אתם מדהימים כל פעם מחדש!
היה לי פשוט מדהים!!! איזה אנשים מתוקים! תודה לכל החדשים שבאו, היה כיף לראות אתכם ולהכיר אתכם. תודה לכל האנשים המקסימים שבאו שוב! חולה עליכם. תודה לאתאיסט הגדול מכולם כולם- תודה על החויה המקסימה שהיתה לי, אני מתנצלת בפני הדתיים אם הם נפגעו אבל לי זה היה מימוש של משהו שהרבה זמן רציתי לעשות אותו. תודה לליזר!! לענבלית שחף המתוקה! למחפשת דרך שהפציצה פוזה! לברוריה 2 כיף להכיר אותך סוף סוף! ללילית הגדולה מכולם, חולה עליך! לטובי הנסיכה! ליורה דיעה שהתחילה בסריגה! לתמר החוזרת בתשובה, תבואי אני לא יאכל אותך! למיכלאב25 כיף לראות אותך, כמו תמיד! לאסנת שרוקדת מתוק! לרבי קדוש שבתאי נשיקות, נשיקות. למני באני התותח!!! תודה על הביצוע! למטאור 38- כפרה עליך, עיניים לחי אדר- יופי לראות אותך שוב. לשבלול מרוץ- נעים מאד מאד! לפטיש חזק- שבמציאות נראה פחות מאיים ופחות חזק. לדער משומד- ד"ש לסבא וסבתא. לליאור של חנה- וואו דיברנו המון! בכל אופן כיף לראות אותך. לקוצץ בנטיעות- שמתערב בשיחות נשים "חופשי אחי" לעיייייףף- הדי גיי הגדול מכולם. והאמרגן שלא לוקח בסוף כסף. לחננקה- שדפק גילוח סאחטיק עליך. תודה שבאת במיוחד! למוטלה- ששמר על שפיות! יפה לך

לחמורו של משיח- שדאג לרכל איתי על יוצאים דניו יורק תעשה שם חיים ושמור על עצמך. לשפינוזה- שצריך ללמד אותי על הודעות. לאלחנן החיל המקסים- יופי שבאת! לאבידנון- פני מלאך! ל-ג-ל-נ-ע-י-ם!!!! ובילי המטריפה! חמודים אתם!!! למפקפק ואשתו- כל הכבוד!! אני מקוה שתהיה לכם יציאה קלה.מחזיקה אצבעות. ואחרון אחרון איך לא? אלישע בן אבויה מלך מלכי המלכים לשעבר (עד אלוהימית) תודה, תודה, תודה. תראו כמה אנשים מדהימים היו ובאו שנזכה שנה הבאה בירושלים הבנויה יה יה. ומי ששכחתי יזכה להקדשה אישית! אז זה משתלם. LOVE YOU DIDIT.