תגלית

תגלית

גיליתי חברה שקוראים לה angel והיא מייצרת מכנסיים (בעיקר ג'ינסים) ורוב הדברים שלהם מגיעים גם במידות גדולות. מידה 36 שלהם פירושה מידה 48 בערך...מצאתי דברים שלהם ביריד ויתקין, הבעיה היא שאי אפשר למדוד. אני קניתי לפי העין ג'ינס חמוד שלהם שעוד טיפונת קטן אבל זה בגלל שהוא לא סטרצ'י, הוא עולה אבל אני לא אוהבת להרגיש מחוצה בתוך הבגדים שלי אז אני אתחיל ללבוש אותו אחרי שאני ארזה קצת. אמא שלי שהיא בערך במידה שלי קנתה מכנס מגניב שחור משולב עם קורדרוי שחור- מקסים....המכנסיים עולים בין 40 ל-50 שקל...שווה לבדוק.

שרון ש

New member
איזה קטע

גם אני הייתי בשבת בויתקין
היריד פתוח במתכונת גדולה בשבת ובמתכונת מצומצמת בשאר ימות השבוע. הוא נמצא בכפר ויתקין, ( צומת אחת אחרי צומת רופין, בכביש חיפה-ת"א הישן לכיוון צפון.. אם אני לא טועה היא נקראת צומת חפר.) אני קניתי שם מעיל חמוד וג'ינס כ"א ב-50 ש"ח.. בגלל שרק אספנו חברה משם, לא ממש התעכבנולראות בגדים, אבל כפי הנראה נשוב לשם בשבת הבאה.

DREAM111

New member
נחמד לשמוע שיש כזה יריד ובמידות

גדולות ניתן למצוא. מי שמגיעה לשם אשמח אם תבררו עם בעלי הדוכנים איך אפשר להגיע לעוד בגדים שלהם ואולי היכן אפשר לראות תצוגה. אשמח אם תוכלו לבקש טלפונים של בעלי הדוכנים או גורמים שמתעסקים עם החברות ואשמח לבדוק ולברר בדיוק פרטים לגביהם.

אני יודעת שיש לי חברה

שחיפית כזאת (מידה 36) שקנתה ג'ינס של אותה חברה במחיר "סוף עונה" של 150 שקל בלונה בקניוון חיפה...אז ככל הנראה החברה הזו משווקת לכל מיני מקומות. רציתי גם להגיד למי שגרה באזור שלי שב"the best" באורות יש מבצע על כל מיני פריטים 2 ב-100 ואני קניתי שם סריג של אוגוסטו וחולצת כפתורים מגניבה של בנג'מין אז שווה לבדוק. יש גם מכנסיים במבצע אבל לא משהו שמצא חן בעיני במיוחד...

may24

New member
שווה בדיקה.....

אולי אתם רוצים להתארגן ולנסוע יחד לשם לבדוק את העיניינים דווקא שבת הקרובה מאוד מתאימה לי מה דעתכם?...

למעלה