|עיניים| "כל אחד",,,,
בוחר את הדרך שלו, ורק חבל שה"שעשוע" ו"הצחוק" לא הצליחו להסתיר את הפגיעה האישית,,,, את ההודעות מהלינקים הנ"ל קראתי ביום שהתפרסמו, וכבר אז קיבלתי את ה"כוויה" הראשונה, (וחבל להסביר מדוע טעות כתיב או טעות מושרשת עושה "כוויה" בעין למי שעיברית תיקנית חשובה לו), ולמרות זאת - לא תיקנתי. ולא רק אני לא תיקנתי - בן-אהרון - לא תיקן. מגי - לא תיקנה. פנטזיה - לא תיקנה. שקדי - לא תיקן. אתנה - לא תיקנה. ומה משותף לכל הנ"ל פרט לשליטתם בשפה העיברית? כולם "חברים" שלך, ורובם היו איתך ב"מפגש", אז "לא נעים" לתקן טעויות, שמא תיעלבי או תיפגעי בדיוק כמו פה,,,, גם אטיוד היה שם ולא תיקן. למה? כי כשהוא מתקן - מתנפלים עליו, במקום לומר: תודה,,, ואז באות הטרוניות והטענות, כפי שראינו בתגובות ל"משאל" של מגי, שכותרתו היתה בהלך הרוח של- "אלומיניום טוב או רע ליהודים", - פוחדים לכתוב - פוחדים לעשות טעויות - חושבים 200 פעם לפני שמכניסים הודעה,,,, ואני לא זוכרת שהוא אי פעם "סימן" טעויות כתיב באדום (כמו ב-WORD), להיפך - מדרך טיפולו במילים שנכתבו בטעות, הדרך בה הוא מגלגל אותן, משחק איתן, הופך ולש בהן - יש בה גם מן ההנאה שבקריאה וגם ובעיקר - תמיד לומדים משהו חדש, (ומי בכלל זוכר שבעצם הוא מתקן למישהו טעות),,,, אתמול, כש-ממוש השתמשה שוב באותה טעות שהבנתי שהיא מושרשת, תיקנתי אותה בהסתבלטות והומור, והנה - שוב "נעקצת" וקפצת,,, אבל - מקווה שלמדת מזה משהו. כי תארי לך שבמפגש הקרוב שלכם, בשבת, יעלה בין היתר נושא הסיפולוקס, ואת היית מוסיפה משלך על ה"סיפונלוקס", מבלי לדעת מה שאת יודעת היום,,,, מה את חושבת היה קורה? מישהו היה מעיר לך משהו "לפני כולם"? לא! כולם היו נחנקים, מגחכים, וממשיכים לשתוק,,,, אז ביננו - באתי לברך או באתי לקלל? הא? פעם אמרה לי סבתא ז"ל: "יום מבוזבז - הוא יום בו לא למדת משהו חדש",,,,,