תגלית.....

Marty McFly

New member
יש לי עבודה בשביל כמה מכם:

אלף אוניות למי שירדוף אחרי אסף ויהרוג אותו, ויביא לי את הגופה השחוטה שלו. תודה! דניאל, שעצבני.

PopPy

New member
אוי מסכן, נפגעת דניאל?

זה היה בצחוק! פשוט אתה קורבן נחמד, אחרי שהרגזת כמה אנשים פה ^-^ אם לקחת אותי ברצינות זה ממש רעעע כי אותי אף אחד לא לוקח ברצינות (אולי בעצם זה טוב? המפ..), ובאמת שצחקנו! אם זה יתן לך להרגיש יותר טוב אתה מוזמן לרצוח אותי, אבל רק בתנאי שנשתמש במחולל הזמן (הלא חוקי) שלי ובזה של לירון
|S| פופי |S|

P. Patil

New member
רצח, מכות

עד עכשיו לא השתתפתי בזה... וטוב שכך (?) מאחלת לכולם ערב נעים וחסר מריבות.

Marty McFly

New member
לא !!!!

יא אתי מטומטמת!! (בלי להעליב, כמובן...) לא רציתי להרוג אותך, אלא את האסף המטומטם הזה!! נו, asafpotter. אני שונא אותו, הוא אידיוט. שילמד לכתוב ולדבר! מה הוא בן 3? בחיים לא חלמתי על להרוג אותך אתי´לה... דניאל, שמקווה שאסף ימות.

PopPy

New member
חחח, עדין שכמוך.

אסף פוטר כותב בסגנון שלו, לפעמים קצת לא מובן, אבל גם לא כולם אוהבים לקרוא את הנימה התוקפנית שלך ותמונות הפורנו שאתה מצרף.. ואל תתיחס אלי אני במצב רוח קרבי ומליצי ביותר בגלל המציפים בפורום של עמוס, קפצו ותראו מה כתבתי להם שם אגב. |S| אתי שמציעה לדניאל להירגע קצת ולהיות טיפה יותר סבלני |S| נ.ב ליתר ביטחון אני סוגרת את החלון היום בלילה (כלומר בבוקר - אני מתכננת להישאר היום עד הזריחה, נראה איך אני יעמוד בזה, בתקווה שלא יהיה מוקש-אמא כמובן
) הממ.. איבדתי את הפואנטה.. תתעלמו..

Marty McFly

New member
אני יודע שאני עצבני כרגע...

כי כואב לי מאוד הגרון. והוא באמת מעצבן אותי, המעצבן... So just stop be so stupid, asaf ...and die, if you may Daniel, the real slim shady

Nagini Potter

New member
כואב לך הגרון?

ולי כואב הצוואר! איזה עצבים!!!!!! יש לי איזה וריד או משהו, בצוואר, שכל פעם שאני נושמת זה כואב לי כאילו התנועה של הריאות שלי גורמת לזה להמתח!! איי!!!!!!!!!!!!! מעצבן! Nagini Potter "במתימטיקה, כמו בדמוקרטיה, האחד שואב כח ממספר האפסים שמאחוריו."

Nagini Potter

New member
נ.ב.

איזה נחמד אתה..... "אסף, אני מאוד אוהב אותך והכל, אבל אתה מסכים בבקשה להתפגר כבר? תודה." חיחיחי....... Nagini Potter "ניסיון זה בית ספר שבו אותה לומד כמה טיפש היית." -הנרי פורד

LuNaTiC

New member
דניאל... שאט דה משהו אפ וויל ייה??

אני פשוט המומה ממך!! אוףףף דיייי אני לא מבינה איך אני מרשה לעצמי להשאיר אחד כמוך בפורום.. אחרי החשיפת יתר של אש וברוק שהבאת לנו, ואחרי שאתה יורד פה על כולם ו.. אר.. מה זה? מבקש מאנשים למות.. המ.. לך לקפוץ מאיזה צוק בסדר?? ועכשיו.. אני באמת לא מבינה את עצמי.... אני לא אמורה לאהוב אנשים כמוך... אבל אתה נורא נחמד לפעמים ו.. אר.. לא יקרא לך כלום... רק תסתום את הפה ותבקש סליחה.. בשנית.. או.. שלישית? רביעית? כבר הספקנו לספור.. *אנחה* באמת דניאל.. מה נעשה איתך.. (טיפול סטייל לירון) -ענבל-

Asafpotter

New member
אז.....

אתה רוצה להרוג אותי..... (מרענן...) אתה חושב שאני מטומטם....(במילה אחת א-כ-ז-ב-ה, בתור אחד ששונא אותי הייתה יכול לחשוב על משהו יותר טוב מזה (אם כל הכבוד..) ובקשר לדיבור ולכתיבה שלי אני ישתדל לכתוב לדבר אם כמה שיותר שגיאות ואת כל זה אני יעשה כמובן כדי לרצות אותך ואת שאר החברים שבוואדי תימצא לך..... ישר כח יציאה: אם לא תחלמו אין זאת אגדה

LuNaTiC

New member
What are u guys, new???

ציטוט גאוני מהפאוורפאף גירלס.. בואנה מה זה אתם אשכרה רבים כמו ילדים קטנים.. אולי תנסו להעלות את הרמה קצת? כי דייי נמאס...

fluppster

New member
את רואה פאווארפאף גירלס?

שנים אני מחפשת מישהו שבכלל שמע על הסדרה הזאת. אני ואחי (בן ה-25) ממש חולים עליה!!!! מי האחות הכי אהובה עליך? עלי באבלס. היא כזאת מתוקה!!!! ראית את הפרק שהן החליטו להתלבש כמו גיבורות-על עד הסוף, ובאבלס התחפשה לשפן, וכשהגיעה מפלצת (שוב) לטאונזוויל היא קיפצה על איזה סליל כזה באיטיות? יו, איך דמות מצוירת יכולה להיות כזאת מתוקה?????? חן

fluppster

New member
ניחשת נכונה....

אבל היא משודרת רק בממיר הדיגיטלי של הכבלים, ולכן רוב האנשים לא שמעו עליה בכלל. חן שנזכרת בפעם שבה באבלס דיברה עם סנאי בשפתו......

למעלה