תגידי את זה

תגידי את זה

היי, באתי לביקור קטן :) במשך כמה ימים אני מבקשת ממנו ספנקים כי אני רוצה לדעת עד איפה הגבול שלי ועד כמה אני יכולה להתמסר אליו. אז עכשיו, אני יושבת וכותבת לכם בעוד התחת שלי כמו עגבניה (וכואב, כואב מאוד, על גבול השורף) לפני כמה דקות, אני ישבתי והורדתי סרטי סאדו והוא ראה טלוויזיה. אז באתי אליו וביקשתי ספנקים. "לא, ספנקים זה רק לשפחות, את לא שפחה, את נשלטת" כי תמיד אמרתי לו - אני לא שפחה, אני נשלטת, אל תקרא לי ככה. "נו, בבקשה, קצת?" "בואי אליי" 2 ספנקים וברחתי ממנו, לא יכולתי, זה ממש כאב. "די, לא רוצה" "לא רוצה? טוב, לכי." "לא, אבל אני רוצה." והוא צוחק. "את רוצה?" "כן" "טוב, עם כל הפלקה אני רוצה שתגידי "אני שפחה" "לא, לא רוצה" "אז לא תקבלי כלום" "אוף, טוב" ספנק אחד "נו? תגידי את זה" "לא !" "את לא רוצה? הוא דווקא רוצה" הסתכלתי על המכנסיים שלו וראיתי שם התעוררות... ועם כמה שהיה לי קשה להוציא את המילה הזאת מהפה שלי, הוצאתי אותה "אני שפחה" עוד ספנקים, שכאבו לי וחירמנו אותי באותו רגע "לא שכחת משהו?" "אני שפחה, נווווו, עוד" עוד ספנקים ועוד ספנקים ואני צועקת ומכל כל הצעקות והספנקים וה"אני שפחה" משהו בי נשבר. ממש. זה כאילו, שפחה זה שייך לעבר, לימי קדם, אני בכלל נשלטת, משרתת, אני לא שפחה ובכל זאת, כל סריה של ספנקים, אמרתי, אני שפחה ואז בספנקים האחרונים, התחלתי לבכות ולצעוק ולבכות ולצעוק והוא הפסיק רק כשראה שאני בוכה ואמר לי "בואי אליי" באתי אליו לחיבוק אוהב "למה את בוכה?" "כי היה לי קשה להגיד את זה." התכרבלתי בתוך החיבוק שלו עד שהפסקתי לבכות ואז הוא אמר לי "לכי תסתכלי במראה, איזה תחת אדום ויפה יש לך" באמת תחת אדום... כשחזרתי הוא שאל אותי "את בסדר אהבה שלי?" "כן" חיוך. "את לא רוצה חיבוק?" "לא, אני רוצה לכתוב על זה" אז ישבתי וכתבתי ועכשיו? עכשיו חיבוקי. האם גם לכן/לכם היה משהו בסשן ששבר אותכם עד כדי בכי? עד כדי שבירה?

JamesNox

New member
אהבתי מאד

את הרגישות של התאור. ולגבי שאלתך - כן, אבל זה מסובך. אני מנסה להסתיר ממנו כמה שיותר. בעיקר כי אני לא רוצה להכאיב לו. ולא רק. כשאני שולט לא אכפת לי מספיק כדי לבכות.

אני חושבת שהציפיה היתה, שאולי תבכה כשאתה נשלט

לא כשאתה שולט

הי ליידי, לא ראיתי אותך פה כבר זמן מה אש

אני עדיין לא ממש עשיתי סשן רציני, אז לי זה עוד לא קרה. אני גם לא אוהבת לבכות ליד אנשים, ולהראות חולשה. אז קשה לי לדמיין את עצמי בוכה בסשן. אבל אני אוכל לענות לך על זה אחרי שהסשן יקרה

כמו שכתבתי לג'יימס

קשה לי עם הידיעה שכואב לאחרים ... גם אם הכאב שלך ושל ג'יימס שונה בתכלית

A לוןA

New member
מה ההבדל בעינייך

או בעיניו בין שפחה/נשלטת/סאבית (או כל כינוי אחר)? כיף שבאת לבקר

הוא פשוט אוהב לקרוא לי שפחה

בעיניו אני שפחתו. בעיניי אני הכנועה שלו. הכל הגדרות :)

לולה 123

New member
זה עוד סוג של בטוי לשליטה

הוא יקרא לך איך שהוא ירצה כי את שלו ואני יכולה רק לנחש/לשאול שלמרות הקושי הגדול לקבל זאת , והקושי הגדול עוד יותר לומר זאת בקול רם, האם יכול להיות שאי שם בתחתית התת מודע שלך , את גאה ביכולת שלו לקרוא לך ככה איך שהוא רוצה ולאו דווקא איך שנוח לך ? נחמד שבאת לבקר ונחמד לקרוא שחזרת לעצמך :)

dror39

New member
תודה, זה מקסים גם חרדי

תודה לך, כחרדי נשוי ושובב, מזמן לא ביקרתי כאן. הפוסט הזה שלך מקסים. הלואי שאדע איך לשחרר ולהפתח כמותך..

dror39

New member
לא תמיד עובדת

אבל בסך הכל לומדים להתמקד במאחד ולא במפריד....

dror39

New member
הנחת נכון

אין איסור. אדרבה יש ציווי להנות ולהנות זו מזה וזה מזו.. לשליטה יש מקום של כבוד..

dror39

New member
יש פה תועבה?

א. תועבה זה דבר יחסי.. מה שתועבה לך, יפה לו.. ובכלל יש כאן חיבור אדיר בין בני זוג.. ב. אין כאן בגידות ומעילות. יש כאן דרך חיים שלרוב מתקיימים בין בני זוג בהסכמה. ג. אני תלמיד טוב.. אתם מורים לא רעים.. כלומר, רעים אבל זה חלק מההנאה לא? חח ד. מה רע בקצת תועבה... לא מגיע לי? ה. אני מתמם, יש כאן תועבה, לא מתאים לאיש חרדי להסתובב כאן. אני כאן וזו עובדה. מבולבלת? לא נורא..

אני חושבת שאולי אתה קצת מבולבל

אבל עיקר התשובה הוא בסעיף ה. אתה גם בטח חוזר בתשובה כי אני לא רואה איך חרדי מצליח להגיע לבדס"מ אם הוא לא ידע על זה קודם.

A לוןA

New member
מזתומרת?

אדם לא יכול להיות חרדי עם נטיות בדסמיות, בלי לדעת בכלל מה זה בדסמ, ואז להיחשף לזה, דרך האינטרנט או בדרכים אחרות? (אגב, בעבר היו פה כבר מספר חרדים, כך שהוא לא הראשון)

למעלה