תדרים

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
תדרים

מישהו מוכן להסביר לי את המושג "תדרים"? מה קורה אם מישהו עם "תדר גבוה" בא במגע פיזי/מיני או סתם נמצא בסביבה עם מישהו "בתדר נמוך" משלו? איך מעלים תדרים? תודה לעונים שבת שלום

אינרסנס

New member
תדרים

שה לי להסביר את המושג תדרים... בעיקרון תדר זה ערוץ של העברת מידע, או אנרגיה. רגיו משדר בתדר מסויים. פלאפון משדר בתדר מסויים. אתה יכול לקלוט שידורי רדיו רק אם אתה מכוון לתדר שלו. למעשים ארציים יש תדר מסויים (אני חושבת שקוראים להם גלי ביתא), ולרוחניות יש תדרים מסויימים (מטווח גלי אלפא). וכשמעלים את תדר גלי האלפא אפשר לתקשר. אם מישהו מתדר גבוה נמצא בסביבה של מישהו עם תדר נמוך (מה שכל הזמן קורה, כי מסביבך יש הרבה מאוד אנרגיות ויישויות, להבנתי) המישהו עם התדר הנמוך לא ירגיש את המישהו עם התדר הגבוה. להעלות תדרים - יש המון שיטות. נארה לי שהנפוצה מהן היא מדיטציה. בהצלחה!

LCA

New member
תודה על התשובה

אבל מה זאת אומרת ש"מישהו עם התדר הנמוך לא ירגיש את המישהו עם התדר הגבוה"? מאיזו בחינה? האדם עם התדר הנמוך לא ימשוך / יוריד את האדם עם התדר הגבוה למטה?

"תדר" הוא מונח מדעי

המתאר תדירות של שיאים של גל. ככל שהשיאים יותר תכופים (בשרטוט זה נראה כמו הפסגות של הגל) התדר גבוה יותר והגל קצר יותר (נקרא גם תדרים קצרים) מלבד תדירות יש גם עוצמה של גל- עד כמה המשרעת שלו גדולה (לאיזה "גבהים" מגיע שיא הגל בשרטוט) קצת קשה לי להסביר את זה בלי שרטוט של גל, אבל אפשר לרשום ציור של גל סינוס על צירים ה X וה Y כדי להבין גרפית מול העניים איך זה קורה. ככל שהשיאים תכופים יותר על ציר ה X התדר יותר גבוה, ככל שהשיאים קיצוניים יותר על ציר ה Y, התדר חזק יותר. כשתדר גבוה ונמוך נפגשים (ואני לא מדבר מבחינה מדעית, כי אין לי מושג) הם מתמזגים ומגיעים לאיזון- משהו באמצע.

ohav2

New member
לא מסכים איתך

אני לא מסכים כל כך אם מה שאמרת שהבנדם עם התדר הנמוך לא ירגיש את הבנדם עם התדר הגבוה כי אם ההפך הוא הנכון בנדם שהתדר שלו גבוה לא ירגיש בתדר הנמוך מכייוון שהתדר שלו גבוה והתדר ההנמוך לא ישפיע כל כך אבל בנדם עם התדר הנמוך כן ירגיש את התדר הגבוה מכיוון שיווצר שינוי ברמת האנרגיה או יותר נכון בתדר האנרגטי שמסביבו את מבינה בגלל זה אני לא כל כך מסכים אם דעתך

