תגיד, אתה חילוני?

deathcaster

New member
משעמם אהה?

Sophalin

New member
תודה שהם פשוט חולי נפש!

משוגעים! פשוט דפוקים על כל הראש!!!!

אסננוש15

New member
עוד משהו...

למה הם לא מספיק אמיצים לכתוב את שמם המלא בתחתית המכתבים האלו, במקום המילים הסתומות "החותמים בכאב"...

ואם הם היו חותמים למטה?

הם יכולים לחתום בשמם האמיתי, או בשם מומצא, או בשמו של מישהו שהם שונאים.

אסננוש15

New member
זה מה שמחזק את הטענה

כי הם נמושות. בשמם האמיתי הם לעולם לא יחתמו. כמו במכתבים של בית שמש (אם אתה זוכר בתחקיר של האמא ל-2 ילדים נכים שהם כתבו לה מכתב איום והתרעה ) הם חותמים במילים: "הוועד להצלת השכונה"... אפשר לחשוב.... "הצלה", מדובר באיזה צונאמי שצריך פה הצלה.......... תמיד מתחבאים תחת מעטה ושמות "מאיימים"...

קשה להחליט.

הרושם שלי מהפשקוילים האלה ועוד כמה שלא פרסמתי הוא שיש עליה בביטויי השנאה, ובמיוחד בכמותם. כמו כן יש רמיזות מפורשות לשמותיהם של אנשים מסוימים כמו למשל ר.א חסיד ב או אף ציון שמותיהם במפורש, כמו מקרה של בעל חנות מסוימת למוצרי חשמל המושמץ קשות בפשקויל אחר שלא פרסמתי כאן (אם הייתי עושה זאת הייתי שותף להוצאת דיבה). בעוד אחד שלא צירפתי כאן יש טריק נחמד, אבל הוא לא חדש: שואלים "חידה" מי העיתון החרדי המפרסם נופש באילת נגד דעת גדולי התורה ומציעים פרס לשולחי הפתרון לפקס- נחש של מי הפקס...

zoareena

New member
זה דעתך

ודעתי מהצד כבעלת תשובה שיש ביסוס לדברים שלהם. אין לרובכם מינימום הבנה כלפי דתיים ושומרי נגיעה למיניהם. כבעלת תשובה שגרה בעיר בעלת רוב חילוני ונוהגת לנסוע קבוע בתחבורה ציבורית אני נתקלת בנסיונות כל הזמן. אולי אתה לא מבין את האמונה שלי, אבל אם אתה יודע שאני לא מוכנה לגעת או לשבת ליד גבר מדוע צריך לזלזל בי ולגעת בי? כל הזמן גברים נוגעים בי (טפיחות על השכם, נגיעה בשביל למשוך תשומת ליבי וכו') או פשוט מתיישבים לידי ומתפלאים ש"פתאום אני צריכה לרדת תחנה" ועוד חס וחלילה רוצים להיעלב שהדתייה לא מוכנה להתיישב לידם, לא לכבוד המלכה חס וחלילה. או שהנהג פשוט חייב לגעת בידי בעת הגשת עודף. אז כן, מי שלא עובר את הנסיונות הללו יכול לחשוב שהם מפגרים או עושים פיל מזבוב. אבל אני מצפה ממישהו שקורא לעצמו ליברלי ונאור ועוד יותר, פלורליסטי, לכבד דעות של אחרים גם אם לדעתו הן חשוכות או פג זמנן. ואגב, אני מדירה את עצמי מהציבור הגברי, אני שוביניסטית או שאולי הגיע הזמן להמציא ביטוי "הדרת גברים"? :)

