תדה לכל הרוקדים

תדה לכל הרוקדים

תודה לכל הרוקדים שהגיעו מאלונים לשער העמקים על אף ההתראה הקצרה.להתראות ב11 לנובמבר.

לזאב נסים

אני מצטרף לברכתה של דורית. הגענו, בת הזוג ואנוכי לשער העמקים. התקבלנו בסבר פנים יפות, כרגיל, ביחס אישי ובמאור פנים. הרפרטואר היה מעולה, ולראייה, כמעט לא נחנו במשך כל ההרקדה, למעט הפסקת הג'חנון הבלתי נמנעת. פגשנו חברים רבים, מהם מהפורום, ומהם מחוצה לו, ונהנינו מכל רגע. משהא, כרגיל, הגניב עין תורנית, לבדוק אם אנחנו זקוקים לעזרה בריקוד כזה או אחר, והפעם, לשם שינוי, רק בריקוד אחד הסתייענו בו. שבנו לאזור המרכז, רצוצים אך מרוצים. ניפגש , אי"ה במרתון הבא ב 11 בנובמבר..

משהא

New member
תודה לזאב והריקוד- אתה לי ארץ יפיפה

למדנו היום את הריקוד זוגות של מלי ומשה -( "אישה על החוף" , "עוד יום" ו"הפרי שלך" נרקדים בחוגים) - "אתה לי ארץ". ששרה ירדנה ארזי. הריקוד יוצר לפני מספר שנים והיה קשה לביצוע על כן לא נקלט. מלי ומשה שינו חלקים ממנו ולטעמי היצירה העכשוית היא ריקוד מקסים. שילוב של שיר הורס וריקוד אומנותי. ראוי לציין שרק כאשר שולטים בריקוד באופן מלא ומשלבים את תנועות הגוף והידיים מקבלים את האפקט המושלם. צריך סבלנות וזה משתלם. ממליץ בכל פה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אורי והמקצעונים סגרו את שבת זוגות

מ3 אחה"צ נשארו רק המקצוענים כ50 -60 זוגות ואז אורי פרח לחלוטין והיה צריך להעביד את ההרד דיסק במוח קשות.

משהא

New member
זאב תודה אבל אני עדיין זנב לאריות ב

זאב ניסים יקר על אף אהבתי הגדולה לריקודים, והמאמצים הכבירים שאני עושה על מנת ללמוד ולרקוד נכון, אני רוקד רק ארבע עשר שנים והתחלתי בגיל - 60 !! חלקם הגדול של הרוקדים הנהדרים בחוג שלך ותיקים ממני בהרבה שנים כמו יענקלה ושוש חברי הטובים ועוד אחרים שהידע שלהם בריקודים בעיקר מתחת לשנת - 1990 משאירה אותי מאחור. יש מספר ריקודים מאותם שנים שאצלינו רוקדים ואנו טובים בהם וזה לכאורה מטעה כי בהם אני טוב. מעבר לכך בת זוגי המרשימה שרוקדת שנים רבות ממני, ורקדה בלהקות ריקוד מקצועייות, לימדה אותי להניע נכון את מערכות הגוף דבר שמגביר את המיומנות, ומלמד שריקודי עם זה לא רק צעדים נכונים אלה שיתוף הגוף והנשמה. אני גאה להיות זנב לכאלו אריות שמקבלים אותי, תומכים ועוזרים והקבוצה הזו שנאספת סביבך היא הנכס היפה הטוב והחשוב יותר אפילו מכל ממבחר הריקודים .. אם תוסיף לזה גם את האוירה שאתה ורעייתך משדרים, ההנאה שווה את המאמץ. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אתה בדיוק כיוונת נכון

הרעיון של שבת זוגות לאו דווקא הם הריקודים, אלה כל הביחד מסביב והכייף להיות עם אותם אנשים 5 פעמים בשנה ונכון להיום 80% הם קבועים ,וכל האווירה מסביב היא המיוחדות של שבת זוגות באלונים.ולצערי אין הרבה רוקדים כמוך שגם רוקדים וגם איכפת להם מכל מה שקורה בענף הריקודי עם .ותודה לך על גלוסי ושכחנו להעביר לך את מאוהב בגם בביצוע המשולב.