ohav2

New member
גילית כמה שהמורים חומריים

בחנתי את המורה שלי לביולוגיה שאלתי אותה אם אפשר להתיחס אל כדור הארץ כאל משו חיי לא כאל סתם כוכב שלא עושה כלום אני יודע שאפשר אבל היא אמרה שלא אבל בעצם הכוכב שלנו הוא משו חיי שמתקשר איתנו אבל אנחנו לא מספיק מקשיבים אנחנו פוגעים בו תמיד זה הטעות שלנו אנחנו נלחמים אם הטבע ולא חיים איתו כמו שצריך זו הבעיה המורה שלי חשבה שאני טמבל אבל אני יודע באמת עכשיו כמה המורים חומריים וחיים על פי המוח ההגיוני והם לא מנסים לחשוב קצת הלאה הם לא מבינים שום דבר בעולם הרוחני או לפחות חלקם ואפילו לא בעולם הרוחניא פילו בקטע כזה פשוט שהכדור שלנו הוא סתם כוכב זה לא נכון הם לא מבינים את זה זו הטעות העיקרית שלנו כבני אדם אנו לא יודעים להעריך את הכוכב שלנו כמו שצריך אנחנו צריכים להבין שלא מדובר כאן בסתם עצמ ענקית אלה בדבר חיי חיי וקיים אני לפעמים חושב למה התפיסה שלנו בני האדם היא כזאת עקומה זה מבאס אותי לחשוב כי אני יודע לאן תגיע האנושות בקצב הזה אבל זה מה שהיא בחרה ואני יודע שאין לבני האדם סיכוי להתחרות בטבע אז למה המלחמה המטופשת הזאת?!?!? הרי אנחנו צריכים לכבד את הטבע ולחיות איתו לא להרוס אותו אחרי שראיתי מהה המורה שלי ענתה לי שאני הבנתי שאולי המקצוע שלה זה מורה אבל היא לא מבינה כלום ויש עוד המון מורים כאלה אבל רק כמה בודדים כן מבינים מה משמעות הכוכב הזה מה משמעות הבית הגדול הזה שלנו!!!!!!!!!

המילה תדרים מגדירה סולם פיזיקלי

מתחום הפיזיקה, הבודק את אורך הגל של קרני אור. אורך הגל הינו מהירות תדר של קרן אור העוזבת את השמש ומגיעה לכוכב ארץ. כל הנמצא כאן למעט הצבעים השחור והאפור הינם תדרים. הצבעים הנראים לעין, הקשורים לקשת האור, הינם תדרים הנמצאים עימנו בהרמוניה. אם את רוצה לדעת יותר בנושא זה את מוזמנת לגלוש באתר שלי, הקישור להלן.

גב

New member
תדרים - רוצה להוסיף לקודמי:

אנשים שהגיעו לתדרים מעודנים, גבוהים יותר הם עדיין בני אדם המגולמים בחומר. וכבני אדם הם מתקשרים עם בני אדם אחרים. עם רבים מאוד ביום, במיוחד אם בדיוק יוצאים לסידורים, קניות וכו'. משמע - כולם רואים את כולם וכולם מדברים עם כולם. המשמהעות - סביר להניח שאדם המשדר בתדר X או שהגיע לעידון התדרים עליהם הוא משדר לא ימצא שפה משותפת רחבה עם אדם המשדר על תדר Y שהוא תדר נמוך יותר. חשוב להדגיש שככל שאדם מעדן את תדריו ומרחיב את תפישתו הוא מבין ומרגיש עד כמה כל בני האדם שוים, ועד כמה כל אחד שווה לו ולא עליון או נמוך ממנו, וכי מכל אדם ניתן ללמוד ולקבל ערך מוסף. אני לא חושבת שאדם המשדר על תדר נמוך יוריד אדם המשדר על תדר גבוה לרמת התדר שלו - האמת, זה נשמע קצת כמו תורת הגזע (הרוחנית). ולאוהב: כתבת דברים יפהפיים על כדור הארץ ועל הצורך במודעות ובהקשבה לו. נסה להבין שיש צורך במודעות ובהקשה גם לבני אדם שלא מחזיקים או מודעים לדעה הזו, כמו המורה שלך, ובנוסף, כל המורים מן הסתם לא יגיבו באופן זהה כי כל אחד מהם הוא אינדיבידואל (למרות שלפי מה שאני זוכרת קשה לראות אותם ממש כאנשים פרטיים כשאתה תלמיד בבי"ס
)....

גב

New member
ושכחתי להוסיף:

לגבי איש עם תדר גבוה ואיש עם תדר נמוך שלא ימצאו מכנה משותף רחב, או נושאי שיחה מגוונים - עדיין, יכולה להיות תקשורת נפלאה וחברות הדוקה שהבסיס להם יהיה במקומות ביניהם יש חיבור - הרי כולנו בני אדם.

