תשובה
ברור שלא ירדתי, זה התירוץ שלי בשביל לצאת לפני שהוא מספיק להתיישב לידי. ואני מעדיפה לעמוד מאשר לשבת ליד גבר, כן יש הקלות בעניין אך יש לי את הזכות להחמיר איפה שאני רוצה ובעניין זה בחרתי להחמיר- זכותי. אם אני מבהירה לנהג שאני שומרת נגיעה ומבקשת לשים את העודף על הדלפק במקום ביד בעקבות מקרים חוזרים ונשנים של נגיעות בעת קבלת העודף והנהג מגיב מה זה השטויות האלה ומתנהג כמו דביל מצוי, אז כן אין סובלנות לפיי שומרות נגיעה כמותי. אני חיה במציאות עם כל הכבוד, מה בדיוק אתה רוצה ממישהו חילוניה לשעבר כמוני? אני מכירה את הווי החיים החילוני, אני מכירה את המנטליות ואת החשיבה. כל מה שאני מבקשת הוא לכבד את הצד האחר שמעוניין שלא לחשוף את גופו בפרהסיה ואו לשהות בחברת המין השני או לבוא איתו לידי מגע. ההתקפות על המגזר החרדי בעקבות עניין הדרת הנשים הן פשוט לא רלוונטיות, הסיבות המועלות בטיעונים של החילונים הן רק "זה אוטובוס ציבורי" בעצם בהפרדה עצמה אין כל רע וזה נעשה במקומות רבים ורלוונטי לחלוטין. כלומר, ברגע שיפתחו חברת אוטובוסים פרטית מה בדיוק הבעיה שלהם? מי שהיא דתייה ולא נאה לה, מישהו הכריח אותה לנסוע דווקא בקו הזה? חסר קווים חילוניים? קווים אלו נועדו בדיוק למחמירים כמוני שמעוניינים בסביבה שתאפשר להם לנסוע באוטובוס בלב שקט תוך כדי כבוד הדדי מהסביבה וסובלנות כלפיהם.