תגידו,

carmit91

New member
תגידו,

יש אצלכם אחראיי מבנה שישיסטים? ואיך זה מתקבל ע"י השביעיסטים שמיניסטים שבצוותים? זאת אומרת, מה הכוח של המילה של השישיסט שהוא אחריי מבנה לעומת השכבות הגדולות ממנו?

cohen shir

New member
יש וזה מתקבל בהחלט!

השביעיסטים שהם לא יו"רים, הם לא יו"רים כי הם בחרו לא להיות כאלה, אז זאת כבר בעיה אישית. וכולנו שכב"ג אחד, בלי שכבות ובלי הבדלים, כמו שיש שביעיסטים יו"רים יש גם שישיסטים יו"רים ושמיניסטים. וכלה הקטע הדבילי של הניסיון באמת דבילי כשמגיעים למחנה.... שישיסטים עברו שנה שלמה אין סיבה שהם לא יהיו יו"רים.

gorck

New member
תלוי באיזה מבנה....

כאילו בפרויקט שבטי לא, במטבח לא, במחסן לא...אבל בשאר כן.... זה מתקבל אצלנו בלי בעיה בתכל'ס כי לומדים לעבוד ביחד כל השנה, ובמהלך השנה יש מספיק מפעלים בהם השישיסטים יו"רים..... והמילה של שישיסטי יו"ר מבנה ושל שביעיסט/שמיניסט יו"ר מבנה היא אותה מילה- מילה של יו"ר מבנה!

gorck

New member
כמובן שרוב היו"רים הם שביעיסטים אבל...13/25..

Godamit

New member
אני שישיסט וראש מבנה למחנה קיץ

וחבר שלי שגם הוא שישיסט ביחד איתי בתפקיד, ולשאר הצוות שחלקו שביעיסטים לא אכפת שאנחנו שישיסטים. כבר הוכחנו שאנחנו מתאימים לתפקיד.

liss 8D

New member
אני לא יודעת מה קורה בדיוק בחדרי חדרים, אבל..

אני יודעת שיש מליאאאן שישיסטים פרויקטורים אצלנו. כמה מהם כותבים פה מידי פעם, הם יודעים קצת יותר טוב ממני, ואני כמעט בטוחה שברגע שהם יראו את ההודעה שלך הם ישמחו לענות ולהתלהב מהעובדה שהם פרוייקטורים
(סססססתם, נשמות אחדאחד
)

ונטורי

New member
כלבה! בכל מקרה אני אענה לך..

אז ככה אני שישסט וגם הפרוייקטור השני הוא שישסיט בדר"כ זה מתחלק לפרוייקטור מבנה שאמור להיות אחד עם ניסיון ולמישהו בלי ניסיון שהוא סגן פרוייקטור אצלנו השנה הרבה שישסטים קיבלו להיות פרוייקטורים א'. אני חושב שאם בחרו אותך להיות פרוייקטור א' זה מפני שמעריכים אותך ותופסים מהמילה שלך. וכל עוד השביעסטים והשמינסטים שאצלך בצוות לא רצו להבחר או לא נבחרו זה כבר אומר שיש לך משהו טוב יותר. אז עלה והצלח (=

noname202

New member
הממ

האמת שעוד לא בחרו אצלנו ראשי מבנים [בשלישי נושא
] והכל, וגם לא ממש הייתי שנה שעברה בחלוץ...אבל אני לא רואה סיבה שזה יהיה בעייתי אני אפילו יודעת, שהמבנה הכי מרשים שהיה אצלנו בהנהגה בשנה שעברה, היו"ר שלו היה מישהו שהיה איתי בקורס המסכם [כלומר חמשוש] אצלנו בעקרון גם השישות זאת שכבה יחסית חזקה ביחס לאחרות... אבל אני לא חושבת שתהיה בעייתיות, להפך, אני חושבת שיהיה יותר טוב אם שישיסט יהיה ראש מבנה, וייקח נסיון להמשך

YogevLevi

New member
לפי דכתי זמ ממש טוב....

כל עוד מצמידים אליו שישיסט / שביעיסט או שמיניסט........ אם נותנים לחמשושים תפקידי מפתח זה נותן להם ביטחון ויכול להכין אותם כמו שצריך לשכב"ג....

cohen shir

New member
אצלנו יש יו"רים חמשושים לפרסום ושיווק....

ואין להם ועדה כי החלטנו שזאת מטרה שכב"גית שכולם צריכים לפעול למענה.
הם קובעים ימי עבודה ומתכננים הכל והשכב"ג עוזר לבצע.

carmit91

New member
תודה [=

כי אני אחראית מבנה במחנה, ואני השישיסטית היחידה בצוות, וזה נראה לי למען האמת קצת מפחיד לתת הוראות לשביעיסטים שמיניסטים. [= נו טוב, שיהיה בהצלחה בתהליך לקיץ :)

ronchok1

New member
אצלנו רוב השישיסטים הם אחראיי מבנים

אבל רק בגלל שאנחנו שבט מאוד מאוד קטן ובקושי יש שכב"ג.. ובמחנה רוב האנשים שיוצאים לחלוץ הם חמישיות ושישיות... ולא יתנו לקורסניקים להיות אחראי מבנים (אני חושבת)

z e l i g

New member
תתפלאי

יש גם ראש חלוץ שישיסט והסמכות שלו היא בדיוק כמו של השביעיסט והשמיניסט (אני חח) הראשי חלוץ... רק ככה שישיסטים יתפתחו (אללה פוקימון!)

Lminko

New member
כמו שזליג אמר..

לא רק שיש לנו ראש חלוץ שישיסט חלק לא קטן מהראשי מבנים הם שישיסטים, יש לנו שני אנשים פר מבנה ושמים בדרך כלל מישהו עם ניסיון ומישהו עם פחות כי זה יעזור לו לקבל ניסיון לשנים הבאות

z e l i g

New member
אללההה ליאור מינקוביץ'

(או שאני לא אמור לחשוף ת'שם האמיתי שלך באינטרנט?) ברוך הבא לפורום פה תתרווח תרגיש בבית פווול כוסיות

kormanit

New member
בכיף שישיסטים....

מהזאת אומרת? כולם בשכב"ג שווים. אם אד הוא תותח בצופיות או אחראי ונתנו לו להיות ראש מבנה אז מקשיבים לו... בטח שיש לו מילה. השנה גם יש לנו אחראית חלוץ שישיסטית... (סוגדת לך גלצ)

למעלה