תדמית המקצוע

Scarlight

New member
תדמית המקצוע

תמיד ידעתי שהתדמית של עורכי דין לא מזהירה, אבל האם היא עד כדי כך גרועה (ראו התגובות, בייחוד המומלצות)? אמנם זה נובע מבורות, אבל זה עדיין עצוב מאוד.

חבל שחוק הטוקבקים לא אוסר על טיפשות!

"זרוק אבן- היא תיפול על עו"ד"- משעשע
"דן משבט ג'יבארו הוא גם עו"ד"- אני כמעט השתכנעתי לעזוב עכשיו את הלימודים! " 99.9% מעורכי הדין לא היו מסיימים שנה ראשונה בהנדסת חשמל... " -אולי כי זה דברים שונים לגמרי?! לא הבנתי איך ממיזוגים וסה"כ כתבה חיובית על התרחבות וגדילה של משרדים (כמו שאני רואה את זה בתור אחת שתצטרך לחפש עבודה מתישו
) להכפשות ופתיחת פה שרצה שם...

הייבי

New member
../images/Emo45.gif

מה זאת אומרת איך ממיזוגים? הרבה משרדים קטנים/בינוניים שעוסקים בתחומים מוגדרים משתלבים לתוך משרדים גדולים בתור מחלקה וככה - המשרד הגדול מרוויח: יותר עו"ד=מיקום יותר גבוה בדירוגים + מחלקה נוספת בתחום ייעודי שמאפשר לו לתת שירות נוסף ללקוחות שלו/לגייס לקוחות חדשים. משרד קטן מרוויח: נהנה מפול הלקוחות של המשרד הגדול+ מהמוניטין+ משירותי האדמינסטרציה (מאגרים משפטיים, ספריה משפטית וכו').. מקווה שזה עונה על מה שלא הבנת

זה לא מה שלא הבנתי..!

עם כל הכבוד, אני יודעת מה זה מיזוגים
זה לא העניין. לא הבנתי מה הקשר בין נושא הכתבה לתגובות שם- שהפכו להכפשות של המקצוע, שאין בו טעם וכו' וכו' הרי הכתבה סה"כ מציגה צמיחה בענף וזה לא דבר רע..

הייבי

New member
זה נהיה פופולרי להתנגח בעו"ד

אבל כמו שאמרת- אין מגבלת טיפשות על טוקבקים

EgeBamayasi

New member
גם עידן הוא עורך דין

וגם עומר וויקה הם סטודנטים למשפטים, אני לא יודע מה זה אומר חוצמזה שלהיות סטודנט למשפטים מעלה את הסיכויים שלך להתקבל להישרדות

זה מראה על האינפלציה בסטודנטים למשפטים

וגם על זה שאף סטודנט לראיית חשבון לא מצא את הזמן לנסות להתקבל, ובטח הוא גם היה עף ראשון...

למעלה