המיסטיקה של הרוחניות היא היחידה

המדברת על אנשים עם תדרים גבוהים או תדרים נמוכים. זאת אחת הדרכים להאדרה עצמית או להפוך את 'הרוחניות' לבעלת שליטה על אנשים אחרים (המיסטיקה המתעטפת באדרת אחרת). לכל האנשים בדיוק אותם תדרים. ההבדל בין האנשים היא ביכולת להיות בהקשבה למסרי התדרים האינסופיים שלהם ולנפש האלהית ולהגיע לסינכרוניזציה של כל הדחיסויות של המהות המלאה שלהם. אם תקרא על 'אדם זוהר' באתר שלי אני חושבת שזה יהיה קצת יותר מובן. מי שעוסק בתקשור איננו עובד עם תדרי האור שלו אלא מודיע לתת-המודע כי איננו שווה לקבל את ההנחיה המוארת שלו וזקוק לכלים חיצוניים. מבחינתי השימוש במטוטלת מוביל למסר דומה. זאת אומרת שמי שמתקשר איננו 'רוחני' בהכרח אך בהחלט שייך למיסטיקניות של הרוחניות אלא אם מוכן להצהיר על עצמו כעוסק בעבודה זרה והעלאה באוב (שהרוב אינם מוכנים להודות בכך). כאשר אתה בקשר עם אדם שהתדרים שלו אינם מתאימים לך אתה תרגיש 'לא נוח' או כשאתה במצב פיזי רגשי או מנטלי בריא וחיוני יותר מהאחר אתה תחוש 'נשאב' - בבלוג שלי כתבתי על זה קצת מההיבט של 'ניחום אבלים' (אם יעניין אותך לקרוא - זה עדיין בדף האחרון.

ohav2

New member
השקט האמיתי/תדר

השקט הטוב ביותר הו בעצם אתה נפשך ומה שנמצא סביבך אנשים אומרים שאין להם שקט אף פעם והם תמיד בלחץ אבל לא אני אומר שזה לא נכון ויש להם שקט רק מכיוון שהם עסוקים יותר מידי בדברים אחרים הם לא מנסים להקשיב, להקשיב לשקט שסביבם שבתוכם ושנמצא בכל עבר רק שהם לא מנסים להגיע אליו והם רק חושבים כמה רע להם וכמה הם צריכים את השקט ובעצם הוא מסביבם איך זה מתקשר לנושא של תדרים אז כידוע לכם אנו מוקפים 24 שעות בתדרים שהגוף שלנו או יותר נכון אנחנו לא מקשיבים להם לא מרגישים בהם התחושה שלנו ביום יום זה שאנו בני אדם וזהו ואין דברים מסביבנו ועוד ועוד וזאת בעיה אם בנדם מקשיב לשקט הפנימי של עצמו הוא יכול גם להקשיב לתדרים ולמסרים שעוברים בו מכל מיני אנשים אחרים לפעמים התדרים מתבטאים בלמשל בטחון גבוה יותר אני יתן דוגמא פעם הבטחון העצמי שלי היה נמוך מאוד לא היו לי חברים אמיתיים בעצם לא היו לי חברים בכלל ופתאום הכל השתנה הכרתי משהוא שהיה חבר טוב שלי ולאט לאט נהיו לי הרבה חברים והנה היום למשל הבטחון העצמי שליגבוה זה בגלל תדרים מסויימים שהחדירו בי בטחון כי נהייתי מוקף במלא תדרים של המון אנשים וכנראה תדרים גבוהים וכך גם התדר האנרגטי שלי נהיה גבוה וזאת התוצאה הבטחון שקיבלתי זה דוגמא מהחיים אגב לדעתי יש תורה שלמה בנושא של תדרים כאלה שמקיפים אותנו כאלה שמעבירים מסרים לדעתי גם יש במון סוגים בנושא הזה יש המון סוגים של תדרים ואני חושב שאם אנו נפתח את זה יותר אולי נוכל להרגיש אחד את השני להעביר מסרים אחד לשני אבל במודע לפעמים יש תדרים שאנו מרגישים בקלות והסוג הזה הוא התדר הטהור זה תדר שאנו מרגישים בקלות למה כי אנו לא טהורים אנו "תמאים" אפשר להגיד למשל כשאני נכנסים לבית כנסת ההרגשה נהיית שונה או כשנכנסים לכנסייות וכאלה אתם מבינים למה אני מתכוון? אני מתכוון לתדר הטהור שזורם באיזור זה אז זה תדר שכשאנו חשים בו אנו צריכים לזכור אותו ולהתמיד להרגיש את התחושה המשונה שיש בטהרות וזאת מכיוון שאם אנו נרגיש זאת תמיד אז אנו נתנהג בצורה טהורה ממה שאנו

