תגליות הפורום

בעלה של טובי.וכמובן נוגה ושיר. אדם.

ועוד שכרגע שכחכתי אנא הסבירו את עצמכם תירוצים מתקבלים עד מחר

תמר ת ת

New member
קצת באיחור...

אבל בכל זאת...שבוע טוב. היה לי ממש נחמד לפגוש את כולם וללמוד להכיר יותר את חלקכם. נהניתי וגם יצא לי לאכול המון המון מלפפונים !!! אז זהו לכרגע... שיהיה לכם אחלה, תמר.

R a c h e

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

לא רק שאני ירוקה מקינאה בכם על שזכיתם, ואני לא, לראות איש את זיו פניו של האחר, עוד מצפה אתה ממני לתירוץ הגון למה לא נכחתי בארוע המדובר........ אין חדש בפי.........
המרחק וטירדות הימים כאן בעיר הרחוקה....... אוהבת את כולכם
רחל.

תודה לכולם על ערב פצצתי!../images/Emo59.gif

עשיתם לי את השבוע!!! לא אומר תודות לכולם, כי קצרה היריעה, אך רק דבר קטן אומר: אני אוהבת אתכם, אנשים!
<חסרת מילים>

לילית3

New member
חי אדר תגלית בפני עצמה...!

סוף סוף יש לי זמן להכנס לפורום בנחת. מאז יום רביעי אני בריצות וסידורים, בינהם גם כאלו שקשורים למפגש ביום חמישי. אני לא פולניה ולכן אודה, שביום חמישי בלילה צנחתי למיטה ממוטטת, עם גרון כואב ועם צרידות קשה שלא עברה לי עד עכשיו. והיה שווה!!! כל כך נהניתי במפגש. אני כל כך שמחה להיות חלק מהפורום הזה. יש כאן אוסף מרשים של אנשים מדהימים (אני לא כל כך אוהבת את הסופרלטיב הזה אבל מה לעשות, זה הכי קולע), מענינים, כל אחד כאן הוא עולם ומלואו. נכון שאפשר להגיד את זה על כל קבוצת אנשים, אבל כאן בנוסף למכנה המשותף שמאחד אותנו, נראה לי שיש דבר נוסף - כנראה שאין מה לעשות- אנשים שפורצים לעצמם דרך, הם ברובם אנשים מיוחדים, אינדיבידואלים, אנשים בעלי עולם פנימי מפותח ועשיר ועוד ועוד . אתם סולחים לי על ההשתפכות הארוכה הזו נכון? מה? רק לשבתאי מותר לשפוך פה הודעות ארוכות כאורך הגלות? אני ממשיכה. צדקו כל אלה שדברו על ההבדל בין הכרות עם אדם דרך הפורום, הכתיבה - ובמציאות. למשל- חי אדר היה עד יום חמישי תעלומה בעיני. כשקראתי את הודעותיו המהוקצעות -הרצינות, הסגנון המוקפד, השורות הקצרות, חששתי אפילו לחייך מול המסך.. פתאום גיליתי בן אדם מצחיק, נעים - אחרת לגמרי ממה שדימיינתי לי בפורום. ודער משומד - אחשלי! אנחנו מכירים שניה וחצי, התראינו רק פעמיים ואין עוד הרבה בני משפחה ביולוגיים (אם בכלל..) שהייתי מרגישה בנוח,ונהנית לארח אצלי בבית -כמוך. שלא לדבר גם על ברוריה אחותי... ודידית אחותי הקטנה והמתוקה ועוד כמה אנשים שהפכו לחברים קרובים בזמן כה קצר.. מה אני מבלבלת פה את המוח? בעצם למה אני מתנצלת.. קרה לי כאן דבר מוזר, שלא קרה לי הרבה בחיים- החברים והחברות שלי הם אנשים ש"אספתי", "ליקטתי" עם השנים בכל מיני מסגרות בהן הייתי. כאן, בבת אחת אני פוגשת מסה של אנשים שהם נפלאים בעיני. אולי זה בגלל שכולנו כאן מרגישים צורך במשפחה קרובה שלא ממש קיימת? לא מבינה את זה, לא רגילה לא להבין דברים כאלה. אבל זהו אני אפסיק עכשיו כדי שיהיה לי גם זמן להתלבט אם לשלוח את כל ההשתפכות הזו.. ותגיבו לי, אם לא אני לא מוסרת את המתכון של המרק! <לילית רגשנית>

באמת היה מאוד מעניין.../images/Emo42.gif

לפגוש את כולם, לראות את הפנים מאחורי הניקים, ובכלל היה מאוד כיף ומוצלח. ואחרי מה שכתבת לא נראה לי שעוד אפשר להוסיף חוץ מלהסכים איתך. והמרק?-באמת היה מעולה. [אכלתי 4 מנות אבל יש לי תירוץ...
]

גל נעים

New member
אישתי מוסרת-"ותודה ענקית לאלישע!".

