תגלית.....

LuNaTiC

New member
כן כן!!

זאת כמובן סדוסה!! שראיתי אותה רק בשני פרקים.. המ.. באבלס היא בהחלט נערצת.. וגם באטרקאפ.. בלוסום סתם שתלטנית ושחצנית!!! ו... אני! הכרזתי קודם לא להיגרר לדיון!! אוי לבושה!! *שמה באן על עצמה*

o.h

New member
באבלס?!?!?!??!?!?!?!?!?!

ואני חשבתי שאתם יותר טובים מזה! *נסקלת ע´י ענבל וכל מי שהיה בדיון הזה* באבלס היא הילדה הקטנה והמתוקה, "בלו עיי בלונד", איך אתם יכולים לאהוב אותה? לעומת זאת בלוסום היא בן אדם סמכותי, מנהיגה, כל הזמן רבה עם באטרקאפ (איך כותבים את זה?). ואין את cartoon network בכבלים רגילים, רק בדיגיטל וביס. וחברה שלי רואה יותר מדי את הערוץ הזה! דיברנו על צבעי שער ועיניים, ואני כמובן אמרתי, שער שחור ועיניים כחולות, ושער שחור עם עיניים ירוקות, ובלונדיני עם עיניים כחולות, והיא אומרת שער כתום עם עיניים ורודות (?!) או<פ>יר שהיא ולירון הם התומכות היחידות באגודה למען אנשים שאוהבים לענות אנשים אחרים

o.h

New member
Am I alon in this world?

אנשים, תתעוררו! החופש עוד מעט נגמר (מה אני אומרת?!?!?!), אתם לא יכולים לקום בשעות כאלה כשיהיה בית ספר! נו.......... פליייייז משעמם לי! או<פ>יר שחברה באגודה למען הארכת החופש הגדול, לעוד..... 7 שנים?

LuNaTiC

New member
אופייייררררררררר

עוררת את זעם האלים!!!!!!! אמ.. זעם הענבל.. אר.. לא כותבים הודעות כאלה!!! מה לא ברור בכל המיליון פעמים שהסברתי את זה?? אפילו אם אתם משתעממים למוות אל תודיעו על זה בפורום!!!! אוףףףףףףףףףףףףףף ו... כן יש קארטון נטוורק בכבלים רגילים... תמיד היה!!!!!! ו... באבלס הכי שולטת!! בלוסום היא כזאתתתת שחצנית ושתלטנית!!! מי רוצה אחד שתמיד לוקח את הקרדיט על עצמו וסתם אומר לך מה לעשות כל הזמן???

o.h

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

בסדר בסדר! אבל אני רק דאגתי לשלומכם *עושה פרצוף תמים, עם עיניים ענקיות* אני חשבתי שהיתה מלחמה גרעינית, ואני לא שמעתי עליה, כי הייתי באינטרנט, וכולם מתו... אז שאלתי אם אני לבד בעולם הזה! ועכשיו אני מתלבטת אם בכל זאת להקדיש לך את הפרק או לא. או<פ>יר

fluppster

New member
ראיתם היום ב-2?

איזה ענק היה הפרק הראשון!!! הבאבלס הזאת פשוט קורעת!!! איך היה חשבה שהיא מוג´ו ג´וג´ו, והיא כל הזמן אומרת: "I am Mojo Jojo!" בחיקוי שלו. איזה מתוקה!!!!! גם הפרק השני שהיה הוא פרק מעולה, כשכל אחת מהן מספרת לראש העיר את הגירסא שלה למה שקרה עם מוג´ו ג´וג´ו, וכמובן שהגירסא של באבלס היא הכי חמודה!!!! חן

Marty McFly

New member
הנה - זו הייתה הודעה לדוגמא:

רק שתי שגיואת כתיב... התייחסות לנושא הקודם... השתפרת בהחלט! עכשיו אני לא רוצה שתמות, רק שתעזוב. ככל שתשתפר, נאהב אותך יותר לילה טוב ושינה נעימה דניאל, שסלח

Marty McFly

New member
ששש יעל... לא צריך להזכיר

סתם, אני כן צריך לסלוח לו! הוא עצבן אותי

Asafpotter

New member
אממממממ.....

יש לי יצאיה: לפעמים השתיקה שווה זהב ולפעמים לא!!!!

Nagini Potter

New member
הכל אפשר לקשר

אם בא לך.......... טוב לא הכל, אבל כמעט הכל. Nagini Potter "המצפון של הפוליטיקאים נקי - כי הם לא משתמשים בו." -בנימין דיזרעלי

Nagini Potter

New member
גם אתה עצבנת אותי!

שששש? אתה צודק, אני צריכה להרגע...... ): *לוקחת את הכדורי הרגעה* אז.... איפה הייתי? אה, כן - גם אתה עצבנת אותי, אבל מאז שהקדשת לי פרק אני לא יכולה לכעוס עליך *מתמוססת לשלולית של נוזל דביק ובלתי מזוהה* לכבוד מה הקדשת לי את הפרק, דרך אגב? הייתי נחמדה במיוחד? ^_^ Nagini Potter טוב, זה לא ציטוט, זה קטע קצר - דניאל אל תקרא, זה בטח יצבן אותך: הגנרל פוש נפגש פעם עם ראש שבט קניבלים וסיפר לו שבמלחמת העולם הראשונה נהרגו כמה מליוני בני אדם. "איך הספקתם לאכול את כולם?" התפלא הקניבל. "אצלינו באירופה," הסביר הגנרל, "לא אוכלים את האויב." "להרוג סתם? לא בשביל לאכול?" הזדעזע הקניבל, "איזו ברבריות!" ת´ינק אבאוט איט......

Marty McFly

New member
האמתי לא זוכר למה הקדשתי...

נראה לי שפשוט היית נחמדה באיזה קטע, אז החלטתי להקדיש... תיקנת אותי או משהו...

Nagini Potter

New member
טוב, מילא

העיקר שאני מרוצה
Nagini Potter "´אנחנו´ מותר להגיד רק לאיש שיש לו תולעים." -מרק טווין (כל פעם שמישהו מעצבן אותכם - תחכו שיגיד ´אנחנו´, ואז תשלפו את המשפט הזה. ברוב המקרים זה סותם לו את הפה)

למעלה