תגליות הפורום

אחר יקר,

שמחתי לראותך, למרות שלא הספקתי ממש לדבר איתך... וועדת תרבות, שזה אני , חשבה כבר על הרעיון ותתכנן פעילות כלשהיא למפגש הבא. אל דאגה... <מיכלי מסירה דאגה מליבות אנשים>

היה לי כיף ומאד מעניין

תודה לאלישע על האירוח המדהים ולילית על הבישולים והטרחה. היה נהדר להכיר את כולם, הפנים מאחורי השמות, כל כך שונים ממה שדמיינתי וכל כך מעניינים. תודה רבה לכולכם, על האירוח על קבלת הפנים החמה והכיף שהיה. נפלא לראות את הפנים השמחות, את החיבור שיש בין כולם ואת שמחת החיים שלכם. אוהבתותכם מיכל

היה נפלא חבל שהיתי צריך לברוח מהר..

..ולא היספקתי להכיר את כולם מקפק אם היתי יודע שאתה בא!!! דידית

לאיפה נעלמת היה הרבה מה לישאול אותך

טוב אנחנו עוד ניגמור חשבון אבל לא עכשיו אלישע היה ניפלא תודה לכל

היה מקסים להכיר אתכם

כשהדמויות קורמות עור וגידים זה נראה משהו אחר, קצת קשה לי לעכל את המעבר מדמויות וירטואליות לאנשים עם פנים ושמות, פגשתי אנשים מקסימים איכותיים ונהדרים וגם אוירה ביתית נעימה נחמדה ואוהבת. יש לי רק בעייה אחת עם זה. עד לרגע המפגש התלהבתי והתחלתי לאהוב את הדירה החדשה שנכנסתי אליה השבוע, אבל אחרי הדירה של אלישע הכל הלך.. באמת דירה מקסימה, אוכל נהדר ואירוח מדהים. תודה לאלישע היקר שיחקת אותה אחי,וללילית הגדולה מכולם אין עלייך. היה כיף להכיר את האנשים, ולראות את הפנים שמאחורי הניקים. חבל לי שלא אוכל להמשיך לעצבן אתכם אחרי שראיתי כמה אתם מקסימים ונחמדים (סתאאאאם) באמת היה מדהים. וכמו שדידית ההורסת (!) ציינה הפטיש במציאות לא מי יודע מה חזק וודאי שלא מאיים... סוף שבוע נעים לכולם.

לילית3

New member
מה שנקרא טוב מראה עיניים מאלף

מילים. אתה מבין עכשיו מה שניסינו להסביר לך בכל כך הרבה מילים???? חלק ניסו בטוב, כשזה לא הלך ניסו בקצת תקיפות, יש כאלה שגם הכניסו לך קצת מכות, אבל סוף טוב הכל (אולי, יכול להיות יותר) טוב. ואולי אנחנו באמת לא כל כך רעים אחרי הכל אבל בכל זאת: <תאמיני לי בובה! אל תאמיני לאף אחד! (ז´וז´ו)>

הצתה מאוחרת

לאחרונה אני קצת עסוק, במקרה הצצתי.. לא הבנתי מה בדיוק ניסיתם בהרבה מילים, אבל מקווה תמיד שהסוף טוב. ודרך אגב אף פעם לא חשבתי שאתם רעים, וודאי שלא בלשון רבים, מקסימום האמנתי לך לרגע לנסיונות הכושלים לשחק את אשתו של השטן, וגיליתי כצפוי מלאכית יקרה שאפילו יודעת לבשל. ואני לגמרי מסכים שטוב מראה עיניים מאלף מילים (אפילו שלך..) ותאמיני לי בובה שאני לא מאמין כ"כ מהר לאף אחד כולל כולם (ז´וז´ו הפטיש)

מפקפק

New member
אהממ אז אחרי

כל ההיסוסים (ולמי שלא ראה בעיניו, יברר אצל אתאיסט ומשומד שחוו את מחזה ההיסוס) הגענו ו"גם" עלינו, ויאמר מפורשות, "לא התחרטנו" באמת היה כיף לראות את הדמויות הוירטואליות שמאחורי מסכת הוירטואליות, עומדת מסכת חיים קשה ארוכה ואף מייגעת, באמת שנהנינו מן המעט שהיינו, בשביל פעם ראשונה זה היה כיף. אם מישהו מתלונן על חוסר יחס הוגן מצידנו, שיהא ברור שההרגשה היתה קצת נבוכה, ומי שעבר בטח מבין...מקווים להזדמנות אחרת, ומי שיבקש יחס יקבל. ותודה לכולם כולל כולם.

חבר´ה, תודה לכולכם

על ההשתתפות ועל האיחולים, הייתם נפלאים! ותודה מיוחדת ללילית, שבלעדיה הערב הזה לא היה מה שהיה. אלישע

כיפק ללילית!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כיפק ללילית שבתוך שאר הדאגות לערב הזה גם דאגה שיהיה לי (הבעייתי ...) מה לאכול. ועוד פעם

וגם מטאור זכור לטוב

על ההגברה למוזיקה, ועל שמילא את הבית בסביבונים (כן, גם בשירותים) וכמובן לאתאיסט עם ציציות על העזרה בתכנון ובביצוע, וכמובן על הוודקה אתרוגים הבלתי נשכח שלו. אלישע

היה כייף, נהניתי עד מאוד

מקווה שהשכנים התחשבו בהנאה, שלא נצטרך עוד שבועיים לערוך מסיבת עזיבת דירה... נהניתי לפגוש וותיקים כחדשים חילונים כדתיים גברים כנשים מסרתי ד"ש לחנה ושיר חנה מסרה חזרה שיר עוד מתמהמהת ואם תתמהמה ?

uri80

New member
ורק הגלמוד שהיה אמור לצאת חמשוש

סוף סוף - דהיינו אני , לא הצליח להגיע למפגש המיוחל . (החמשוש נגזל ממני בהפתעה ובזדון רב ע"י צבא ההגנה לישראל -ירום הודו ) לא נורא - נגיע בפעם הבאה . אני בטוח שליה תסלח לי , נכון ???

למעלה