בגלל שעצבנת אותי, הנה הגירסא שלי:
´ווווווווויייייייי!´ זה מה שהארי שמע בראשו. ´הי, מי שם?´ חשב לעצמו. ´זה אני! לארי פוטר!´ ´מי זה לארי פוטר?´ הארי שאל בהתעניינות. הוא לא הכיר אף אחד כזה. הקול דיבר שוב, בנימה נעלבת. ´אתה לא מכיר אותי? כוכב "לארי פוטר"? נכתבתי על-ידי סופרת דגולה, שאסור להזכיר את שמה!´ הארי חשב בתדהמה, ובצורה מסוימת למדי לעצמו וללארי, ´מממ... אולי היא אישתו של וולדמורט?´ קולו של לארי שוב הרקיע שחקים בקול הצפצפני שלו כשענה: ´מי זה וולדמורט? אבל, היא בכלל לא נשואה!´ הארי עשה חושבים מהר. ´אתה לא יודע מי אני?´ ´לא. מי אתה?´ ´אני הארי פוטר!´ ´אולי אתה אח שלי?´ ´לא היה לי אח!´ הארי צעק במוחו. ´אז אולי אתה קרוב משפחה שלי?´ שאל צפצפני, ששמו האמיתי הוא לארי פוטר. ´אני קרוב משפחה של הדרסלים!´ ´המי?´ ´הדרסלים! אל תגיד שלא שמעת עליהם!´ ´אכן, לא שמעתי עליהם.´ הארי התחיל לעשות את עצמו מתעלף, והתעלם משותפו למוחו. ´הארי?´ ´מה לארי?´ ´למה אתה שקט?´ ´כי עצבנת אותי.´ ´אבל אני חמוד!´ ´אתה מעצבן!´ ´חמוד!´ ´מעצבן!´ "הארי? אתה פה?" הגיע קול קטן מפתח הדירה של הארי. "כן, אני פה." הארי השיב, וציפה לראות אישה צעירה נכנסת לחדר. וזה גם מה שהוא ראה. "אוקיי. ומה קרה לך בשנה השישית?" "-בשנה השישית? אנחנו כבר שם?" הוא שאל בפיזור נפש, עדיין מתווכח עם לארי. "כן." האישה השיבה. "אה, טוב, תקשיבי, ג´ואן, כבר הבנו שאני לא מספר סיפורים טוב," "השתגעת? אני מעתיקה מילה במילה מה שאתה אומר, ואנשים מתים על זה!" "באמת??" הארי נראה מזועזע. "איך לא שמעתי על זה?" "אולי ננסי סטופר אחראית לזה... היא זאת שחיברה את לארי פוטר..." ג´ואן אמרה. "לארי פוטר? הוא איזשהו מישהו עם קול צפצפני ביותר, שאוהב להתווכח?" ג´ואן נראתה המומה. "איך? מה? הוא ספר!" הארי גיחך. "בדיוק כמוני?" וג´ואן השתתקה. לפתע נשמעה דפיקה בדלת. "פתוח!" הארי צעק, ונכנסה פנימה עוד אישה. ג´ואן נעמדה במהירות. "סטופר!" "רולינג!" ונדמה היה כאילו ניצוצות אש היו בין השתיים. סטופר נכנעה, נכנסה פנימה, ושאלה, "האם מישהו ראה כאן את לארי? הוא ברח ממני היום." הארי ניסה לנער את ראשו, ומתוך אוזנו יצא לארי. "לארי!" "ננסי!" וכך נגמר הסיפור על לארי פוטר, על הארי פוטר, על ג´ואן רולינג, ועל ננסי סטופר --------------- איך זה?