deathcaster

New member
תגובה

זה דעתך- זה "זו דעתך" "אין לרובכם מינימום הבנה כלפי דתיים ושומרי נגיעה למיניהם"- דווקא יש לא מעט. "כבעלת תשובה שגרה בעיר בעלת רוב חילוני ונוהגת לנסוע קבוע בתחבורה ציבורית אני נתקלת בנסיונות כל הזמן" - כל הזמן? או שאת מגזימה? "אולי אתה לא מבין את האמונה שלי, אבל אם אתה יודע שאני לא מוכנה לגעת או לשבת ליד גבר מדוע צריך לזלזל בי ולגעת בי?"- מי זה "אתה"? אני בטוח שעמנואל לא התיישב לידך באוטובוס
, גברים לא מתיישבים לידך באוטובוס, הם פשוט מתיישבים בכסא ריק, לא נאה לך? קומי! מה הגברים אשמים? "ועוד חס וחלילה רוצים להיעלב שהדתייה לא מוכנה להתיישב לידם, לא לכבוד המלכה חס וחלילה."- נכון, זה באמת מעליב שאת חושבת שכל הגברים הם חיות מין. "או שהנהג פשוט חייב לגעת בידי בעת הגשת עודף"- אז תגידי לו מראש שיזרוק את הכסף באוויר ואז תתכופפי וכלום יביטו לך בתחת, יש לך מושג עד כמה זה נשמע מגוחך מה שרשמת?! "אבל אני מצפה ממישהו שקורא לעצמו ליברלי ונאור ועוד יותר, פלורליסטי, לכבד דעות של אחרים גם אם לדעתו הן חשוכות או פג זמנן"- מכבדים עד גבול מסוים, עד הגבול שבו את חושבת שכל הגברים הם סוטים, זה שגוי וזה מעליב. "ואגב, אני מדירה את עצמי מהציבור הגברי, אני שוביניסטית או שאולי הגיע הזמן להמציא ביטוי "הדרת גברים"? :) "- לא, לא שוביניסטית, רק קיצונית ואף פסיכית קצת לדעתי. אז מה? בקרוב תתחזקי ותשימי שאל על הגוף וצינור על הראש?

zoareena

New member
תשובה

כאשר ביקשתי מהנהג בנימוס שלא לתת את העודף ביד אלא להניח אותו הוא הגיב "מה זה השטויות האלה?!" וזה נהג שכבר מספר פעמים נגע בי בעת הגשת עודף. ואני לא מגזימה, מידי יום אני נתקלת בנסיון אחר באוטובוס. אי אפשר להאמין כמה פעמים יכול גבר להתחכך בך בעת שהוא עובר לידך ואת/ה יושב/ת לך בתמימות במושב הפונה החוצה. וצורת הדיבור "אתה" אינה אומרת שאתה בא ומתיישב לידי כרגע אלא פונה אלייך כמייצג הצד השני. מעולם לא חשבתי שכל הגברים סוטים ואין פה בכלל עניין של סטייה או משיכה מינית, יש לי עקרונות צניעות מסויימים ואני שומרת עליהם ולא עניינך בכלל אם העקרונות הללו רומזים על כך שיש לגבר שבחר להתקרב אליי כוונות או לא. לא מעניין אותי בכלל הכוונה שלו, אני אישית פשוט לא אכנס למצב של קרבה לגבר אלא במצב אונס (לא אונס מיני אלא אונס במובן המילוני של המילה) למשל פיקוח נפש וכו'. ואגב אני מתכופפת בצורה צנועה, תודה לך. ^^ אם גבר פתאום בא ונוגע בי תוך כדי פנייה אליי כדי לומר לי דבר מה, מה זה אמור להיות? ברור לי שהכוונה שלו תמימה מעולם לא ייחסתי לו הטרדה מינית אבל העובדה היא שלדתייה באוטובוס חילוני יש נסיונות רבים. על זה אתה מוכן להסכים? זה שאתה חושב שאני לא חייבת בהם זה עניין אחר, הבחירה שלי והאמונה שלי היא לא עניינך אנו דנים בהתייחסות לתגובה של הסביבה כאשר האמונה שלי מתנגשת עם האמונה של ציבור מסויים שחושב שזה שטויות ולכן לא מוכן לכבד אותי ונוגע בי למרות שאני לא מסכימה לכך. אין לי עיניים בגב ואני לא יכולה להתחמק מנגיעות המיועדות אליי 24 שעות ביממה, במקום להלחם בהדרת הנשים שלא קיימת (חוץ מכמה נשים שהושפעו מהפמיניזם ולא מבינות מה זה צניעות באמת) נסו לראות את הצד השונה מנקודת מבטו. אולי לדעתך אני פסיכית, לא בסמכותך לקבוע זאת. הסמכות היחידה שיכולה לקבוע זאת היא פיסכולוג/פסיכיאטר ואני יכולה להגיד לך שהייתי אצל שניהם ויצאתי בריאה נפשית 100%. ולא לשאל עוד לא הגעתי, אולי בעתיד ארצה אך שוב פעם לא עניינך. צורת הלבוש שלי היא לא מעניינך וכמו שלא אעיר לך אם תעשה לעצמך חור ענקי באוזן או תצבע את שיערך בשלל צבעי הקשת אין לך זכות לצחוק על צורת הלבוש של מגזרים אחרים וזה כולל גם מוסלמים ונוצרים ושאר דתות למיניהן. כבוד הדדי גם לתרבויות הנראות לך מוזרות עוד לא הרג אף אחד, אתם מתנהגים כמו הקולוניאליסטים האירופאים שהאמינו שהתרבות שלהם היא הכי טובה.

