תגלית.....

LuNaTiC

New member
חן חן חן...

טעות בפיך!! היא משודרת גם בקארטון נטוורק בכבלים רגילים ובקארטון נטוורק בלווין!!!

PopPy

New member
חח, גם אני חשבתי שזה באמת לא נכון,

אבל.. המפ, בחרתי לדבוק בעצתה של יעל - "עדיף לשתוק ולהחשב כטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון." ולשתוק ^-^ אז אולי "עדיף לדבר ולא להיות ראש קטן מאשר לא לדבר ואחרי זה להיתחרט?" הממ.. לא
|S| פופי |S|

fluppster

New member
באמת?

היא משודרת גם בכבלים רגילים? חשבתי שהיא משודרת רק בדיגיטל. איזה ערוץ זה בכבלים? עכשיו סוף סוף חברות שלי יוכלו לראות.... חן

מה פתאום!

איזה שטויות! פאוורפאף גירלז זאת תוכנית של קארטון נטוורק! קארטון נטוורק יש רק בממיר דיגיטלי! (וביס)

פגעסוס

Well-known member
אין לי ממיר דיגיטלי...

ואני רואה בערוץ 31 (במת"ב) את קרטון נטוורק... כך שב 100% יש את הערוץ הזה גם בכבלים רגילים... GYXOIO "עזוב את הנפש שלי, דאג שהעניבה תצא בסדר" - ג´יימס ג´ויס (לצייר שצייר אותו)

LuNaTiC

New member
חחחח מגניב אז כולם פה רואים

קארטון נטוורק!!! אני כל כך גאה *מוחה דמעה*

LuNaTiC

New member
אני מעריצה!!!!!!

של באבלס!!! הו כן אני אוהבת את הסדרה כל כך!!!! אוווו יש לי כל כך הרבה מה להגיד אבל אני מסרבת להיגרר לדיון... חן יש לך איי סי קיו???

Nagini Potter

New member
אני חווולה על הפווארפאף גירלז!!!!!!

למרות שאני לא רואה הרבה...... Nagini Potter "טובים שני ראשים מראש אחד, בעיקר כשמדובר באספרגוס."

Marty McFly

New member
ראיתי פעם אחת...

משהו עם שאחת גילתה שהיא יכולה להקפיא דברים... סדרה נחמדה, אבל לא מסתכל קבוע בכלל... ודי כבר עם הציטוטים, זה מעצבן! (אני חייב לשלוט בכעס שלי, אני יודע ענבל!) אז תפסיקי, בבקשה...? דניאל, שמנסה למצוא עיסוק

Nagini Potter

New member
מצטערת.....

אני כבר מכורה, אני לא יכולה להפסיק....... אני לא מבינה מה זה כל כך מפריע לך - אם אתה לא רוצה, אל תקרא אחרי החתימה שלי! מה הבעיה? בן כמה אתה, דרך אגב? Nagini Potter "סבון וחינוך אינם מידיים כמו רצח, אבל לטווח הארוך הם הרבה יותר מסוכנים." -מרק טווין (ואם ב"חינוך" הוא מתכוון לבית ספר - הוא צודק!!!)

o.h

New member
אתה בן 16.5????????????

אני כתבתי סיפור על דניאל שהוא בן 16-17. ויעל בטח תראה אותו עוד מעט. וחשבתי על השם לפני שהכרתי אותך! ד"א- אתה מדגיש את ה- דָ או את ה- אל?

Marty McFly

New member
אני מעדיף את ה-ד´...

יעני ד-ניאל אבל יש אנשים מעצבנים שעושים דני-אל.. שלחי ת´סיפור, פליז

o.h

New member
טוב... אני אשלח לך, אבל אני לא

בטוחה שתאב אותו. ואני באמת חשבתי שד-ניאל נשמע הרבה יותר טוב.

באבלס באמת הכי חמודה שם!!!

היה גם קטע מצחיק איתה, שהפרופסור מצא מישהי "נחמדה" (עלק) בסופר, וכשהיא תופסת אותן בלילה חוזרות מקרב, אז הן אומרות משהו כמו: "היינו בחוץ להציל את טואנסוויל" "זה מה שאנחנו עושות" ואז באבלס: "דה!!!!!" והיא חוזרת על ה"דה" שלה כמה פעמים, וזה ממש חמוד! במיוחד הקול שלה!

למעלה