Tal_Ya_Tal

New member
תדרי תנודה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

גלי האתר, הם אנרגיה טהורה. תדר הוא אורך גל. היחידה המודדת גלי אתר נקראת אנגסטרום. (כמות גלי אור לשניה). יחידת אנגסטרום= מאית מליונית ס"מ (100/1,000,000 ס"מ). התדר משתנה בהתאם לתכיפות התנודות שלו (ויברציות). לכל אדם תדר אלקטרו-מגנטי אישי, של יחידת אנגסטרום. כאשר תדר זה, מוגבר, או עולה, הגוף הפיזי, אינו נראה עוד בעיני אדם אחר. כאשר התדירות יורדת, או נחלשת, שוב ניתן לראות את הגוף הפיזי. ניתן להשוות זאת למאוורר חשמלי. כאשר המאורר אינו פועל, אנו רואים את הלהבים שלו, שהם מעין "כנפיים", כחלקים מוצקים. המרווחים שבין הלהבים, מאפשרים לראות את הרקע שמאחורי המאורר. כאשר המאורר פועל במהירות נמוכה, הוא מתחיל להסתובב בתדר מסוים ולאחר זמן מה, אי אפשר להבדיל בין החלקים המוצקים שלו, לבין המרווחים בניהם. כל העיגול נראה כיחידה מוצקה אחת. כאשר המאורר מסתובב במהירות גבוהה, התדר משתנה. שוב אין אנו יכולים לראות את הלהבים שלו ואת המרווחים בינם כעיגול מוצק, אלא כרוח. התדירות עולה והמאורר משתנה ממסה של מוצק כביכול, לעיגול שלם של אויר. ללא כל הפרעה של חומר מוצק. לכן, ההבדל בין מה שאנו רואים או לא רואים, היא מהירות הרטט של החפץ. צבע, צליל, תנועה, הם תדרים. התדרים השונים קשורים לפלנטות השונות וגם למרכזי האנרגיה השונים בגוף האור שלנו. גלי האתר, הם אנרגיה טהורה. תדר הוא אורך גל. היחידה המודדת גלי אתר נקראת אנגסטרום. (כמות גלי אור לשניה). יחידת אנגסטרום= מאית מליונית ס"מ (100/1,000,000 ס"מ). התדר משתנה בהתאם לתכיפות התנודות שלו (ויברציות). לכל אדם תדר אלקטרו-מגנטי אישי, של יחידת אנגסטרום. כאשר תדר זה, מוגבר, או עולה, הגוף הפיזי, אינו נראה עוד בעיני אדם אחר. כאשר התדירות יורדת, או נחלשת, שוב ניתן לראות את הגוף הפיזי. ניתן להשוות זאת למאוורר חשמלי. כאשר המאורר אינו פועל, אנו רואים את הלהבים שלו, שהם מעין "כנפיים", כחלקים מוצקים. המרווחים שבין הלהבים, מאפשרים לראות את הרקע שמאחורי המאורר. כאשר המאורר פועל במהירות נמוכה, הוא מתחיל להסתובב בתדר מסוים ולאחר זמן מה, אי אפשר להבדיל בין החלקים המוצקים שלו, לבין המרווחים בניהם. כל העיגול נראה כיחידה מוצקה אחת. כאשר המאורר מסתובב במהירות גבוהה, התדר משתנה. שוב אין אנו יכולים לראות את הלהבים שלו ואת המרווחים בינם כעיגול מוצק, אלא כרוח. התדירות עולה והמאורר משתנה ממסה של מוצק כביכול, לעיגול שלם של אויר. ללא כל הפרעה של חומר מוצק. לכן, ההבדל בין מה שאנו רואים או לא רואים, היא מהירות הרטט של החפץ. צבע, צליל, תנועה, הם תדרים. התדרים השונים קשורים לפלנטות השונות וגם למרכזי האנרגיה השונים בגוף האור שלנו. הצ'אקרה הכוכב הסימן צבע צליל הבסיס מארס, פלוטו עקרב, טלה אדום דו מז'ור המין מארס, ירח טלה, סרטן כתום רה מקלעת שמש ירח, ונוס סרטן, מאזנים צהוב מי הלב יופיטר, שמש קשת, אריה ורוד, ירוק פה הגרון סטורן, מרקורי גדי, תאומים כחול אקווה סול עין שלישית חירון, נפטון בתולה, דגים אינדיגו, סגול לה הכתר נפטון, אורנוס דגים, דלי זהב, לבן סי * המלחין רוברט אליס, מלחין מוסיקה, על פי מפת הלידה.

למעלה