תהום של רגשות

תהום של רגשות

מרגישה כה מוזר. לא יודעת כבר אם לאהוב.. אני רוצה לחוש קרוב אך התחושה שאתה נותן בי משכיחה את כולם שכחתי את עצמי לרגע ואני לא מצליחה לחזור.. איבדתי אותך לפני שהבנתי שרציתי בך אני חושבת.. האם אי פעם אטעם אהבה? שאני מסתכלת, וראוה אותך.. אתה שותק רחוק אלי. וליבי בוכה עלי.. הדמעות שותקות.. גם להן נמאס מהרגש הזה.. ואף אחד אינו יודע מהו אותו רגש.. אפילו אני.. כל כך מבולבלת.. שוכחת.. אף פעם לא נזכרת. אני שרויה שם..שכובה בתוך תהום.. בלי לדעת חזרה.. לא חושבת אם זה טוב או רע.. רק שוכבת.. בלי לומר מילה. והדמעות משתיקות את שפתיי. הנשימות שלי מזכירות לי שאין בי אויר והכל כואב. והכי עצוב...שאני לא מרגישה בו. וגם אם כן...האדישות מתגברת.. אני מושיטה את ידי אל האור.. מנסה לגעת בקצה.. אך ידי קצרה מידי.. והאור כבד עלי.. ואני .. בעיוורון מוחלט.. שוכחת את דרכי החוצה.. שוכחת את עצמי.. בוכה על אבדוני.. ........ורק רציתי אהבה.. את זה את זוכרת?

אור...

אהבה מילה חזקה נכון? אומרים אותה.. ויש דממה בחדר אם את צריכה עידוד.. אני כאן.. אגב, אני כותבת לך בפורום 20+ אז שם אפשר גם לצ´טט... ולא רק להגיב לשירים... אני אוהבת את הכתיבה שלך..

*קסנדרה

New member
ללא שם - מוקדש לאור הירח

אור כשכותבים על אהבה, למה לא לכתוב על היופי שבה. אולי לעשות אוטוסוגסטיה (שכנוע עצמי) שהאהבה היא הדבר הכי יפה שיכול לקרות לנו ? וכל דבר טוב מסתיים. אז נשארת ריקנות, אותה אנו אמורים למלא במשהו אחר, או אהבה חדשה, ולבטח, זו תהייה טובה יותר, יפה יותר, כך תמיד קורה באהבות. ואקדיש לך שיר שכתבתי לפני.... ללא שם - מוקדש לאור הירח לא אוכל להחזיר לך את כל מה שהיה בינינו ואולי, איני רוצה רוצה אני להישאר עם ההבטחה אולי עוד תתקיים... אולי, אמצא לי מישהו אחר ואשתמש באהבתך זו שלימדת אותי מהי לא אוכל לברוח מאהבתך וגם לא אוכל להישאר האם אוכל לשכוח... לא, למה לשכוח ? קסנדרה

shelly Laor

New member
מקסים! מקסים!

ממש שיר מקסים. רגיש, וגם חזק. אוהב ומלטף. יפה!!!

תודה לכן..............וקסנדרה...

קסנדרה אהבה זה דבר נפלא ואני מודעת אליה....זה הדבר הכי נפלא שיכול להיות...אך ברגעי משבר קטנים...ברגעי עצב שלפעמים עולים...אני לוקחת דף ועט ומנציחה כל רגש ורגש שלי... אני משתנה עם הזמן..... אך לא שוכחת...את הדבר הכי חשוב בעולם...אושר ואהבה.

למעלה