80% קבועים

זו כנראה אחת הסיבות העיקריות לכך שההרקדה באלונים כל כך מיוחדת. אוסף מרשים של זוגות רקדנים מעולים מכל הארץ שבאמתחתם רפרטואר אדיר שהצטבר במשך הרבה שנים והרבה אהבה אמיתית לריקודי העם. פינה מיוחדת בעולם ההרקדות הרבות מספור ומפוצצות בהמוני רוקדים שבימים עברו היו צריכים לעבור סדנאות של חוגים למתחילים ולבינונים והיום מגיעים מייד למרתונים ודורשים את הריקוד האחרון שחובר. הרקדה שבה לאן שלא מסתכלים אפשר רק להתפעל מידע ויכולת מרשימים מאוד של המשתתפים. חוויה אחרת. ..וקשה להגיד מה קדם למה, הביצה או התרנגולת. האם הרפרטואר המרשים קובע את איכות הרקדנים או שותפות פעילה של כל כך הרבה רקדנים טובים מאפשרת לכל רפרטואר להיראות מרשים ולו רק מכיוון שגם ריקודים שבלונים נראים אחרת כשהם מבוצעים ברמה גבוהה. דבר אחד לא ניתן להתכחש אליו. כשרוב המשתתפים הם ותיקים ובעלי נסיון, ההרקדה נראית אחרת.

..ובקשר ל"מאוהב בגשם"

ההחלפה המרשימה של הביצוע של עופר לוי לביצוע של חוליו איגלסיאס בדיוק ברגע בנכון, כך שיכולנו לרקוד את שני הביצועים בלי שתחסר אפילו פעמה אחת ברצף מעידה על המקצוענות הרבה שלך זאב. כל הכבוד. נראה לי קשה לתזמן החלפת ביצועים בדיוק רב כזה. נהנינו.

שאלה לחברי הטרויקה

זוכרים איך משהא חילק את הרקדנים השונים לאריות ושועלים? לדעתי צריך למצב את עזרא ולמקם אותו במקום כלשהו. מחכה לתגובה - סש"י

משהא

New member
שס"י לידיעתך-לעזרא קיים תפקיד מפתח

שס"י יקר כשאתה טיילת בהרי הרוק הגבוהים ועזרא הגיע לראשונה לגן נחום, התכנסו כל חיות היער על מנת למצוא ולפענייח תפקיד מיוחד עבור עזרא. האריה והשועל במרכז המעגל דנו בכובד ראש בסוגיה כאשר כל בעל חי בתורו במעגל הביע דעתו. לבסוף נבחר אריה אחד ושועל אחד (לא מפתח תקוה) שיחדיו ילוו את עזרה לכל מקום שם הוא ירקוד. עזרא - כמובן - צמוד ומחזיק בזנבות יהיה אחראי על סיווג הרוקדים, מי לראש ומי לזנב, דבר שהוא עושה כבר זמן רב בהתנדבות, יחלק ציונים לרוקדים ולרוקדות, וכאשר לא ימצא בת זוג, יוכל לרקוד עם האריה או השועל לפי בחירתו. הוחלט גם שעזרא ישתתף להבא בכל הפורומים והכנסים ביער וישמש יועץ מומחה לריקודי עם. שמועות עקשניות ולחשים שהיגיעו אלי בימים האחרונים מדברים על כך שהארנב הציע לאריה המלך בפגישה חשאית למנות את עזרא גם לאחראי על בריאות החיות ועל כן שמו בפורום יוחלף בקרוב ל "דר' דוליטל". (זוכרים רופא החיות בסיפורים) !! ולכל אלו שיורדים בפורום על עזרא כרמל אני מציע להזהר. המחזיק בזנבם של האריה והשועל משחרר את פיהם וזה מסוכן. ומעזרא אבקש רק זאת. אתה איש נחמד ואין זה עניינו של איש איך אתה רוקד. תמשיך להסתובב, להשתובב, לקפץ ולעשות כל שאתה רוצה. אתה משלם ויש לך זכות מלאה. עם בת זוג ולבד, זה אפילו נחמד. רק השתדל ככל יכולתך לא להכנס לרוקדים בין הרגליים והשמחה תשרור במעונינו. ריקודים שמחים אורי גבעוני

בזכותכם יש סיכוי שהריקוד ירקד

לא מספיק שהוא נלמד בשבת זוגות באלונים אלא ילמדו אותו בכל החוגים בארץ כמו שהתעקשתם עם חי למענך בכל מקרה אחזור עליו ביום רביעי באלונים.

מאלי ומשה היו גם בהישתלמות.

של ויקטור גבאי ולמדנו את ימי התום במעגל.יפיפה השיר של ריטה ישר כוח.

תודה לך, זאב ניסים../images/Emo140.gif

הרקדת "שבת זוגות" היתה נהדרת
נהנתי עד מאוד!

אני תמיד נהנית לפגוש בך../images/Emo140.gif

ובחברך. אתם זוג יפה שרוקד נפלא וכיף להתבונן בכם רוקדים.

למעלה