deathcaster

New member
תגובה

"כאשר ביקשתי מהנהג בנימוס שלא לתת את העודף ביד אלא להניח אותו הוא הגיב "מה זה השטויות האלה?!""- צודק, את מקצינה, ואסור להחמיר עם ההלכה כידוע לך. "אי אפשר להאמין כמה פעמים יכול גבר להתחכך בך בעת שהוא עובר לידך ואת/ה יושב/ת לך בתמימות במושב הפונה החוצה"- נכון, אי אפשר להאמין, את נשמעת לי פרנואידית. "אם גבר פתאום בא ונוגע בי תוך כדי פנייה אליי כדי לומר לי דבר מה, מה זה אמור להיות? ברור לי שהכוונה שלו תמימה מעולם לא ייחסתי לו הטרדה מינית אבל העובדה היא שלדתייה באוטובוס חילוני יש נסיונות רבים. על זה אתה מוכן להסכים?"- לא, זה נראה לי קיצוני ומעוות. "הסמכות היחידה שיכולה לקבוע זאת היא פיסכולוג/פסיכיאטר ואני יכולה להגיד לך שהייתי אצל שניהם ויצאתי בריאה נפשית 100%.ולא לשאל עוד לא הגעתי, אולי בעתיד ארצה אך שוב פעם לא עניינך."- אני מניח שהתכוונת: "ולא לשאות למה הגעתי לפסיכולוג" - הכתיבה שלך מאוד מבולבלת, וכנראה שצדקתי פחות או יותר, היית בטיפול נפשי, כנראה שהיית זקוקה לזה... כנראה שמצאת את מה שהיה חסר לך בדת, על כך אני יכול רק להצטער. למצוא מפלט למצוקה נפשית בדת זה מצער מאוד, וזה גם לא ממש מעיד על חזרה בתשובה אמיתית. "במקום להלחם בהדרת הנשים שלא קיימת"- קיימת, אתפשוט קיצונית מדי מכדי להבחין בזה. "צורת הלבוש שלי היא לא מעניינך וכמו שלא אעיר לך אם תעשה לעצמך חור ענקי באוזן או תצבע את שיערך בשלל צבעי הקשת אין לך זכות לצחוק על צורת הלבוש של מגזרים אחרים וזה כולל גם מוסלמים ונוצרים ושאר דתות למיניהן." - את מוזמנת להעיר לי, כי אני חושב שללבוש צינור על הראש ממניעים דתיים של "איבוד צלם אישה" זה מעוות. "כבוד הדדי גם לתרבויות הנראות לך מוזרות עוד לא הרג אף אחד" - ברגע שיהיה כבוד לאי האמונה שלי, יהיה גם כבוד בחזרה לאמונות של אחרים. מאוד פשוט.

אסננוש15

New member
חבל על הזמן שלך

היא סתם שואלת, הכל הוסבר לה בפירוט כבר על ידי ועל ידי אחרים שחושבים כמוני, סתם באה לפה להצית אש. ואגב, היא כבר שמה על עצמה שאל ורעלה כדי לא להחטיא גברים חס וחלילה....... אפשר לחשוב שגברים זה עם חולני שרואה יד של אישה... מתחרמן....

למעלה