תדה לכל הרוקדים

קורין1

New member
איזה כייף לכם....אני גדלתי....

בשער העמקים והחלום שלי לרקוד שם.... חבל שזה רחוק כלכך

משהא

New member
קורין -אין מרחק לאהבה לילדה של אהבה

אפתח בכך שאספר לקוראים כן שזוג רוקדים חמודים שכולנו מכירים ומוקירים, השתתף בליל שישי במרטון של רפי זיו בגבעת ברנר עד ארבע לפנות בוקר !!!! והגיע לשער העמקים לרקוד ולהנות עמנו בהרקדה של זאב ניסים בלי שאפשר היה לחוש בעייפותם.!!! האהבה לדבר מזרימה כוחות ששום מרחק או גבולות לא עומדים בדרך. והם ההוכחה לכך. שרק יהיו בריאים !!! הזוג המדובר קרובים לגילך, הוכחה לכך שהמרחק הוא תירוץ בלבד אלא אם כן יש סיבות אחרות שאינן מאפשרות להגיע.... לכל מקום בארצינו הקטנה קל להגיע..... מגיעים היום בשש שעות ממטולה עד אילת. המרחק הגדול אצל בני אדם לרוב הוא בין הדבר שהם שואפים, רוצים, לבין המאמץ שהם מוכנים להשקיע. חוסר המוטיווציה ונטל העצלנות מספקים סיבות למה לא לעשות דבר זה או אחר. אם את רוצה שיהיה גם לך כף אז "תזיזי את ה....." ותתחברי לצינור החמצן שלנו בחיבור מהיר. פרטים והדרכה - זאב ניסים. ריקודים שמחים אורי גבעוני

הם לא היו היחידים

היו עוד רוקדים שהגיעו כמעט ישירות מהמרתון של רפי לשער העמקים (כמובן עם ביקור מקדים באלונים כי למי יש זמן להציץ ב SMSים) ויכולים לתאר את החוויה של השתתפות בשני אירועים כאלו בצמידות כזו. כמי שנכחה בכל המרתונים האחרונים של רפי זיו ונהנתה מספיק עד כדי התעקשות שלא לוותר על המרתון הזה למרות אלונים, תרשו לי להגיד בכנות שהפעם ,לא נראה לי שהיה ניתן כמו בפעמים הקודמות לתת רצפים של דבקות מתוחכמות יותר או בכלל ריקודים מעל הרף הכי סטנדרטי. ואם זה כך, אז גם המרתון הזה הפך לעוד הרקדה המונית (כמות משתתפים שעולה בהרבה על קיבולת האולם) , חמה, מזיעה, צפופה ו.. לא ממש מעניינת.אני מקווה בשבילי ובשביל רפי שבמרתון הבא יתעקש על חזרה לרמת ריקודים גבוהה יותר שתצמצם אולי את כמות המשתתפים אבל תהפוך את האירוע לראוי יותר. ולהגיע ממרחץ זיעה כזה אל ה 5 כוכבים שהיו בשער העמקים..זה מה שזה היה. מעבר משינה בשק שינה על החוף למלון 5 כוכבים. (ושלא תבינו אותי לא נכון. אני מאוד אוהבת לישון בשק שינה על החוף).

ולי זה נראה קצת מוגזם !!!

לרקוד בקצב כזה, עם כל אהבתי לריקודים. אני כמובן לא אומרת לאף אחד מה לעשות כולנו אנשים מבוגרים , אבל מצאתי לנכון להביע את דעתי

../images/Emo204.gif ואילו אני מקנאה במוטיבציה...

ובאנרגיה....
{וביכולת..
}

../images/Emo204.gif ועל כך אני עדיין ...

מכה על חטא....
כנראה שהייתה פה בעייה עם המוטיבציה.....

liori121

New member
זאב דב אורבך הגיע לאלונים??

והרקדנים עם הצמות גם היו? האם הזוג המקצוענים הצפונים גם הגיעו?

דבלה,מה דעתך לגור בקרית גת

עם כל המורוקאים הנחמדים ולעזוב לצמיתות את העיר המחניקה לאור הזוהר שבקרית גת.

הכוונה לדוב גופר ורעיתו יהודית

דב הוא יו"ר העמותה של גבעת חביבה .וזוג המקצעונים מהצפון גם הגיעו.

למעלה