אבל.. המפ, בחרתי לדבוק בעצתה של יעל - "עדיף לשתוק ולהחשב כטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון." ולשתוק ^-^ אז אולי "עדיף לדבר ולא להיות ראש קטן מאשר לא לדבר ואחרי זה להיתחרט?" הממ.. לא
ואני רואה בערוץ 31 (במת"ב) את קרטון נטוורק... כך שב 100% יש את הערוץ הזה גם בכבלים רגילים... GYXOIO "עזוב את הנפש שלי, דאג שהעניבה תצא בסדר" - ג´יימס ג´ויס (לצייר שצייר אותו)
משהו עם שאחת גילתה שהיא יכולה להקפיא דברים... סדרה נחמדה, אבל לא מסתכל קבוע בכלל... ודי כבר עם הציטוטים, זה מעצבן! (אני חייב לשלוט בכעס שלי, אני יודע ענבל!) אז תפסיקי, בבקשה...? דניאל, שמנסה למצוא עיסוק
אני כבר מכורה, אני לא יכולה להפסיק....... אני לא מבינה מה זה כל כך מפריע לך - אם אתה לא רוצה, אל תקרא אחרי החתימה שלי! מה הבעיה? בן כמה אתה, דרך אגב? Nagini Potter "סבון וחינוך אינם מידיים כמו רצח, אבל לטווח הארוך הם הרבה יותר מסוכנים." -מרק טווין (ואם ב"חינוך" הוא מתכוון לבית ספר - הוא צודק!!!)
היה גם קטע מצחיק איתה, שהפרופסור מצא מישהי "נחמדה" (עלק) בסופר, וכשהיא תופסת אותן בלילה חוזרות מקרב, אז הן אומרות משהו כמו: "היינו בחוץ להציל את טואנסוויל" "זה מה שאנחנו עושות" ואז באבלס: "דה!!!!!" והיא חוזרת על ה"דה" שלה כמה פעמים, וזה ממש חמוד! במיוחד הקול שלה!