תגידו...

guy65

New member
תגידו...

אני לא ממש בקיא בביר סחרוף אלא יותר בשירים שלו. שמעתי שהוא עישן פעם סמים.. הוא עדיין מעשן? (חחח סליחה על השאלה הטיפשית ><)

guy65

New member
את האמת ..

ני רוצה לשמוע שכן כי אחותי אמרה לי שחברה שלה גילגלה איתו סמים וכל זה רציתי להיות בטוח שהוא כן מעשן ולא סתם המציאה..חחח

את לא רצינית נכון?../images/Emo194.gif

Walk On Water

New member
../images/Emo207.gifחדשה:)

הילה, בת 16, איזור עפולה. תמיד אהבתי, והתמכרתי סופית אחרי ההופעה (המדהימה
) ביום הסטודנט בעמק יזרעאל. אחד הזמרים היותר טובים שיצא לי לשמוע.. אז יאללה, תנו המלצות לשירים שאסור לפספס

שלום שלום, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שירים שאסור להחמיץ? יש כל כך הרבה, ובאמת שדעתי בלתי משוחדת, פשוט תשמעי שירים חדשים שאת לא מכירה ותמצאי לבד

guy65

New member
אני אתן לך רשימה קצרה

אני גם התחלתי לאהוב את ברי ממהופעה שהוא נתן ברוק עצמאות אז זה מה סהספקתי להכיר(ולאהוב!!): עוד חוזר הניגון יום הולדת תסתכל לה בעיניים עבדים ככה זה (ככה זה לאהוב אותך) כמה יוסי נגיעות חלליות וזהו בערך יש עוד כמה שירים נחמדים אבל אלא האהובים עליי יש גם: האיש שבקיר, רעש לבן, הכל או כלום, עיר של קיץ ועוד אבל אלא פחות מוממלצים (לפחו תככה אני חושב) תגידי לי מה את חושבת על השירים שכתבתי =]]

guy65

New member
בקשר ללב שלם- צודק/ת

אבל לגבי עיר של קיץ אני לא ממש אוהב...=/ אבל יש לו עוד שלא הזכרתי וכרגע לא עולה לי השם

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif'תסתכל לה בעיניים' ו'ככה זה'

הם לא אותו שיר?

lollapalooza

New member
עזבי אותך משירים.

שירים הם יצורים בודדים ומנותקים מכל קונספט מעניין. תקשיבי ל"האחר"- לכל האלבום, ותראי כמה זה הרבה יותר טוב מאוסף להיטים אקראי. וברוכה הבאה, כמובן
.

giba70

New member
|כן אוי כמה שאת צודקת!

אלבום שלם, תרתי משמע. וכמו שהוא שר ב"רואים שלא רואים": "השלם תמיד גדול מסך החלקים..."

למעלה