלר.. גם כשרולף והצבא שלו משתלטים על הארץ אחרי הבחירות יש להם את הסימן של הנאצים על המדים...

sky44

New member
חחח טוב

יצא אותו הדבר בעצם... ולא לא שמתי לב. באמת שלא ראיתי את זה הרבה זמן

I an crush

New member
כן. שאליתיאל קוואק זאת

תוכנית נאצית. הייתי בשוק כשגיליתי!! כשראיתי את זה הייתי קטנה ולא הבנתי... ואני עוד כל כך אהבתי את זה

מה יא

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

איך סדרה יכולה להיות נאצית? נאצי זה מישהו שהיה במפלגה של היטלר... היא יכולה להיות אנטישמית, אולי. אבל זה שהעורבים מייצגים נאצים לא אומר שהסדרה אנטישמית אלא להפך- הם מוצגים כרעים, לא?

I an crush

New member
כן נכון התבלבלתי...

סדרה אנטישמית. אני לא יודעת אם בגלוי או לא... ויכול להיות.. כי שאלתיאל הוא גיבור הסדרה אז...

sky44

New member
אבל דולף הוא רע../images/Emo70.gif

אז זה תוכנית אנטי-אנטישמית! אנטי-נאצית!

the ror

New member
אצל היטלר זה היה יותר הכללות על

גזעים מסויימים ולא דם. לכן עד כמה שזה נשמע חולני ומוזר היטלר היה יותר הגיוני מוולדמורט(עדיין בצורה לגמרי חולנית כמובן)...

למעלה