[היא שכחה לרשום את זה במסר שלה...שתסבול עכשיו אני על המחשב!] ציטוט מהמכשפה:"תודה על האירוח הלבבי והביתי והאישי" (זה נשמע קצת כמו איזה מכון...
,והיא שכחה להוסיף "דיסקרטי"-ג.נ) המשך:"אפילו שהיו הרבה אנשים, היתה הרגשה שכל אחד קיבל את היחס המלא והנפלא של אלישע כאילו שהוא היחיד בבית". (מסכים עם כל מילה-ג.נ)

גל נעים

New member
פעם שאלתי אם יש חנות לאנשים טובים.

את ממש הוצאת לי את המילים מהפה... (שעסוק בלעיסה גסה של אנטריקוט נרווגי משובח) פעם הלכתי בדיזינגוף, וחיפשתי חנות שמוכרת אנשים טובים,מיוחדים,יפים ונהדרים. ולצערי לא מצאתי. ופתאום מצאתי בית. בית חם ואוהב עם שלל גוונים וצבעים וצלילים. בדיוק כמו שרשמת. בדיוק כמו שהייתי ועדיין אני צריך. אין כמו הפורום הזה. סליחה,הבית הזה. <גל מתחיל לחשוב שאולי הוא ממש ממש,אבל ממש צריך "גמילה", אבל נסלח לו נכון?
)

אחותי ../images/Emo24.gif

שחר אבקשך ואזמינך לסעודתי נועם לייזר ו... האמת שהסעודות שלך זה משומשו. אין כמוך וטוב שאין ואם יש שיהיה שנים (סתאאאם אימרה ששמעתי פעם מחבר בשם פיצי שהיה לו חנות תקליטים במדרחוב בירושלים)

ברוריה2

New member
אחותי שלי את בעצמך

אני חייבת להוסיף אחרי הסופשבוע העמוס הזה שפגשתי בו -בלי הגזמה - עשרות אנשים חדשים שאני מתמודדת עם אובדןהאנונימיות הנוחה שלי. וזה לא שלא ציפיתי כבר לפגוש את כולכם (טוב, מי יותר ומי פחות למען הדיוק) וזה לא שלא היה לי כיף ולא שלא הופתעתי-ורק לטובה אבל אם עד עכשיו נהניתי מחסיון כמעט מוחלט שנשמר די בקנאות-אז עכשיו זה הפך למשהו אחר לגמרי.צריך adjustment... >ברוריה הולכת לחשוב על זה
<

לילית3

New member
אני יכולה לעזור לך קצת.. נראה לי

שאני אהיה לא מעט בירושלים בזמן הקרוב. אפשר לקבוע איזו חשיבה משותפת ליום שלישי? <לילית כבר מזמן לא אנונימית - וממש אבל ממש לא אכפת לה>

ש חף

New member
כולכם תגליות בשבילי!!

כל אחד ואחת מדהימים, תודה על ערב נפלא...
שחף.

תודה רבה לאלישע

על האירוח (כולל הלינה). ולליה על הטלפונים. ולכל שאר חברי הפורום נשאר לי להגיד: היה לי נחמד לפגוש אתכם, היה לי נחמד לומר לכם, שלום לכם, שלום לכם, שלום לכם היום. אני רק מצטער שנפלה עלי שינה לפני שהספקתי לומר לכולכם: שלום לכם, שלום לכם, שלום לכם היום. <ההודעה הכי ארוכה של שבי עד היום>

שבוע טוב...

אנשים יקרים ואהובים, יוצא שאדם מגיעה לחברה חדשה ומיד עיקצוצים מתחילים בישבנו, הוא פוזל לצדדים בחוסר נוחות, ממלמל כמה מילים חסרות משמעות ובעיקר מחפש דרכי מילוט. וקורה גם הפוך, אדם מגיע לבית גידול זר, והנה מבחר אורגניזמים ייחודיים ומיוחדים מקבלים פניו בחום ובאהבה, מציעים לו מושב ומשקה (נסלח על הוודקה אתרוגים...) ומיד נוצרת סימביוזה הדדית המפרה את כל משתתפיה. בקיצור חברים, אני רוצה להודות לכם על שאימצתם אותי בטבעיות כזו לחיקכם, נדיר מאד להכיר חברה בה מיד אתה מרגיש שייך ורצוי - ועל כן תבורכו. מי ייתן ונזכה לעוד הרבה מפגשים מאחדים, מרתקים ומשמחים בהם נשב כאחים... הגזינטע ווך המזל די כווך... (לא להסתלבט לי היידיש בבקשה)

יורה דעה תגיד לי משהו

"גאט פין אברהם" אמרת כבר ? ולמי שלא יודע מה זה , זה תפילה שנוהג לומר אצל חרדים כל מוצאי שבת , אוףףףףף כמה פעמים היה לי ריב עם אבי בנושא זה !

אליה1

New member
חברים - היה ממש כיף אתכם

תודה ענקית לאלישע על הארוח החם, למארגנים ולבשלנים. מאוד מאוד נהניתי. תודה רבה על הערב שנתתם. אליה.

מישהו שכח אצלי ספר במפגש

"חזון התיאוריה הסופית" של סטיבן ויינברג. אני משער שזה אלחנן. האם מישהו יכול ליצור קשר איתו?

למעלה