תגידו

תגידו

אפשר להחנות שניה את הענן פה?

magy

New member
חופשי............אם הענן וורוד

גם אם לא.......יאללללללללללללללה חסרה לנו יד לפוקר........
PPP

../images/Emo12.gif

פה שכחתי ת´ענן שילי מצטערתתתתת..... מקווה שלא תהיו גזלנים על חניית לילה בוקרררררררר טוב להלן התחזית: סתם עננים ורודים ושקופים יטיילו לכם בשמיים.

גל-עמית

New member
..רק בבקשה, לא מדי נמוך, הא?

גם ככה אני יושב במקום שלא רואים את קצה המבנה...... ענני-נמוך - זה האפצ´י.....ואין לי כח לזה שוב...טוב? אגב שפיץ - כמו שמכנים את הרכבל שלנו כ"ביצים של גוראל" (ראש העיריה לפני מצנע) כך מכנים את המבנה כאן מעלי כ"זין של חיפה"........(תשאלו את מגי - כך הוא נראה מהמרפסת שלה...) או כפי שנאמר ב"מאמא לושען": אער שטאייט וי א-פוץ".....

אטיוד5

Active member
יש לנו חניון מסודר

עם תשלום בכניסה וגם ביציאה. והעיקר שתסתירי את השמש. כי השמש מסנוורת אותי.

וקשה לו ל´´שות ב´יות בחניה ../images/Emo73.gif

אפשר במקום לצאת לצייד.... דוד לוי יצא לציד באוסטרליה. כאשר חזר שאלו אותו: "איך עבר עליך הציד"? דוד לוי ענה בשמחה: "היה נפלא!, צדתי שני נמרים, 3 אריות ואיזה 20 דונשוטים"... שאלו אותו: "מה זה לעזאזל דונשטים"??? דוד לוי ענה: "דונשוטים, אלו יצורים שחורים על 2 רגליים, קופצים מנפנפים בידיהם, וצועקים: don´t shoot, don´t shoot

magy

New member
הייייי דונשוטית... ../images/Emo13.gif)

גלמידי, הער שטעייט???? ביז ייעצט....? ווס זוגט טי....?????? (תרגום: הוא עומד? עד עכשיו, מה אתה אומר??)

גל-עמית

New member
כאיין עיינעהוראע......../images/Emo13.gif

יו. גוד´ס צום דאנקען......קרים, אובאער שטייט........ (ובתרגום חופשי: בלי עין הרע.....כן, תודה לאל. עקום, אבל עומד....)

אטיוד5

Active member
כשהוא היה בספארי בקניה

הוא ראה המון חיות שונות ולא הבין למה לכולן קוראים דנגרוסים.

שילה1

New member
יוסף אלמוגי הי שכני....

שני בתים ליד.זכורה לי אשתו ,שפרה כמדומני,שהיתה פוסעת כל בוקר 06.45 בדיוק,למכולת של גרייצר,לקנות ליוסקה הרזה,לחמניות טריות ושמנת,כשהיא נעולה נעלים דבוהות חומות,גרבים לבנות,וחצאית ,אנו באנו ארצה"...כן,היו ימים שהלכתי לאותה מכולת,,,רק בשביל הצחוקים!!!!

גל-עמית

New member
יורם, הבן של...למד איתי ....

בכיתה א´ בביה"ס "רמז" ברח´ הלל....היום הוא חלק מבסמ"ת..... לכבוד כניסתו לכיתה א´, קיבל במתנה מחברו הטוב של אביו - סט של עט + עפרון...נוצצים מכסף...מה זה יצאו לנו העיניים...בייחוד מההקדשה שהייתה מצורפת... אגב, חברו הטוב= אבא חושי................

mמוש

New member
עט עפרון בסט/המתנה האולטימטיבית

הייתה המתנה המועדפת לבר/ת מצוות. לבר/ת מצווה יחד עם תקליט מבקליט. היה של פרקר והיה של בלוגרף. לבלוגרף היו צבעים יותר... איך נגיד את זה? - נועזים. בפרקר הייתה המתכת והרבה והפלסטיק שעטף את הרפיל היה בצבעים שמרניים כחול או בורדו או ירוק כהה. לבלוגרף היה פלסטיק בטורקיז!!! וכמעט ולא היה מוכסף הכל מפלסטיק עיצוב נועז ושובב לאותם הימים. בבתמצווה שעשו לי (בכיכובו של הבדרן אלימלך בר-און שהיה הכי מקובל עם כל בדיחות הקרש שלו על ילדי תל אביב וכל שבת היינו שומעים אותן בדיחות רק התפאורה השתנתה - כל פעם זה היה בבית אחר של בר מצווה אחר.) קיבלתי איזה חמשה עשר סטים כאלו,(כמו מכת הסיפונלוקסים כמה שנים מאוחר יותר בחתונה) עד היום עוד יש לי איזה סט בלתי נגמר אחד. ואגב חונה לא תאמיני מה איתרתי? אבל מצאתי את עט הפרקר שקיבלנו בסיום התיכון (אותו תיכון שלך) - ועליו חרוט שם בית הספר והמחזור . אני הייתי מחזור י"ב.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif המתנות המשוכפלות,,,,

לבת-המצווה היו: סט מניקור,,,, קופסת תכשיטים,,, סט כלי תפירה,,,, ונרתיק לרחצה,,,, ממש כל הדברים הנחוצים באמת לבת ה-12. טוב שלא הביאו טמפונים,,,, ושוב הוזכר פה הסיפולוקס - אז בתחילה חשבתי שמישהי מסתלבטת לה על הסודה,,,, כעבור כמה דקות - התחלתי לפקפק שמא זו אינה סתם הסתלבטות,,,,, ועכשיו - אני כבר בטוחה שזו סתם טעות מושרשת,,, בנות, נכון שזה היה סיפון, ועוד לוקס של סיפון, אך קראו לו ס-י-פ-ו-ל-ו-ק-ס לא לשכוח ! ה-נ´ פשוט נפלטה עם השפריץ,,,,,

מוחה בתוקף../images/Emo123.gif

הנה מה, שכתבתי באותו שרשור. למה, אני לא מקבל צל"ש??????????

למעלה